γιατί δεν πατάω το σηματάκι του report?
Γιατί δεν πατάς το σηματάκι του report;
Ενα ακομα. Μου το στειλανε με γκρικλις και μαλιστα ΚΕΦΑΛΑΙΑ και βαριεμαι να το αλλαξω…
(Ε μην ανοιξετε το σποϊλερ πριν το διαβασετε ολακερο!)
H SYMFONIA ME THN GYNAIKA SOY GI APOPSE EINAI TIMIA:
ESY THA KATSEIS NA DEIS TO MATSAKI STHN TV (TELIKOS CHAMPIONS LEAGUΕ)
KI
EKEINH THA BGEI ME TIS FILES THS.
HSYXOS KAI ORAIOS BLEPEIS TON AGONA ME PITSES KAI MPYRES KAI META TO
TELOS,
PHGAINEIS APOKAMOMENOS GIA YPNO.
GYRO STIS 3:00 NIOTHEIS THN GYNAIKA SOY NA XAPLONEI KI AFTH DIPLA
SOY.
EINAI METHYSMENH ALLA ST ARXIDIA SOY. ESY PERASES KALA…
TO PROI SHKONESAI KAI PAS NA DEIS TO AMAXI.
ISOS MESA STHN TYFLA THS KATHOS ODHGOYSE NA TO KATESTREPSE SE KANENA
TOIXO.
OXI. EFTYXOS.
TO AMAXI EINAI MIA XARA.
OLA EINAI ENTAXEI.
KANEIS NA FYGEIS XAROYMENOS OTAN XAFNIKA BLEPEIS AYTO:
Ρε την ξεκωλιάρα!!! :lol:
Και συνειδητοποιεις οτι για να ειναι ολοι χαρουμενοι πρεπει να πλενεις συχνοτερα το αμαξι.
ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ:bow: :lol3: :lol3: :lol3:
:thumbup: :thumbup:
- ο εξής διάλογος:
Μοντεχρήστος: Τα 2/3 των πολιτικών είναι διεφθαρμένοι.
Ισοβίτης: Και το υπόλοιπο 1/3?
Μοντεχρήστος: Και αυτοί διεφθαρμένοι είναι, αλλά τουλάχιστον αυτοί είναι λιγότεροι.
:lol2:
δε θυμαμαι αν το εχω ξαναβαλει:
AΥΤΗ έγραψε στο ημερολόγιό ΤΗΣ:
Το Σάββατο το βράδυ τον βρήκα λίγο παράξενο. Είχαμε πει να συναντηθούμε στο μπαρ για ένα ποτό. Επειδή όλο το απόγευμα είχα βγει για ψώνια με τις φίλες μου, νόμιζα ότι ήταν εξαιτίας μου… επειδή έφτασα στο ραντεβού λίγο καθυστερημένα. Αυτός, όμως, δεν είπε τίποτα. Η συζήτησή μας δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο και τότε του πρότεινα να πάμε σε ένα μέρος πιο ήσυχο και πιο ρομαντικό. Ξεκινήσαμε για ένα ωραίο εστιατόριο, αλλά αυτός συνέχισε να είναι παράξενος. Έδειχνε να είναι απών. Προσπάθησα να τον διασκεδάσω χωρίς αποτέλεσμα. Αναρωτιόμουν επίμονα αν ήταν δικό μου το φταίξιμο. Τον ρώτησα αν ήταν εξ αιτίας μου και μου απάντησε πως εγώ δεν είχα να κάνω, αλλά δεν πείστηκα. Στο αυτοκίνητο, καθώς γυρίζαμε σπίτι του είπα ότι τον αγαπούσα πολύ κι αυτός με αγκάλιασε ψυχρά, χωρίς να βγάλει άχνα. Δεν μπορώ να εξηγήσω τη συμπεριφορά του, δεν είπε τίποτα, δε μου είπε ότι με αγαπάει κι αυτός… Δεν ξέρω τι να πω, είμαι πολύ ανήσυχη! Επιτέλους, φτάσαμε σπίτι. Τη στιγμή εκείνη ήμουν σίγουρη πως ήθελε να με αφήσει. Προσπάθησα να του μιλήσω, εκείνος, όμως, άναψε την τηλεόραση κι άρχισε να παρακολουθεί αφηρημένα, βυθισμένος σε σκέψεις, σα να ήθελε να μου πει ότι όλα είχαν τελειώσει. Στο τέλος παραιτήθηκα και πήγα για ύπνο. Δε θα είχαν περάσει ούτε 10 λεπτά κι ήλθε κι αυτός στο κρεβάτι και με μεγάλη μου έκπληξη τον είδα να ανταποκρίνεται στα χάδια μου και κάναμε έρωτα αν και εξακολουθούσε να είναι απόμακρος. Προσπάθησα να του μιλήσω για τη σχέση μας ακόμη μια φορά, για όσα είχαν συμβεί εκείνο το βράδυ αλλά τον έχει ήδη πάρει ο ύπνος. Έβαλα τα κλάματα. Έκλαιγα όλη νύχτα μέχρι που με πήρε και μένα ο ύπνος. Είμαι σχεδόν βέβαιη πως σκεφτόταν κάποια άλλη. Η ζωή μου είναι ένα μπάχαλο.
ΑΥΤΟΣ έγραψε στο ημερολόγιό ΤΟΥ:
H Πανάθα έχασε… αλλά τουλάχιστον γά…σα!
===========================================
- Τι είναι αυτό που έχει 18 πόντους μήκος, 6 πόντους πλάτος και ξετρελαίνει τις γυναίκες;
- Ένα χαρτονόμισμα των πεντακοσίων Ευρώ
===========================================
το επομενο παιζει να ειναι απο τα πιο παλια “κρυα” ανεκδοτα:
Ο Κόναν ήθελε να σκοτώσει τον μάγο Σέθι που βρισκόταν σε ένα κάστρο.
Πάει να μπει ο Κόναν στο κάστρο, βλέπει μια τεράστια ξύλινη πόρτα.
Σπάει την ξύλινη πόρτα με την γροθιά του.
Προχωρά και βλέπει μία ακόμα πιο μεγάλη ξύλινη πόρτα.
Την σπάει και αυτήν με μία κλωτσιά.
Παρακάτω βλέπει μια σιδερένια πόρτα, πέφτει με δύναμη απάνω της, σπάει η σιδερένια πόρτα.
Μέσα στο δωμάτιο αυτό βρίσκεται ο μάγος και του λέει:
- Καλά όλα αυτά Κόναν, αλλά θα μπορούσες να ανοίξεις τις πόρτες από τα χερούλια τους…
- Α, μιλάς με γρίφους, μάγε…
Πιστεύω εις έναν φραπέ,
αφρώδη, παγοκράτορα,
ρουφηχτόν εκ καλάμου σπαστής,
εις στομάχους πάντων ερριμένον.
Και εις ένα αφρόγαλα, λευκόν, πηχτόν,
του καφέ συνοδό, και λιπογενές
το δια τον καφέ ποιηθέντα προ πάντων καπουτσίνο.
Milk εκ βοδώς,
αφρόν αληθινόν, εκ μιξερός ηλεκτρικού
χτυπηθέντα, ού γεννηθέντα,
ομοχρήσιμου του φραπέ
δι ου το μάτι ορθάνοιξε.
Τον δι’ ημάς τους ανθρώπους
και δια την ημετέραν εργασίαν
φυτροθέντα εν καφεοδένδρων
και μαζευθέντα εξ άρρενος εργάτου
και αγοράσθη εξ εταιρείας
και εσυσκευάσθηκε.
Αγορασθέντα τε υπό ημών
εντός μικρής σακουλίτσας
ή κουτιού ή βαζακίου
Και ετοιμάσθη τας πρώτας ώρας
κατά τας πρωινάς.
Και εισέπεσε εντός ποτηριού
και ζαχαρώθηκε εκ κουταλιάς του γλυκού.
Και πάλιν άφρισε μετά δόξης
τσίτα κάνων κοιμητούς
ώστε χουζουρίου έλθη το τέλος.
Και εις το ρεύμα το πάγιον,
το χρήσιμον, το μιξεροκινόν,
το εκ της δεής επαραγόμενον
το συν ψυγείου και θηκών συνεργαζώμενο,
ωστε παρασκευαζώμενο,
παγακίων και υδάτων ψυχρών.
Εις Mίαν, Kαφετερίαν, Oμαδικήν και Φιλικήν Φραπεδοποσίαν.
Ομολογώ ,εν σάπισμα, με σκάκι στο Μικρόν
Προσδοκώ " μπαλίδι "- Βολικόν
Και η ζωή του Νώντος ,να είναι αιώνια…
Αμήν..
:lol3: :lol3:
Ωρα για πρωινη κρυαδα,μια και ζεστανε λιγο εξω…
Ηταν μια φορα και ενα καιρο σε ενα απομονωμενο ορεινο χωριο της Κρητης 2 οικογενειες οι Ζωντανακηδες και οι Νεκρακηδες οι οποιες ειχαν μια αιωνια εχθρα μεταξυ τους και η βεντετα τους κρατουσε ακομα.Ενα πρωι και ενω ηταν επισημα περιοδος ανακωχης,εξαφανιστηκε ενα μελος της φαμιλιας των Νεκρακηδων.Κλασικα αρχισαν παλι οι εχθροπραξιες και ο κακος χαμος,πυροβολισμοι,ναρκωτικα,φιδια,μυδια,αστακομακαροναδες κτλ.Η αστυνομια δεν μπορουσε να κανει τιποτα και μονο κοιτουσε αποσβολωμενη τα γεγονοτα αναλαμβανοντας μονο το μετρημα των θυματων.Καποια μερα ενας δασοφυλακας σε ενα περιπολο του κοντα στο χωριο βρισκει ενα πτωμα,σε τοσο αθλια κατασταση που η αναγνωριση ηταν σχεδον αδυνατη.Οντως κανενας δεν μπορει να το αναγνωρισει,ωσπου τελικα θυμουνται την εξαφανιση που ειχε λαβει χωρα και υποθετουν οτι το πτωμα ανηκε στο χαμενο μελος των Νεκρακηδων και ετσι εκλεισαν την υποθεση.
Ποιο ειναι το ηθικο διδαγμα?
Ειπαν το νεκρο Νεκρακη.
:cold: :cold: :cold:
μπαμπας και γιος κανουν βολτα στην προκυμαια. μια στιγμη ρωταει ο γιοςδειχνοντας προς την θαλασσα:
-μπαμπα! μπαμπα!κοιτα εκει! τι μεγαλο καραβι!
-υπερωκεανειο ειναι
- α, ναι?και πως γραφεται αυτο μπαμπακα?
-…εεε… δηλαδη δεν ειναι και εντελως λαθος να το πεις καραβι
Ενας αστυνομικός σταματάει μία κυρία που κινείται με το αυτοκίνητό της στο αντίθετο ρεύμα.
- Συγγνώμη κυρία μου, έχετε ιδέα πού πάτε;
-Οχι, αλλά εκεί που πάω πρέπει να είναι χάλια, γιατί γυρίζουν πίσω πολλά αυτοκίνητα.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Δεν μπορώ να καταλάβω το νόημα αλλά μπορώ να σας πω ένα πολύ καλό ανέκδοτο-ερώτηση:
Συμβάν 1
Ένας τύπος βλέπει μια κοπέλα να πνίγεται στη θάλασσα.Βουτάει στη θάλασσα,την βγάζει έξω αλλά δυστυχώς η κοπέλα έχει ήδη πνιγεί.
Συμβάν 2
Ένας άλλος τύπος βάζει μια pizza να ψηθεί όμως ξεχνιέται και τελικά τη βγάζει καβουρνισμένη.
Συμβάν 3
¨Ενας μάγκας που πήγαινε στον “πόλεμο” δίχως προφυλάξεις μαθαίνει από την γκόμενά του ότι την άφησε έγκυο.
Ερώτηση:Τι ακριβώς σκέφτηκαν και οι τρεις;
Απάντηση:Ε ρε π***στι μου!Έπρεπε να την είχα βγάλει νωρίτερα.
παλιό αλλά καλό :lol: :lol: :lol:
Απορίες με τις απαντήσεις τους:
Γιατί είναι δύσκολο για μια γυναίκα να βρει έναν άντρα ευαίσθητο, να ενδιαφέρεται και να είναι και όμορφος; Γιατί όλοι αυτοί οι άντρες έχουν ήδη γκόμενο.
Ποια είναι η καλύτερη μέθοδος αντισύλληψης μετά τα 50; Ο γυμνισμός.
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της συζύγου και της ερωμένης; 45 κιλά
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του συζύγου και του εραστή; 45 λεπτά
Ποιος είναι ο πιο σύντομος δρόμος για την καρδιά ενός άντρα; Με μαχαίρι στο στήθος του.
Τι είναι αυτό που κάνει τους άνδρες να κυνηγούν γυναίκες που δεν έχουν καμία πρόθεση να παντρευτούν; Το ίδιο που κάνει τα σκυλιά να κυνηγάνε αυτοκίνητα που δεν έχουν καμία πρόθεση να οδηγήσουν.
Πως ξέρεις ότι η ζωή σου είναι χάλια; Όταν μια νυμφομανής σου λέει “ας μείνουμε φίλοι καλύτερα”.
Γιατί ο Θεός δημιούργησε το αλκοόλ; Για να κάνουν σεξ και οι άσχημοι.
:lol: :lol: Χικ, αντε στην υγεια μας λοιπον!!!:drunk:
Eternal :respect:!!! :lol2:
Γαμάταααα!!! :lol3:
αυτο ειναι παλιο. εγω το ξερω σε μια παραλλαγη
δεν υπαρχουν ασχημες γυναικες. υπαρχουν αντρες που δε πινουν.:lol:
ε δε το λεω επειδη ειμαι και γω κοπελα, αλλα ειλικρινα ειναι τοσο γελοιο που λιωνω :lol: απλα σκεφτειτε το λιγο :lol: :lol: #-o
Λοιπόν παιδιά πάμε για ένα καλό:
Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένας βασιλιάς.Ο τύπος αυτός είχε στην κατοχή του ένα γάιδαρο που τον αγαπούσε πολύ και ο οποίος ξαφνικά μια μέρα έπεσε σε βαρία κατάθλιψη.Μην αντέχοντας ο βασιλιάς να βλέπει το ζωάκι του σε αυτή την κατάσταση καλεί σε διαγωνισμό όλους τους υπηκόους του βασιλίου του ζήτοντας τους το εξής απλό:Κάντε το γάιδαρο να γελάσει.Όποιος τα κατάφερνε θα λάμβανε σαν αμοιβή το μισό βασίλειο και το χέρι της κόρης του βασιλιά.(Και ήταν μια γκομενάρα η άτοιμη…και παρθένα)
Έρχονται διάφοροι που προσπαθούν να κάνουν το ζωντανό να γελάσει αλλά δυστυχώς χωρίς επιτυχία.Μέχρι που μια μέρα εμφάνιζεται ένας αγρότης που ισχυρίζεται ότι μπορεί κάνει το γα’ι’δούρι να σκάσει στα γέλια.
Πλησιάζει το ζώο του ψιθυρίζει κάτι στο αυτί και αυτό αρχίζει να γελάει ασταμάτητα.Ο βασιλίας τηρεί την υποσχεσή του και του δίνει το χέρι της κόρης του και το μισό του βασίλειο.
Αλλά ο γάιδαρος δε σταματάει να γελάει με τίποτα μέχρι που ο βασιλίας μετά από τρεις βδομάδες καλεί τον ίδιο τύπο και τον παρακαλεί να τον κάνει να σταματήσει.Πολύ απλό είναι του λέει.Κοιταξε με.
Πλησιάζει το γάιδαρο του δείχνει κάτι και ο γάιδαρος το βουλώνει.
Τι έκανες άνθρωπε μου;Πώς τα κατάφερες;Ρωτάει ο βασιλιάς.
Α είναι πολύ απλό.Κοίταξε την πρώτη του είπε ότι τον έχω πιο μεγαλό από αυτόν και έσκασε στα γέλια.Τη δεύτερη του τον έδειξα κιόλας και το βούλωσε.