Trans Siberian Orchestra European Tour

Μλκες χύσιμο ε :!:

ανάλογα τι παίζουν εκεινη την ώρα…

Ρε και τη Παπαλάμπραινα να παίζουν, εγώ βλέπω τον Middleton εκεί πάνω και μου πέφτει η πίεση!

τοχω ξαναπεί αλλά αν δεν κάνανε μαλακίες από τις μπύρες οι αγγλοι δίπλα μας θα είχα κοιμηθεί κανονικά την τελευταία φορά που τους είδα στο hammersmith…

αυτο! :!:

Πάντως να πω τη μαύρη μου αλήθεια, πριν 2 χρόνια που τους είχα δει έκλεινε το μάτι μου από τη βαρεμάρα. Εκτός από το chance που ήταν μαγεία.

Μερικά τραγούδια είναι όντως βαρετά, άλλα πάλι είναι τρομερά. Γενικότερα είναι ότι πιο κοντά σε Savatage αυτή τη στιγμή [δυστυχώς], οπότε μου κάνει :stuck_out_tongue: Κ μόνο που θα τους δω δηλαδή.

http://www.setlist.fm/setlist/trans-siberian-orchestra/2013/xl-center-hartford-ct-6bc4e2e2.html

Set από Αμερική.

No Savatage and no I’ll keep your secrets. Dissapointing.

Ελπίζω καμιά διαφοροποίηση στην Ευρώπη αλλά το κόβω δύσκολο. Anyway, Sarajevo, δε πειράζει!

Τουλάχιστον αυτά που παίζουν μ’ αρέσουν οπότε δε θα βαρεθώ :stuck_out_tongue:

Ελπίζω να πω το ίδιο μετά τη συναυλία γιατί η αλήθεια είναι ότι το εισητήριο το πήρα σε στιγμή αδυναμίας. Κάτι που δεν τους έχω ξαναδεί, κάτι που μου αρέσουν οι Savatage…

Ε μια απ’ τα ίδια κι εδώ, don’t worry! :stuck_out_tongue:

A little over 24 hours and this view from the stage at the beautiful Manchester Apollo will include a lot of people and more smoke in the air! About to start run through a for the last rehearsal day. You guys will love this set! I know I said no spoilers [B]but I will tell you this we are doing quite a few more Savatage songs![/B] It’s gonna rock! Really excited!

Δια στόματος Caffery. ΆΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Yes, yes, yes!!! Tomorow λοιπόν!

Hourglass, Gutter Ballet, This Is The Time.

Λιποθυμώ.

Που τα είδες αυτά? Ξέρεις αν έπαιξαν και τίποτα άλλο από Savatage?

Δια στόματος Caffery πάλι:

First show done! So much fun! No net on the bus just a quick thank you to the people here tonite…USA…Greece…Italy…UK…Savatage shirts all over! Next stop the London! I’m sure u will see set lists and photos! So much fun playing songs like Hourglass, This is the Time and Gutter Ballet again!
Goodnight!

Περιμένουμε το πλήρες σετ

Κατά τ’ άλλα παρακαλάμε να 'ρθουνε οι Maiden…

[B][SIZE=5]ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ TSO ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗ ΖΩΗ?[/SIZE][/B]

Βέβαια στο Βερολίνο πχ έπαιξαν σε λαοθάλασσα μπροστά στην πύλη του Βραδεμβούργου ενώ εδώ με το ζόρι να μαζευτεί κάνα 3χίλιαρο.

ΥΓ εκτός απ’ τη line-up-άρα με φωνάρες, έχω εντοπίσει και κάτι πολύ μάχιμα γκομενάκια στην ορχήστρα…ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΓΑΜΩΤΕΝ…

[B]ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ??? 8O8O8O[/B]