Triptykon - Eparistera Daimones

το άκουσα δυο φορές και το έσβησα.
Τα ξαναλέμε από Τρίτη που θα το αγοράσω και θα λιώνει σερί για τα επόμενα 5 χρόνια ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.

Γαμάει σπίτια και οτιδήποτε βγήκε από τον καιρό του Μονοθέιστ.

Nihil Verum Nisi Mors.

τωρα συνειδητοποιησα ποιοι ειναι οι triptykon…#-o
κατεβαζω τωρα…
βλεπω και 1 απο τις μαγικες λεξεις (monotheist) αδιαβαστοι θα παμε παλι…

To ξεκινησα χθες αλλα δεν είμουν τόσο in the mood και το άφησα για να δω καμιά ταινία. Πάντως το πρώτο κομμάτι (που είναι 11 λεπτα) μου φάνηκε γαματο. Θα το λιώσω κάποια στιγμή πάντως.

Ο δίσκος γαμάει τελικά, δε διέψευσε τις προσδοκίες μου στο ελάχιστο.
Ελπίζω ν’ ανοιχτεί και Triptykonoθρέντι στους καλλιτέχνες σύντομα.

Έτσι σε θέλω ρε Φροστάκια

Σε άλλες ειδήσεις, Παρασκευή 16 Απρίλη, 013 Τίλμπουργκ Ολλανδίας:

εμενα προσωπικα με ενα πρωτο ελαχιστο ακουσμα μ φαινεται αρκετα σε στυλ μονοθειστ, το προχωραει ωστοσο λιγο παραπερα, αλλα λιγο. φαινεται οτι θα ειναι πολυ καλο αλλα δεν λεω ακομη γνωμη.

αν εχει οπως λετε ομοιοτητα με το monotheist - βρηκα τι θα ακουω καθε βραδυ απτις 3 και μετα…

τα ιδια μονοπατια ακολουθει: σκοτος, σαπιλα και αυτο το περιεργο αισθημα απομονωσης που σου δημιουργουσε το μονοθειστ…

Είχα ανοίξει εγώ ένα για Celtic Frost κ είχα προτείνει να γράφουμε εκεί ό,τι αφορά το group ή τα projects που σχετίζονται μ’αυτό μιας κ οι ίδιοι οι Frost είναι διαλυμένοι, ώστε να μην ξεχνιέται τ’όνομα της μέγιστης μπάντας… Θα το επαναφέρω να ρίξεις μια ματιά κ γράψε εκεί αν θες κ για Triptykon :wink:

Ακούγετε αρκετά ενδιαφέρον το album, μου άρεσαν τα Goetia και A Thousand Lies με τις πρώτες ακροάσεις.

Κρίμα που δεν μπορώ να εκτιμήσω το album μιας και δεν ασχολούμαι με το είδος, ο τίτλος (του album) θυμίζει rottinh christ.

Γιατί να με σκίζει τόσο άσχημα το In Shrouds Decayed; Πόσο απίστευτο κομμάτι μπορεί να είναι;;;

ερώτηση κρίσεως: Σε ποιό “είδος” κατατάσσονται οι πρόσφατοι Φροστ και Τρίπτυκον?
Εγώ αδυνατώ να απαντήσω.

Είναι black metal? Φαντάζομαι οι θαμώνες του ΒΜ θρεντ θα διαφωνούν κάθετα.
Είναι Doom? Δεν γνωρίζω doom μπάντα να παίζει έτσι.
Είναι Death/Thrash? Οι πιουρίστες έχουν αποκυρήξει το monotheist, και λογικά το ίδιο θα γίνει και τώρα.
Είναι ατμοσφαιρικό μέταλ? Πάλι δεν έχω ακούσει καμία ΑΜ μπάντα να παίζει έτσι.
Eίναι progressive Metal? Αποκλείεται.
Είναι Sludge? Αν θεωρήσουμε χαρακτηριστική sludge μπάντα τους unearthly Trance ίσως, αλλά και πάλι.

Τι να πω. Από τρίτη πάντως αρχίζει το λιώσιμο. Ήδη έκανα χώρο στο ράφι.

Only Death Is Real.

Είναι όλα μαζί και είναι ΚΑΥΛΑ!

Εντιτ: το βαλα να το ξανακούσω, και έχω να πω πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ!

Δεν ξέρω αν ταιριάζει η λέξη καύλα. Δηλαδή με το monotheist πως να καυλώσω ξερωγώ;; Το θεωρώ το καλύτερο άλμπουμ της δεκαετίας που πέρασε (με 2-3 ακόμα) και το έχω ακούσει λιγότερες φορές από άλλα (εκτός από όταν βγήκε που άκουγα μόνο αυτό). Δεν κοιτάς δισκοθήκη και λες “τι να 'κούσω;” και επιλέγεις Monotheist. Ειδικά άλμπουμ προϋποθέτουν και ειδικές συνθήκες ακρόασης οι οποίες ευτυχώς ή δυστυχώς δεν ευνοούν την διέγερση του μορίου :stuck_out_tongue:

ΝΑΙ.YEAH. και για να μην απορούν οι υπόλοιποι το album συνεχίζει εκεί που σταμάτησε το monotheist.Όλοι ξέρουμε τι είναι ο γουώριωρ. Έχει φάει πολλά μπιφτέκια από τότε που μας πρωτοάφησε με το στόμα ανοιχτό, αλλά, let’s face it, είναι ο άνθρωπος που κάνει ένα κορίτσι να σκεφτεί, “Αχ Τομ είσαι τόσο σεκτσυ( λόγω μυαλού ε, γιατί είναι πανάσχημος) με το σκουφάκι και το νεφρό σου( θυμάστε το πρόβλημα υγείας του τότε στο Ροκγουεηβ), θα γίνω η πρόστυχη νοσοκόμά σου”.
Μη σου πω κι ένα αγόρι.

Σήμερα κυκλοφορεί και λέω να κατηφορήσω σε γνωστά δικάδικα :). Πέραν των άλλων , έχει και πάρα πολύ ενδιαφέρον artwork.

εχει αυριανη ημερομηνια κυκλοφοριας…

όπως και να’χει, για ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ αποδυκνύεται ΠΟΙΟΣ ήταν και ΕΙΝΑΙ oι Celtic Frost.

Βρωμιάρη Ain, σκατά στο λάκκο σου!:stuck_out_tongue:

+1 …

Aπλα δεν υπαρχει…!!!:bow2::bow2::bow2::bow2:

και εγώ σου λέω ότι μόλις το τσίμπησα στο metal era με 17 ευρώ (το σπέσιαλ) !

θα στοιχειωθεί το σπίτι σήμερα !:smiley: . Ακόμη νομίζω πάντως ότι ο πολύς ο κόσμος δεν έχει καταλάβει για τι μεγάλη κυκλοφορία μιλάμε