Ανεκδοτάκια

Εσυ θα εισαι με την παρεα των emo και ο tolki με τους καγκουρες… :smiley:

O Πυραμίδας δε σε έβρισε :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

λοιπον ηταν μια φορα η μαρια και ο σταματης οποτε χτυπα το ξυπνητηρι και πεταγεται η μαρια
-σταματη δε θα πας για δουλεια?
-φυσικα
οποτε ετοιμαζεται ο μαγκας ο σταματης και κιναει για το μεροκαματο. γεματη χαρα η μαρια ακουει το κουδουνι να χτυπαει . ηρθε ο κυριακος σκεφτηκε
-ποιος ειναι

• ο παυλος
    ανοιγει
    -πως και απο εδω παυλο
    -ε καιρο ειχαμε να τα πουμε σε κανω κεφι και μιας και λειπειο σταματης ειπα να ερθω να σε … βολεψω!!!
    οποτε πανε στο κρεβατι και ξεκιναει(μαλλον αρχιναει) το …μεγαλο παζαρι (για να μην πω γαμησι):roll:
    ξαναχτυπα το κουδουνι και η μαρια τρεχει να ανοιξει
    -ποιος ειναι
    -ελα μαρια ο νικος ειμαι να ανεβω
    -το ρωτας
    και του ανοιγει οποτε ειχε ξεκινησε στο κρεβατι ο σχετικος πανικος.πανω λοπον στα αναρμοστα ξαναχστυπα το κουδουνι και τρεχει για μια ακομα φορα η μαρια και απαντα
    -ποιος ειναι ?
    -ο κυριακος !!!να ανεβω
    -ελα κυριακο και ψαχνουμε τεταρτο για…πρεφα
    οποτε μπαινει και ο κυριακος στο κολπο.δεν προλαβνε η μαρια να μετραει τα γκολακια.ξαφνικα ακουγεται το κλειδι και η πορτα να ανοιγει
    -αμαν ο αντρας μου κρυφτειτε
    χωνεται ενας κατο απο το κρεβατι ,ο αλλος μεσα στην ντουλαπα και ο τριτος στο μπαλκονι με τον λουτσο εξω(θεος?)
    -σταματη γιατι γυρισες τοσο νωρις
    -ε να μωρε ειχαμε απεργια και ειπα να γυρισω να την ξαναπεσω
    οποτε ανοιγει την ντουλαπα να βγαλει τισ πυτζαμες του . βλεπει τον τυπο με τον πο***ο εξω και τοθ λεει
    -ρε μουτρο τι κανεις με τον π***ο εξω στην ντουλαπα μου?
    -αν σου πω οτι ειμαι ηλεκρτολογος και κοιτουσα την πριζα θα με πιστεψεις?
    -φυσικα και παρε και 50 ευρω για τον κοπο σου
    σκυβει ο σταματης να πιασει τις παντοφλες του βλεπει και τον αλλον και λεει
    -εσυ παλι τι κανεις εδω με τον π***ο εξω κατω απο το κρεβατι?
    -αν σου πω οτι ειμαι υδραυλικος και κοιταω την υγρασια θα με πιστεψεις
    -φυσικα και παρε και 50 ευρω για τον κοπο σου
    οποτε και ο τριτος που κοιτουσε απο το μπαλκονι αλλα δεν αακουγε μπααινει μεσα και λεει
    -μεγαλε και εγω γαμουσα

βρε τη μαρια και το σταματη

πως λεγεται ο αγιος βασιλης μετα απο 3 μπουκαλια βοτκα???

Βασιλοπιτα

Τι περιμένει μια ξανθιά στην κορυφή ενός βουνού?

Να πιάσει που***κρυο

Καινουργια μαλακια by Defix…
Πως λεγεται ο τραγουδιστης που οταν τον βλεπεις σου γυριζει τα αντερα?

Αηδιος… :lol:

Πως θα ειναι ο τιτλος μιας εφημεριδας αν 2 πρεζακια πανε και βαζουν φωτια στα ξαφνικα στο σπιτι της Αθηνας Ωναση με αποτελεσμα να καει ζωντανη?

Τζανκι καινε(ν)τη Ωναση

#-o

Και ενα 2ο…

Ειναι το Δεχτσα,η Αθηνά και γυρνωντας απ τη Σαμο με το αεροπλανο καθεται διπλα σε μια ηλικιωμενη κυρια.Πιανουν μια κουβεντα εκ βαθεων και η Αθηνα συμποναει την καημενη τη γριουλα που προσφατα απ οτι μαθαινει εχει χασει τον αντρα της.Αποφασιζει λοιπον να την φιλοξενησει σπιτι της.Ο Μπαλτας μη γνωριζοντας την ολη κατασταση μενει εκπληκτος οταν κατεβαινοντας απ το αεροπλανο του ανακοινωνει την αποφαση που εχει παρει και του προτεινει να ρθει κι αυτος να συγκατοικησει μαζι τους,ωστε να προσεχουν τη γριουλα με βαρδιες.
Ποιο ειναι το ηθικο διδαγμα για τον Μπαλτα?

Συν Αθηνά και η χηρα κεινη…

:cold: :cold: :cold:

ενα δικο μου παλιο…

Ο Boxer

Eιναι τουρνουα Βοχ.
Ο παρουσιαστης μιλα: απο την μια γωνια οοοοοοο ΤΑΔΕ!!! εεεεεεεεεε το κοινο,χαμος,ο boxer πανηγιριζει…και απο την αλλη γωνια…και ανεβαινει μια γυναικα…
Boxer:γυναικα??? εγω δε μπορω να χτυπησω γυναικα, τι μλκιες ειναι αυτες…
καμπανακι χτυπαει και η γυναικα ορμα…βαρα δεκσι αριστερο δεκσι…ο boxer ολο και προς τα πισω φτανει γωνια και καθεται και τις τρωει και προσπαθει να αμυνθει δε μπορω να τη χτυπησω γμτ ,δεν τα κανω εγω αυτα,σκατα λεει… και η γυναικα συνεχιζει ωσπου ο διαιτητης σταματα τον αγωνα και ανακυρισσει νικητρια την γυναικα.
ο boxer φωναζεισκατα…τι μλκιες ειναι αυτες!!!με γυναικα??

2ος αγωνας.τα ιδια…απ τη μια γωνια οοοοοοοοο…ΤΑΔΕ,εεεεεεεεε το κοινο,χαμος,πανηγιριζει ο boxer(αλλος, οχι ο ιδιος)και στην αντιπαλη γωνια…ησυχια…και ανεβαινει παλι η γυναικα.ο boxer ξαφνιαζεται
καμπανακι και η γυναικα ορμα…μπαμ μπουμ, ο καημενος boxer στριμογμενος σκεφτεταιτι να κανω…να την βαρεσω…δε μπορω…θα χω τυψεις…θα παθει τπτη γυναικα βαρα απο δω απο κει και τελικα ο καημενος boxer νευριασμενος και απογοητευμενος παρετειτεε δε γινονται αυτα τα πραγματα λεει και φευγει…

3ος αγωνας τα ιδια…4ος,5ος…τελικος και το κυπελο σηκωνει η γυναικα.

οι boxer μαζευονται στα αποδητηρια μες’στα νευρα.Ενας απ’αυτους τους μαζευει ολους κοντα,τους κοιταζει και τους λεει…
Ρε Σεις…δεν την παλευουμε…

Ε,δεν ηταν και δυσκολο να το εμπνευστεις.:wink:
Απο την αλλη εχω μηνει μαλακας με τον hokam! 8O
Πως του ερχονται τετοια πραγματα???Δλδ τα 2 τελευταια ειναι πολυ δυσκολα να τα εμπνευστεις! :respect:
Στη δικια μου περιπτωση ας πουμε δεν ηταν και πολυ δυσκολο να το εμπνευστω.Εβλεπα την Κελεκιδου στην τελεοραση και τσακωνομουν με την ξαδελφη μου να το αλλαξει και της πεταω ενα “μωρε αυτη δεν ειναι αοιδος ειναι αηδιος!” Ριξαμε κατι γελια και ετσι βρηκα το ανεκδοτακι… :lol:

Βλακεια stroke at 3.18.
Εμπνευση:καμμενος μσν διαλογος με Θεριο

Κατα τη μυθολογια τι ειπε ο Oυρανος την πρωτη φορα που εκανε ερωτα με τη Γη?

Ω Γαια

Είσαι θεός…Έτσι απλά!!!

διαφημιση του google στο rocking :

Αποφράξεις Αστραπή
Ένα τηλέφωνο αρκεί… …αποφράξεις Αστραπή!
www.astrapi.com.gr

:lol: :lol: :lol: :lol:

ΚΡΙΟΣ 21 Μαρτίου - 19 Απριλίου
Στη προσπάθεια να βγάλει τη καμένη λάμπα, πρώτα παθαίνει ηλεκτροπληξία, ξεχαρβαλώνει το ντουί από τη τρομάρα του και αφού τσαντιστεί τραβάει μία σε όλο το φωτιστικό και…αντε γεια

ΤΑΥΡΟΣ 20 Απριλίου - 20 Μαΐου
Πόσα θα μου δώσεις για να την αλλάξω;

ΔΙΔΥΜΟΙ 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου
Δεν πειράζει μπορώ να μιλάω στο τηλέφωνο κι χωρίς φως…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου
Πραγματικά αυτή η λάμπα έχει συναισθηματική αξία για τον καρκίνο, δε θα την αλλάξει και θα την αφήσει εκεί ψηλά για να του θυμίζει τα παλιά που πέρασε κάτω από το φως της.

ΛΕΩΝ 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου
Θα διατάξει τη λάμπα να φτιάξει από μόνη της. Θα καταλάβει ότι δεν τα καταφέρνει και θα διατάξει έναν ιχθύ ή έναν παρθένο (ή και τους δύο) για να την αλλάξουν, πάντα κάτω από τις δικές τους υποδείξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου
Με ένα μολύβι και ένα τετράδιο θα καταστρώσει το σχέδιο αλλαγής της λάμπας.
Θα συγκεντρώσει τα απαραίτητα για την αλλαγή της κα(η)μένης λάμπας, όπως, οινόπνευμα για την απολύμανσή της, πανί που δεν αφήνει χνούδι για το καθάρισμα της νέας λάμπας, μωρομάντιλα για γρήγορο και υγιεινό καθάρισμα των χεριών. Μετά από τρεις ώρες η λάμπα θα είναι έτοιμη και το μόνο που θα μένει θα είναι το σφουγγάρισμα του δωματίου.

ΖΥΓΟΣ 23 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου
Τι λάμπα να βάλω; 125W ή 250W, κόκκινο χρώμα ή λευκό, στρογγυλή ή τετράγωνη…Η διαδικασία θα τελειώσει μετά από μία εβδομάδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 24 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου
Ήταν κάτι που τον ενοχλούσε άλλωστε. Σε λίγες μέρες θα τον ενοχλεί που δε θα έχει φως, τότε μόνο θα την αλλάξει. Θα περιμένει όμως πάλι εκείνη την ημέρα που θα καεί πάλι η ριμάδα και θα τον λυτρώσει από αυτό το ενοχλητικό φως.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου
By the book. Θα αγοράσει μόνο λάμπα με οδηγίες χρήσεως. Αν είναι φθορίου θα ξεφυλλίσει και θα αποστηθίσει το κεφάλαιο της χημείας που ασχολείται με τα ευγενή αέρια. Θα παρακολουθήσει το ντοκιμαντέρ του Discovery Channel σχετικά με το κίνδυνο που αντιμετωπίζουν οι ηλεκτρολόγοι (ηλεκτροπληξία). Τέλος θα αποφασίσει ότι η καλύτερη λύση είναι να επεκτείνει το καλώδιο του διπλανού δωματίου με πολύμπριζο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου
Θα περιμένει τι πόρισμα θα βγάλει ο Λέων. Θα συγκεντρώσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πιστεύει ο ίδιος ότι είναι απαραίτητα, θα τα υποβάλει μαζί με σχετικές φωτοτυπίες της αστυνομικής του ταυτότητας, χαρτόσημο κτλ. Μετά από την έγκριση της αίτησής του θα είναι ελεύθερος και με το νόμο να το αναθέσει στον ηλεκτρολόγο της γειτονιάς του αφού πρώτα τον αναγκάσει να του προσκομίσει το δίπλωμα του σε φωτοτυπία συνοδευόμενο με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου
Αν δε θέλει να αλλαχτεί η λάμπα…δε θέλω ούτε και εγώ

ΙΧΘΥΣ 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου
Που είσαι δε σε βλέπω; Για ποια λάμπα μιλάς. Αν δεν βλέπω καμένη λάμπα σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμένη λάμπα.

> ΕΝΑΣ παππούς 80 χρονών πάει στο γιατρό για γενικό τσεκάπ.
>
> - Πώς αισθάνεστε;
>
> - Ποτέ δεν ένιωσα καλύτερα. Είμαι παντρεμένος με μια 25χρονη, με την
> οποία
> περνάω θαυμάσια, και μάλιστα είναι και έγκυος. Μου ετοιμάζει παιδί.
>
> Ο γιατρός τον κοιτάει για λίγα δευτερόλεπτα σκεπτικός.
>
> - Να σας πω μια ιστορία… Ήταν ένας φίλος μου κυνηγός, ο οποίος καθώς
> έφευγε από το σπίτι του, αντί να πάρει το όπλο του, πήρε κατά λάθος την
> ομπρέλα.
>
> Αφού περπατούσε για κάμποση ώρα στο δάσος, είδε μπροστά του ξαφνικά μια
> άγρια αρκούδα. Σηκώνει λοιπόν την ομπρέλα του και κάνει να πυροβολήσει,
> και η αρκούδα … πέφτει κάτω νεκρή, τέζα.
>
> - Αποκλείεται, φωνάζει ο παππούς, άλλος την πυροβόλησε.
>
> - Α μπράβο …

#-o #-o #-o #-o #-o

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ειχα πολυ εμπνευση χθες… :stuck_out_tongue:
Πως φωναζουν τον Αη Βασιλη οι σατανιστες?

Satan Claus

Πως λεει ενας ελληνοαμερικανος την σiχαμενη ιδεα καποιου?

Idea… #-o

Defix εισαι σε καλο δρομο απανθρακωσης.Ευγε!:smiley:

Ενα φρεσκο φρεσκο σπαρταραει…(credits στο Θεριο για την βλακεια που μεταδιδει ακουσια μεσω μσν,οπως αποδεικνυεται)

Ειναι αργα το βραδυ και μια σκοτεινη φιγουρα τριγυρνα στους δρομους της πολης.Ο ανδρας φαινεται ανησυχος.Και ναι ειναι ανησυχος μια και θελει επειγοντως να κατουρησει!Ειναι ντροπαλος ομως πολυ και δισταζει να κατουρησει καπου δημοσια,ετσι ψαχνει απεγνωσμενα μια τουαλετα,την οποια δν καταφερνει να βρει.Ψαχνει ενα ανοιχτο μαγαζι,μια παμπ,μια καφετερια,τιποτα.Ολα κλειστα.Δεν αντεχει.Αρχιζει και τρεχει,κοντευει να σκασει,ομως ξαφνικα στο πεζοδρομιο βλεπει ενα αντισκηνο.Ε δεν την παλευει αλλο,μπαινει φουριοζος μεσα και τα αμολαει.Εκει μεσα ομως ζουσε ενας αστεγος νανος ο οποιος τρομαξε απ την ξαφνικη εισβολη και πεταχτηκε εντρομος και λερωμενος πλεον απ το ξαλαφρωμα του ηρωα μας.

Τι εκανε λοιπον ο ηρωας μας?

Τον νανουρησε

AXAXXAAXAXAXXAAXXAAXXAAXXAAXXAAXAXAXXAXAXAAXXAAXΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧ
ΤΟ ΠΙΟ ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΣΟΥ ΕΒΕΡ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Mπορει να ειναι γνωστο αλλα ειναι πολυ κρυο και κουλο…

Γιατι η Αννουλα δεν μπορει να κολυμπησει με τα αλλα παιδακια στη θαλασσα?

Γιατι επιπλεει!

:vibrate: