Trans Siberian Orchestra European Tour

Time and Distance
Winter Palace
[B]This is the Time[/B]
Christmas Jam
[B]Handful of Rain [/B]
A Last Illusion
[B]Gutter Ballet [/B]
Misery
Mephistopheles’ Return
Mozart
Sparks
[B]Hourglass [/B]
Someday
Child Unseen
[B]Believe [/B]
Wish Liszt (Toy Shop Madness)
After the Fall
Wizards in Winter
Dreams of Fireflies (On a Christmas Night)
Carmina Burana
Epiphany
The Mountain
Piano Solo
God Save the Queen
Beethoven
Requiem (The Fifth)
[B]Christmas Eve (Sarajevo 12/24) [/B]

Τα χάπια μου.

σταμάτα τα ναρκωτικά. θα αυτοκτονήσει ο διοργανωτής , για να δεις εσυ 4 κομμάτια savatage??!

Οι μισοί Έλληνες διοργανωτές θα 'πρεπε να το κάνουν έτσι κι αλλιώς οπότε κλάην μάην :stuck_out_tongue:

Από 'κει και πέρα, δεν είναι μόνο το θέμα ΤΙ θα παίξουν αλλα και ΠΟΙΟΙ θα παίξουν. Και ο συνδυασμός “παλιά μέλη Savatage” και “τρομερές φωνάρες” είναι λουκούμι.

Και στην τελική άμα έρθουν να μην πας ρε :stuck_out_tongue:

ΥΓ δεν παίρνω ναρκωτικά

α καλά. εσυ το λες σοβαρά ε!! ρε θα μπει μέσα κάτι δεκάδες([B]τουλάχιστον[/B]) χιλιάρικα όποιος τους φέρει!

Να ερθει στην Ελλαδα αυτη η μπαντα που παιζει σε χωρους 5+ χιλιαδων με εισιτηριο 50 ευρω?Ειστε σοβαροι?

Το 50άρι δεν έχει να λέει. Σε οποιοδήποτε μεγάλο όνομα τόσο θα έκανε το εισιτήριο.

Θείε κρίμσον, προφανώς και δεν περιμένω να μου φέρουν TSO εδώ. Αν δεις και το πρώτο ποστ παραδέχομαι ότι με το ζόρι θα μαζευτεί ένα 3χίλιαρο κι αυτο από Sava-fans σαν κι εμένα που πρώτα θα πουν “πω θα δουμε Middleton στη σκηνή…” και μετά “…να παίζει τα κάλαντα”. Βέβαια σε μία τραβηγμένη υπόθεση, θα μπορούσε ένα “trust” διοργανωτών να μη μπει μέσα. Αλλά μετά θα πλακώνονταν μεταξύ τους και δεν είναι ωραίο :stuck_out_tongue:

ανιψιέ, ούτε για αστείο. ούτε με το trust των Megadeth δεν γίνεται τίποτα. να μαστε καλά να βλέπουμε τις φωτο , και οι πιο έχοντες, καμιά εκδρομή έξω

Λοιπόν, ήμουν μέσα χτες, δεν ξερω εαν υπαρχουν εισιτήρια αλλα οποιος ειναι Λονδινο η στις επομενες πολεις και του αρεσει να ακουει ΜΟΥΣΙΚΗ γενικα να παει οπως και δηποτες.

Στα του λαιβ τωρα…βασικα τι να πω…δεν το βλεπεις ευκολα αυτο που παιζουν οι τυποι. Και οπως ειπε και ενας παππούς απο διπλα (που εχει δει pink floyd λεει αρκετες φορες) το show που φερνουν ευρωπη ειναι το 1/10 απο το αμερικανικο (το εχει δει και αυτο…)

Υ.Γ. Μονο συγκινιση στο hourglass. Believe ειναι τραγουδι 100% Oliva και δεν με άγγιξε τόσο.

Υ.Γ. 2 Θελω να παω και Λονδινο αλλα δεν βγαίνουν τα ΛΕΦΤΑ… :frowning:

Υ.Γ. 3 Εαν ηταν και ο Oliva θα μιλαγαμε για τελειότητα. Τωρα μιλαμε για μισο κλικ κατω.

Ο O’Neil ήταν μαζί τους γιατί δεν τον έχω πετύχει σε κάτι φωτογραφίες από την ευρωπαϊκή περιοδεία που κοίταζα. Ούτε ο Allen έχει έρθει Ευρώπη. Αλλά και ο JSS μόνος του είναι αρκετός :smiley:

Ναι ήταν, αλλά περισσότερο σαν μασκότ ήταν. Μορφή βέβαια, δεν το συζητώ, έπαιξε και σε 2 κομμάτια κιθάρα.

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk

Έχουν και Soto μαζί τους;;;

3 και σήμερα :smiley: :smiley:

Πόσο εύκολο είναι να είσαι όρθιος [είμαι πρώτη σειρά στον εξώστη] χωρίς γκρίνιες απ’ τους γύρω;

Σούπερ οι TSO, αλλά πιο ξενέρωτο κοινό δεν έχω δει. Να παίζει Gutter Ballet ρε παπάρες και να κάθεται όλο το Hammersmith? Με οκταμελή ορχήστρα με έγχορδα? Βέβαια οφείλω να πω ότι εδώ δεν φταίνε οι Άγγλοι, αλλά το κοινό των TSO, που μόνο μεταλ δεν είναι. Σαν παράσταση πάντως ήταν εκπληκτική.

Adding a video for this is the time

Λοιπόν.

Ναι γμτ, χάνεται τουλάχιστον το μισό feeling…

ΑΛΛΑ

[SIZE=4]ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ALL THAT I BLEED!!![/SIZE]

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ είδα, έστω, τα 4/6 της μπάντας που αγάπησα όσο καμία άλλη. Caffery και Middleton τεράστιες φιγούρες, είχα απλώσει σημαία με ένα “Savatage is still alive” πάνω, τρελάθηκαν και 2. Στα κομμάτια των Savatage έγινε χαμός [για τα δεδομένα των TSO], ο Pitreli παγερά αδιάφορος και σα να βαριέται μου φάνηκε, χώρια που παρουσίασε τους Jeff, Chris και Johnny ως μέλη των Savatage, χωρίς να βάζει τον εαυτό του μέσα.

Πολύ ωραίο show με φωτισμό και χορογραφίες.

Πέτυχα και Al με Jeff στο τέλος για υπογραφές και φώτος, Caffery και Middleton την έκαναν νωρίς και δε τους πρόλαβα.

Θα τους ξαναέβλεπα πάντως ;ρ

Παιζουν αυριο Αμστερνταμ κι εχει ακομα εισιτηρια.
Το σκεφτομαι σοβαρα,αλλα ειμαι στο 50-50. TSO δεν εχω ακουσει ποτε.Απο Savatage ειπαμε παιζουν το πολυ 4 κομματια ετσι?

Αν δεν το δεις σαν συναυλία, αλλά σαν παράσταση θα περάσεις καλά. Έχει θέαμα, με τα φώτα και τα λέιζερ και τα υπόλοιπα εφέ, έχει αφηγητή και αρκετά καλή μουσική. Εγώ θα σου έλεγα να πας για να έχεις την εμπειρία.

Τις φωτιές ξέχασες. Στο προτείνω ανεπιφύλακτα. Αλλά μην το δεις σαν live συγκροτήματος γιατί έχει εντελώς διαφορετική υπόσταση και μπορεί να ξενερώσεις

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk

Παρίσι έπαιξαν 7 κομματάρες πάντως.