Toy Story 3

Έψαξα για άλλο τοπικ και δεν είδα να υπάρχει.
Η απόλυτη συγκίνηση για τα παιδιά των 90’s, πιστεύω πως περισσότεροι 17χρονοι και 18χρονοι θα κατακλύσουν τις αίθουσες παρά πιτσιρίκια. Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι συνάδει ακριβώς με την ηλικία μας και πιστεύω πως γι’ αυτό η pixar περίμενε τόσα χρόνια για να το κυκλοφορήσει. Ήταν παιδί το '95 όπως και μεις, μπαίνει στο πανεπιστήμιο το '10 όπως και μεις!!

__Δε νομίζω πως θα πάω να το δω… [-X

__Εχω αγαπήσει το πρώτο (αν και ποτέ δεν ενθουσιάστηκα με τα “γραφικά” του, ούτε με την καλλιτεχνικη του διεύθυνση εικαστικά). Αλλά έμαθα πριν από μερικούς μήνες για κάποιες ατάκες (π.χ. της barby, bibibo τι $κ@τ@ είναι τέλος πάντων προν τον έταιρο “κουκλο”) και “αηδίασα”…

__Λυπάμαι, ούτε cent από εμένα (εκτός αν διαψευθουν πανηγηρικά αυτά που έμαθα -π.χ. κοπούν στο τελικό μοντάζ, πράγμα που αποκλείεται- ή αν είναι τόοοοσο καλό όλο το υπόλοιπο, ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ)… Μακάρι να ήταν /είναι αλλιώς τα πράγματα…

__:? :frowning: [-X

(απ’ τα καλύτερα ντουέτα ever! {click–>} :D8):smiley: {<–click} )

Τα γραφικά στο πρώτο ήταν γαμάτα!! Δεν τα κρίνω σήμερα, ούτε με νοιάζει, αλλά θυμάμαι τότε με άγγιζαν κατα ένα περίεργο τρόπο, με έκαναν να νιώθω λίγο περίεργα, ξέρεις πώς είναι με τα καρτουν όταν είσαι 5 χρονών :stuck_out_tongue:
Όσο για το καινούργιο, καλό ή κακό θα το δω οπωσδήποτε για να κλείσει ο κύκλος. Barbie θα εμφανιζόταν αργά ή γρήγορα, πιστεύω και από την πρώτη κιόλας ταινία το χαν σχεδιάσει, γι’ αυτό και ο andy είχε αδερφή και όχι αδερφό ή καθόλου αδέρφια. Τώρα για τις ατάκες νομίζω κάτι ότι έχει ωραίο κώλο είχα ακούσει ότι του πε, δε θυμάμαι καλά

ascot. που ειναι και καλα αντρικο μαντηλι στο λαιμο δεμενο.

παρεξηγησις

edit: ισως τελικα οχι τοσο αντρικο, αλλα ναι.

Εγώ θα το δώ σε 3d και θα πώ τότε γνώμη :stuck_out_tongue:

Α νόμιζα ότι αυτόν τον λέγανε κοτ
:stuck_out_tongue:

__Ναι του το έλεγε… “Ωραίοοοοοοο… ΦΟΥΛΑΡΙ” ενώ κοιτούσε το μόριό του… WOW. Γι’ αυτό την ονόμασαν 7η τέχνη. Και γαμώ τις ατάκες, πρωτότυπη και ταιριαστή.

[CENTER] [-X [-X [-X - - - [-X [-X [-X
[/CENTER]

__Βέβαια, η Μπι-μπι-μπο δεν ήταν που ήταν ΑΔΕΡΦΙΑ με τον Τζον-τζον…; Καθόλου βρωμιά αυτά τα παιδικά… προτιμώ την κομμουνιστική προπαγάδα (:lol:) των Στρουμφακίων! :lol: :stuck_out_tongue: :lol:

Έλα ρε δεν είναι έτσι. Κοιτάει ακαριαία προς τα κάτω επειδή ντρέπεται και πιο μετά λέει Nice ascot χωρίς να κάνει παύση μετά το nice

__Μμμ… έτσι που το λες και τώρα που το είδα, είναι πολύ αμφιλεγόμενο και ΣΙΓΟΥΡΑ, ΠΟΛΥ πιο safe το υπονοούμενο (που πάλι υπάρχει). ΑΛΛΑ, μου είπαν άτομα που δούλεψαν για την Ελληνική μεταγλώτισση (που είδαν και την ταινία έναν χρόνο πριν σχεδόν), ότι ήταν όπως το περιέγραψα, κοιτάει κάτω και κάνει παύση πριν το φουλάρι (ίσως αναφερόντουσαν στην ελληνική μεταγλώτισση που τότε θα είναι πολύ φάουλ να το έχουν κάνει έτσι “αυθαίρετα” μιας και στο ξένο, όπως φάνηκε απ’ το βίντεο -και θενκς :wink:8)- ΔΕΝ είναι έτσι).

__Τέλος πάντων… Θα δούμε, αν και συνήθως αποφεύγω τις ελληνικές βερσιόν (ΟΣΟ εξαιρετική δουλειά και να έχουν κάνει στο Lion King π.χ. -η disney κάνει εξαιρετικές μεταφορές στην γλώσσα κάθε χώρας συνήθως- είναι δυνατόν να προσπεράσεις τον Jeremy Irons;!! :wink:). :slight_smile:

Και γω για αγγλικά σκεφτόμουν αλλά και τι δεν έδινα για να ξανακούσω την ελληνική βερσιόν του σούστα

και φυσικα λεμε οχι στις ελληνικες βερσιόν …

Θα πάω να δω και μεταγλωτισμένο και αγγλικό μάλλον.
Eλπίζω απλά να ναι Toy Story.:smiley:
Μετράω αντίστροφα.

είχα δει τα δύο πρώτα στον κινηματογράφο και είναι από τις ταινίες που με μεγάλωσαν…
μεταγλωτισμένες τις είχα δει και τις δύο και αν δω το τρίτο στο σινεμά θα το δω μόνο μεταγλωτισμένο…:oops:
τεσπα, δεν περιμένω να μ’αρέσει όσο τα πρώτα αλλά είναι καλή φάση.νοσταλγία.

παντως το 2 ηταν καλυτερο απο το πρωτο για μενα(τα inside jokes του δευτερου εσπερναν),αλλα εννοειτε πως και τα 2 ηταν τρομερες ταινιες…πολυ συγκινηση,θα το τιμησουμε οπως του αξιζει…

στο πρωτο toy story θυμαμαι πιτσιρικας,δεν μπορουσα να κοιμηθω μετα,την επομενη πηρα κουκλακι Woody με κορδονι που το τραβαγες και ελεγε ατακες:lol:

αν και δεν μαρεσουν οι ταινιες της Pixar πλην 1-2,το Toy story ειναι η πιο σταθερη και δυνατη αξια αυτης της εταιριας…

εννοειτε ποτε μεταγλωτισμενο,οσο καλη δουλεια κι αν εκαναν οι ελληνες μεταγλωτιστες και ηθοποιοι(που οντως εκαναν)…

Δεν ήξερα ότι το Toy Story έχει τόσους οπαδούς.

Εχει περισσότερους και απο τους Manowar. Και δεν σηκώνουν κουβέντα. Αν πετύχεις στο δρομο παρέα απο Toy-Stor-άδες απλά την γ@%σες

^ lol πραγματι, ουτε εγω.
Προχθε στο μετρο ειδα διαφημιση κι ενθουσιαστηκα. Ψηνομαι να παω να το δω, τα δυο προηγουμενα εσπερναν, ειδικα το πρωτο. Ηθελα παπλωμα με τον buzz μετα :stuck_out_tongue:
Θυμαμαι το ειχαν κανει και σειρα και μια φορα ειχε παθει αμνησια ο buzz και προσπαθουσε να θυμηθει την ατακα του κι ελεγε “στο απειρο κι ακομα πιο απειρο”, “στο απειρο και παμε λεγοντας”. Ειχα λιωσει :lol:

Nα μην τους πω ότι το θεωρώ μπουρδίτσα δηλαδή. :stuck_out_tongue:

απο τα τρεηλερ,μου φαινεται οτι και αυτο θα ειναι πολυ ωραιο(οπως και τα προηγουμενα δυο),αλλα και να μην ειναι,θα συνεχισουμε να αγαπαμε του στορυ:D.
και οπως ειπε και ο shadowcaster νωριτερα,ιωαννιδης και πανουσης εκαναν το καλυτερο ντουετο σε ελληνικο τραγουδι,σε αυτην την ταινια.

όχι δηλαδή.:stuck_out_tongue:
πάντως εγώ είχα μαζέψει ό,τι σχετικό υπήρχε με την ταινία.από φιγούρες μέχρι videogames και κουμπαρά με το γουρούνι…:stuck_out_tongue:
μεγάλη λατρέια λέμε.:smiley: