Toto live in Greece?

Ξημερωσε …σημερα ειναι η μεγαλη μερα … πω … δεν νυχτωνει απο τωρα να παμε να απολαυσουμε … ???

Αν και αυριο απο οτι υποπτευομαι θα πλακωνοντε και θα βριζοντε ολοι για το Rockwave … !!! και το ποσο απεταωνας ειναι ο απατεωνας και το ποσο αρπαχτη ειναι το φεστιβαλ … και τους Τοto θα τους περασουν στα ψιλα …

Εδώ είμαστε εμείς για να γίνει το εντελώς αντίθετο…

:wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

δεν πειραζει , λιγοι και καλοι , αν και κατι μου λεει οτι οι ‘υπολοιποι’ θα βρεθουν προ
δυσαρεστης εκπληξης . Παροτι την λιγοστη διαφημιση ,και την ‘all time classic’
'αγνοια η γραψιμο ’ του ελληνικου μουσικου τυπου απεναντι σε αυτο το τεραστιο supergroup ,υπαρχουν καποιοι που εχουν καταλαβει …

Κι όμως παίδες, κάτι μου λεει ότι θα έχει κόσμο σήμερα. Από τις σημερινές συναυλίες, δεν αποκλείω να έχει και τον περισσότερο κόσμο. Χθες πήρα το τικέτι και από ότι μου είπαν στα Μετρόπολις Χαλανδρίου, δεν έχουν πουληθεί λίγα…

ναι και μαλιστα μετα να δουμε και σε κανενα ελλ.περιοδικο και κανα αφιερωμα σε ΤΟΤΟ,εν ετος 2006! Καλιο αργα παρα ποτε ,στο rockpages υπαρχει συνεντευξη
Lukather σε Ελληνα ,ετος 2006 , αντε και σε ανωτερα . Και απο group των ‘ψιλων’
μπει στην ιδια κατηγορια με τα υπολοιπα ,ερε προοδος

Τα σπάω ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Κλείνει το μαγαζί σήμερα…

Έχει ΤΟΤΟ

2627!!!

Πραγματικά απίστευτοι! Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω τι είδα…
Ίσως η καλύτερη live μπάντα ever! TOTO RULES!

Τρομερή ενέργεια, απίστευτος συγχρονισμός και πολύ ωραίος ήχος…
Ο κύριος Lukather μας έκανε να μας τρέχουν τα σάλια…
Brain dead προσωπικά μετα απο αυτό!

Μια εμπειρία ζωής, την ευχαριστήθηκα μακράν περισσότερο των GNR…

Καληνύχτα παίδες!

λοιπον εχοντας ξαναδει τους ΤΟΤΟ , θα πω οτι ηταν μια standart εμφανιση
τους (μπορουν και καλυτερα δηλαδη) , οσο για τον ηχο επισης τους εχω δει με πολυ καλυτερο . Παρολα αυτα ειναι αδυνατο να κρυφτει η κορυφαια μπαντα του
πλανητη ! Σαν παιξιμο ,ηταν απολαυστικοι , μαλλον ηταν ΤΟΤΟ . Jazz-rock -hard
rock-pop ενα μειγμα ποιοτητος και ουσιας .Επισης πολλα κομματια ηταν αλλαγμενα καθως οι ΤΟΤΟ φροντιζουν να να μην κουραζουν το κοινο που τους
παρακολουθει συνεχεια ,αλλα και επειδη 'δουλευουν΄οι ανθρωποι και
προοδευουν μουσικα . Οσο για το Lukather τι ναπει κανεις , ειναι μια μπαντα μονος του .Στα περισσοτερα solos των κομματιων κραταει την standart μελωδικη γραμμη , καταληγει η αρχιζει απο τις χαρακτηριστικες νοτες αλλα τα ενδιαμεσα ειναι αλανθαστος αυτοσχεδιασμος διαφορετικος καθε φορα !Ενω για μενα τουλαχιστον ειναι και και απο τις καλυτερες φωνες. Οι φωνητικες αρμονιες τους οπως παντα το κατι αλλο ,σε κομματια πολυ δουλεμενα και δεμενα .
Αρνητικο της βραδυας ,αυτο που ειχα προβλεψει .Η μεγαλη καθυστερηση , σε
συνδυασμο με την παρουσια των Socrates , χωρις να θελω να υποτιμησω ανθρωπους που ασχολουνται και εχουν αφιερωσει την ζωη τους στην μουσικη.
Ενα κομματι δεν ειναι ωραιο , αν εχει μονο καποιο τεχνικο ριφ , η καποιο ωραιο solo ,αλλα αν οι αλλαγες των ακκορντων εχουν ουσια ,αν το κομματι εχει δομη , και αν το refrain λεει κατι .Το africa η το Hold the line δεν μειναν στην ιστορια επειδη το κομματι ‘αρχιζε’ ωραια ,αλλα επειδη ειχαν απο ολα ,και ριφ και μελωδιες και μεστοτητα και ρεφραιν . Με ολο το σεβασμο ,οι κυριοι Socrates ηταν ανιαροι , κουρασαν , καιαυτο φανηκε καθως το κοινο ηταν παγερα αδιαφορο απεναντι τους . Τελος καλο βεβαια , ανελαβαν μετα οι ΤΟΤΟ και ετσι καταλαβαν ολοι την
διαφορα .Ο κοσμος ηταν περισσοτερος του αναμενομενου και δεν υπηρχαν οι αλλες συναυλιεα θα ηταν περισσοτερος .Ελπιζω να τους ξαναδουμε .

YPEROXOI. MOUSIKARES !

Ήταν ένα παρα πολύ καλό live! Τους SOCRATES τους είχα ξαναδεί στο Rodeo κι αυτή τη φορά δεν με ικανοποίησαν ιδαίτερα… (έτσι κι αλλιώς δεν θα έλεγα ότι είμαι και μεγάλος fan, αλλά κάποια τραγούδια τους είναι απίστευτα!) Για τους ΤΟΤΟ ότι και να πώ είναι λίγο! Πραγματικά αυτό πού είδα από εκείνους μόνο ως επίδειξη υψηλής τεχνικής αλλά και συναισθήματος μπορώ να το χαρακτηρίσω! Από setlist είχαν τα πάντα! (και να φανταστείς ότι ήθελα κι άλλα! -Can You Hear What I’m Sayin’, Georgy Porgy κ.α.-) Tα Hold the Line, Rosanna, I Won’t Hold You Back, Out of Love, Africa κ.α. ήταν εκεί! Όπως και κάποια κομμάτια από τα Falling In Between: το ομοτιτλο, Bottom Of Your Soul (ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!) King of the World, Let it Go.
Πραγματικά ενα πολύ ωραίο live!

Υ.Γ. Ελπίζω πώς κάποτε θα μπορέσω να δώ και Bryan Adams (παιδική αδυναμία :slight_smile: ) Journey & Foreigner…

φαντασου δεν επαιξαν child’s anthem εκπληκτικο θεμα ,αλλα τι να πρωτοπρολαβουν .Επισης πρεπει να λαβουμε υποψιν οτι οι ΤΟΤΟ περιοδευουν Ευρωπη τα τελευταια χρονια ,οποτε κανουν αλλαγες στα σετ τους ,για να μην
παιζουν και τα ιδια τραγουδια αλλα και στην ιδια μορφη .
κατι αλλο , ελπιζω τα ‘ροκ’ περιοδικα της χωρας να εχουν κατι για την συναυλια αυτη εκτος απο την ‘ανταποκριση’, καποια συνεντευξη κατι τετοιο . Τετοια group
ειναι ευκαιρεια για καποιους εστω και τωρα να τα γνωρισουν καλυτερα .

μακραν το ποιοτικοτερο live που εχω δει ποτε μου!τα επσπασαν ολα!αλλα νομιζω πως η φωνη του bobby δεν ακουγοταν καλα

Πολύ δύσκολα φωνητικά για να βγουν ολόιδια live, ειδικά τα δεύτερα… Ωστόσο το Africa το έβγαλαν μια χαρά

ναι οντος το africa το εβγαλαν γαματα!

ισως ηταν λαθος επιλογη να παιξουν σε ενα τετοιο Live oi Socrates…
παντος ειναι το κορυφαιο ελληνικο Group Με διαφορα…

τα φωνητικα ηταν αλανθαστα ,σε μερικα σημεια η ενταση των β φωνητικων ηταν
κατω . Αλλα στα περισσοτερα ηταν οπως επρεπε .
Στο Africa ,λειπει λιγο η φωνη του Paich ,αλλα δεν μπορουσε να γινει κατι αλλο .

Ρε παιδιά το Endless το παίξανε ή εμένα μου φάνηκε? Γιατί το setlist στο ive report δεν το αναφέρει.

το επαιξαν ,πολυ ωραιο κομματι

Exete dikio paidia tha eprepe na ypaexei to Endless sto setlist…
Apla mou diefyge giati einai ligo dyskolo na thymasai oloklhro to setlist 100%…
Kati sou xefeygei panta…
Pisteyw omws oti to ypoloipo einai apolyta swsto ani den me apata h mnhmh mou…