Ανεκδοτάκια

Ελπιζουμε και το τελευταιο.

Eγω τασσομαι υπερ της δημιουργικης εκφρασης του σοφεως-καππατος και επικροττω την προσπαθεια λεγοντας οτι το ανεκδοτακιον τα θρυματισσε.:stuck_out_tongue:
Ολοι στον δρομο της απανθρακωσης.

Χαχα,Ευγε! =D>
Και γω με ενα αρχισα και τωρα εχω 4-5 μεσα… :smiley:

Ναι δωστε της θαρρος της χωριατισσας.

Αφου το χωριατισσα δεν κανει ομοικαταληξια με το κρεβατι να υποθεσω οτι ειναι οντως χωριατισσα? :-k

Απο Καρδιτσα ειναι, που ειναι το προβλημα?

Λυθηκε… :slight_smile:

Εχουν βγει κι αλλα ανεκδοτα με νεκρους, νεκροταφεια και θανατους.Αμα κατσουμε και μετρησουμε ποσα ανεκδοτα ειναι black humor, θα υπηρχαν τα μισα απ’οσα λεμε τωρα.

άλλο μπλακ χιούμορ,άλλο βλάκ χιούμορ και άλλο έλλειψη χιούμορ.

[SIZE=“5”]ΜΟΥΧΟ!!![/SIZE]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ένα μνούχο θα’θελα:roll:

μικρό, μεγάλο…;

μεσαίο!!:stuck_out_tongue:

Ακολουθω τη συμβουλη του hokam και συνεχιζω τα καμμενα ανεκδοτα…

Ποιος ποδοσφαιριστης δεν ειναι με το σπαθι του στην Α’ Εθνικη?

Ο Παναγιωτης Κονε

:expressionless:

:lol2:

:cold:

Nαι… εσυ δεν εχεις πει μαλακια ποτε σου?:-k

Πώς κατάλαβε ο Πινόκιο ότι είναι ξύλινος?

πήρε φωτιά όταν την έπαιζε. :expressionless:

Από άλλο φόρουμ, κλόπιραΪτ. All rights reserved.

Στο οφθαλμιατρείο περιμένει στην αίθουσα αναμονής ένας τύπος κρατώντας ένα βάζο με τα κόπρανά του. Του λέει ο οφθαλμίατρος:
-Κύριέ μου τι κάνετε με τη γυάλα? Γαστρεντερολόγο χρειάζεστε, όχι οφθαλμίατρο. Φύγετε σας παρακαλώ και περιμένει τόσος κόσμος.
Φεύγει σκεφτικός. Την άλλη μέρα πάλι ο οφθαλμίατρος τον βλέπει να περιμένει. Του λέει πάλι να φύγει και να πάει σε γαστρεντερολόγο. Απορημένος εκείνος ξαναφεύγει χωρίς να μιλήσει. Το ίδιο σκηνικό επαναλαμβάνεται για μια βδομάδα κάθε μέρα. Την τελευταία μέρα ο οφθαλμίατρος φανερά εκνευρισμένος του λέει:
-Πόσες φορές θα σου πω άνθρωπέ μου, γαστρεντερολόγο χρειάζεσαι. Τι έρχεσαι κάθε μέρα στον οφθαλμίατρο;
Και ο άλλος απαντάει δείχνοντας τη σκατούλα:
-Θέλω να μάθω γιατί κάθε φορά που κάνω αυτό δακρύζουν τα μάτια μου.

σε καλο σου…

ηταν ενας και ρθε και αλλος ενας και γιναν 5 πως γινεται αυτο???λεω ψεμματαχααααχαχαχαχχχα0αχ00α0χα0χ0α0χ0α0χ0α0χ0α0χ0χαχ0α0χ0α0χ0αχ:lol: :lol: :lol: :lol:

Δικο σου ειναι?

μισο μισο με ενα φιλαρακι 1 γυμνασιου ειχαμε και αλλα οταν θυμηθω θα ποσταρω(οχι τοσο καλα οσο αυτα)