Ανεκδοτάκια

Στον υπνο σου το εβλεπες?:stuck_out_tongue:

Ε! Ε! Ένα άλλο με τη μικρή ¶ννούλα… Παρακάμπτω τα γνωστά περί καρκίνου, εκρήξεων κουλουπού και πάω στο ωραίο:
Γιατί η μικρή αννούλα δεν μπορεί να κάνει ποδήλατο?

Γιατί δεν έχει ποδήλατο ρε…! :cold:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Eλιωσααα μιλαμε!!! Κανε κάτι για να σταματήσω να γελάω ρε.

Hokam σε λατρευουμε.

Ηokam for stand up comedy now…:lol:

Κι εγώ ένα που άκουσα σήμερις. :stuck_out_tongue:

Τι είναι ένας παπάς πανω σε εναν αλλο παπά???

ξερή :expressionless:

Αυτά με την Αννούλα (μερικοί έβγαλαν και με Αλεξ,ευγε) είναι τουλάχιστον απαράδεκτα.
Η εικόνα ενός νεκρού παιδιού διαλύει κάθε ίχνος πιθανού χιούμορ.

*ο Χοκαμ είναι ο θεός μας.

Πως ονομαζεται ενα εσπεριδοειδες που αυτοπυρπολειται? (credits στο nick του led στο ΜΣΝ)

κουρδικο πορτοκαλι

Να σου πω την αληθεια ακουγοντας τα ανεκδοτα περισσοτερο φανταζομαι ενα κανονικο κοριτσακι που ειναι και καλα πεθαμενη παρα ενα κοριτσακι που εχει αρχισει να διαλυεται το σωμα της και να το τρωνε τα σκουλικια…

Κορυφη!!!

Ρε Χοκαμ, το διαβασα οταν το ποσταρες και το καταλαβα τωρα…!:lol:

Ωριμασε σιγα σιγα μεσα σου μαλλον…:stuck_out_tongue:

Ναι ρε! Και στο πανεπιστημιο σημερα το σκεφτηκα…:stuck_out_tongue: Το μυαλο μου πηγαινε μονο στο πρωτο συνθετικο της λεξης “νανουρησε” που ειχε σχεση με τον νανο και σκεφτομουν " μα καλα, γιατι εβαλε και ολη την υπολοιποι αχρηστη εισαγωγη για το κατουρημα?"!#-o
Αυτα τα αιρουμενα σωματιδια στον αερα της Θεσσαλονικης σου προκαλουν αυτες τις εμπνευσης μου φαινεται!:stuck_out_tongue:

:lol: :lol: :lol:

Μπορει!!!

Και τελευταια και οι διαλογοι με τον Therion…:stuck_out_tongue:

Υπονοει κατι περι εμου ο απο πανω?

γιατι δεν ξερει ποδηλατο:p

γιατι δεν εχει ποδια ειναι το σωστο

Όχι ρε. Πρώτα λες αυτά τα καμμένα (δεν έχει πόδια, χέρια κτλ) και μετά πετάς αυτό και οταν περιμένουν να ακούσουν μλκια για χέρια πόδια κτλ πετάς αυτό και σκαλώνουν… :stuck_out_tongue:

Κρυαδα που σκεφτηκα χτες το βραδυ.

Τι ειχαν οι γονεις του Χιου Γκραντ οταν ο Χιου ηταν μικρος;

Χιουμωρακι.:expressionless:

Επιτελους το παραδεχτηκες.Τα βγαζεις μονη σου.

Δεν σχολιαζω το ανεκδοτο :slight_smile:

Οχι, ειναι το πρωτο μου.:frowning: