Trail of Tears/Gothminister/Magenta, 22/11 @ Gagarin 205

ΚΥΡΙΑΚΗ 22 NOEMBΡIOY 2009

TrailOf Tears
GothMinister
Magenta

Υπό την αιγίδα της Νορβηγικής πρεσβείας
και του Νορβηγικού Ινστιτούτου στην Αθήνα
www.norwinst.gr

GAGARIN205
LIVE MUSIC SPACE
(ΛΙΟΣΙΩΝ 205, ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΡΟ ΑΤΤΙΚΗΣ)

Ξεκινούν από τη Νορβηγία για να κατακτήσουν την Ευρώπη με πρώτη στάση της μουσικής τους επέλασης την Αθήνα! Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου ο black metal ήχος, η gothic ατμόσφαιρα και τα σοπράνο φωνητικά των Trail of Tears, οι σκληρές κιθάρες πάνω στα industrial σφυροκοπήματα των Gothminister και οι σκοτεινές εναλλακτικές μελωδίες των Magenta συναντιούνται στην σκηνή του Gagarin 205 για ένα μοναδικό show.

Οι Trail of Tears, έχοντας αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές στη διάρκεια της πολύχρονης πορείας τους, κατάφεραν όχι μόνο να επιζήσουν από την παραλίγο διάλυση τους το 2006, αλλά και να επιστρέψουν πιο αποφασισμένοι και δυναμικοί από ποτέ. Το νέο τους άλμπουμ ?Bloodstained Endurance? που σηματοδοτεί την επανένταξη της σοπράνο Cathrine Paulsen στη σύνθεση τους για πρώτη φορά από το ?A New Dimension of Might? του 2002, αποτελεί την καλύτερη απόδειξη πως οι Trail of Tears είναι αυτή τη στιγμή ένα από τα κορυφαία Ευρωπαικά συγκροτήματα στον χώρο του Gothic-Metal.

The Undead are reborn έγραψε το αγγλικό metal hammer για το ντεμπούτο album των Gothminister και φάνηκε πως δεν είχε καθόλου άδικο. Το προσωπικό όχημο του Bjorn Alexander Brem με το τρίτο album ?Happiness in Darkness? βρίσκεται στο peak της καριέρας του, έχοντας μάλιστα καταφέρει να φτάσουν στο no.1 των πωλήσεων του vampirefreaks.com (μια από τις μεγαλύτερες κοινότητες στο web με πάνω από 2 εκατομμύρια μέλη) με το single ?Dusk Till Dawn?. Οι live εμφανίσεις τους είναι εντυπωσιακές, με την τρομερή φυσιογνωμία του Bremm να κυριαρχεί και να καθηλώνει!

Πρώτοι στη σκηνή του Gagarin θα ανέβουν οι Magenta, το συγκρότημα του Anders Odden (πολύ γνωστός από τις συμμετοχές του σε μπάντες όπως οι Apoptygma Berzerk, Satyricon, Celtic Frost και Ministry). Με την προσθήκη του κιθαρίστα Daniel Hill και την, όπως πάντα, σαγηνευτική φωνή της Vilde Lockert, κυκλοφόρησαν πριν μερικούς μήνες το καινούριο τους album ?Art & Accidents?. Ο ίδιος ο Anders το περιγράφει ως ?The Sisters Of Mercy meeting The Human League? και σύντομα θα έχουμε την ευκαιρία να το διαπιστώσουμε, απολαμβάνοντας την ζωντανή εκδοχή του σε μια τριπλή συναυλιακή εμπειρία!

Σχετικά links:
Trail Of Tears : http://www.myspace.com/trailoftearsmetal
Gothminister : http://www.myspace.com/gothminister
Magenta: http://www.myspace.com/magenta

Περισσότερες πληροφορίες για την συναυλία, τα σχετικά events και την προπώληση των εισιτηρίων σε προσεχές αναλυτικό δελτίο τύπου.

Πληροφορίες / Γραφείο Τύπου:
Kώστας Μπρέλλας: press@msq.gr
M² Music Entertainment : www.msq.gr
Τηλ: 6945580211

Για όσους ενδιαφέρονται.:slight_smile:

Θέλουμε και Θεσσαλονίκη !!!

gagarin ?? πολυ αισιόδοξους τους βλέπω του διοργανωτάς !

Ειναι πολυ ωραιο πακετο και θα το τιμησω…δεν περιμενα να ερθουν ποτε Trail of Tears.Παντα τετοια κι ελπιζω να τιμηθει το λαιβ,μην περιμενουν παλι ποτε θα ερθουν οι Anathema και οι Moonspell :stuck_out_tongue:

Πραγματικά:!:

Kοίτα θα μαζέψει αρκετό κόσμο και από Gothminister. Εγώ βασικά αν ήταν headliners oι συγκεκριμένοι, θα το τιμούσα το live!

Ειναι αδικο μαγκες,οι trail of Tears ειναι πολυ αξιολογοι παρ’ολο που δεν ειχαν ποτε ιδιαιτερη προωθηση εδω περα

Μονο MAGENTA μετα απο τη φετινη δισκαρα που μας σερβιραν.

Και Gothminister λεει. Θα παιχτει τζαμαρισμα θαρρω, λογω της συμμετοχης στο νεο δισκο.

Τρομερο λαιβ παιδες, οσοι μπορειτε να πατε, μη το χασετε.

Δεν ειναι οι Ματζεντα χενταλαηνερς?
Ποτς γκενεν αυτο.

Α, ου; Πρωτοι βγαινουν οι Magenta; Τι λετε ρε.

Εγω το θεωρω σωστο που ειναι οι Trail of Tears headliners

Χμ, η αληθεια ειναι οτι αν και δεν ειμαι οπαδος του sympho.gotho metal με κλαψες
οι trail of tears εχουν καποια πολυ καλα αλμπουμς οπως τα A new dimendion of might και free fall into fear.
Και το φετινο δεν ηταν ασχημο(οσο ακουσα δηλαδης).:thumbup:

Γενικα δεν εχουν σχεση με μπαντες φελιζολ τυπου tristania(τελευταια αλμπουμς),darkwell,tot κλπ

καλα για τα αλλα δυο δεν το συζητω γελαει ο κοσμος:lol:
ειχα δει Magenta την τελευταια φορα που ηρθαν οι Apoptygma,απαλευτοι, bubblegum ροκ
για να διαφημιζουν αναψυκτικα καλοι ειναι αλλα μεχρι εκει[-X

Sorry φιλε Angmar δεν εχω ακουσει το τελευταιο τους αλλα δεν νομιζω να διαφερει και πολυ απο αυτο που ειχα δει/ακουσει τοτε.

Είδα το tears και λέω ωπ, θα δούμε lake of tears…:frowning:


Now playing: Amorphis - Skyforger
via FoxyTunes

Ελα μωρε νταξ, γουστα ειναι αυτα. Θα θελα να τους δω παντως, αλλα με κανονικη διαρκεια σετ. 1 ωρα μινιμουμ.

ok, για τους Magentα δεν έχω άποψη, αλλά αν αυτό το λες και για τους Gothminister κάνεις λάθος φίλε.

Φιλε Παναγιωτη ειχα κατεβασει το τελευταιο Gothminister περυσι απο περιεργια γιατι δεν ειχα ξαναακουσει και γενικα δεν μ αρεσει να κρινω πριν ακουσω κατι και απλως ενισχυσε την αποψη μου για μπαντες του λεγομενου <<τσιφτετελε,dancefloor>> industrial ηχου που δημιουργουνται απλα για να απα@$%#ουν γκομενακια!!!

τωρα αυτοι που ακουνε Combichrist και τετοιου ειδους πραγματα σιγουρα θα γουσταρουν και να σου πω την αληθεια το καταλαβαινω.
Αλλα δεν μπορω να πω τους Gothminister μπαντα.
Σορρυ.

Κοίτα, δεν είναι θέμα να μου πεις σόρρυ, αλλά να, αυτό που θέλω να πω, πως χαρακτηρισμοί όπως “γελάει ο κόσμος” κλπ κλπ δεν είναι και τόσο αιτιολογημένοι. Στο κάτω-κάτω έχουν παίξει κ σε ένα W-G-T, οπότε κόσμο να τους απολαμβάνει (χωρίς να γελάνε) τον έχουν. Ίσα-ίσα που στο συγκεκριμένο είδος που κυκλοφορεί όντως πολύ σαβούρα, είναι από αυτούς που ακούγουνται ευχάριστα.

Όπως το κόβω λίγο κόσμο θα έχει…

Τώρα είδα το θρεντ, με έκπληξη μου διαβάζω πως τελικά οι “truαδες” εισχώρησαν και στο goth! [-X

Χαρακτηρισμοί όπως Bubblegum ροκ, τσιφτετελέ industrial και “δεν τους θεωρώ συγκρότημα” είναι τουλάχιστον αστείοι. Μου θυμίζουν “death to false metal” και άλλα τέτοια όμορφα. Μάλλον ο φίλος που τους κρίνει έτσι δεν έχει ιδιαίτερη επαφή (ως καμία) με τον goth χώρο γενικώς, και δε ξέρει τι ακούγεται και έχει πέραση στον κόσμο εκεί.

Θα πάω πρώτα για Gothminister και Magenta, μετά για Trail of Tears που δε με ενδιαφέρουν τόσο. Δε ξέρω πόσο κόσμο θα χει, όπως και να ναι πάντως, πιστεύω θα περάσουμε καλά όσοι πάμε.

(έκανα εντίτ στον τίτλο, προσθέτοντας και τις υπόλοιπες μπάντες)

Gothminister8O8O8O8O…μαχαιρι στη καρδιαααααααα…