Trouble

Καλά δεν υπάρχει thread για αυτή την μπάντα?Αγαπημένο μου άλμπουμ τους (και γενικότερα στα αγαπημένα μου)το Manic Frustration αλλά όλες οι κυκλοφορίες τους μέχρι αυτό απαραίτητες.
Ήθελα να ποστάρω με αφορμή αυτό:


(τσεκάρετε από 1:49 και μετά) για όσους δεν το έχουν πάρει πρέφα.

μπραβο ρε χοπετο που το ανοιξες το θρεντ…ας δωσω και γω τα σεβη μου σε αυτην την τιτανοτεραστια μπαντα, απο τα μεγαθηρια του ειδους αλλωστε
psalm 9, ομωνυμο, manic frustration δισκαρες

αντε ποσταρετε και αλλοι μην ντρεπεστε :smiley:

πρεπει να ξεθαψω και τιποτα γιατι εχω να ακουσω ΠΟΛΥ καιρο

Εκπληκτικά τέλεια μπάντα!!!
Το Manic Frustration μπορώ να το ακούω συνέχεια, αν και κορυφαίο τους θεωρώ το επιβλητικό The Skull
Το τελευταίο δεν το άκουσα. Φοβήθηκα μην απογοητευτώ. Να ενδώσω;

Ναι. Αξίζει.

keep that in mind :wink:

νταξει

οσοι ευτυχισαμε και τους ειδαμε πριν μερικα χρονακια

καταλαβαμε τι σημαινει doom, metal και αγνο hard rock!

πρωτοποροι
θεοι
κλπ κλπ

the tempter και bastards will pay παραδινουν μαθηματα σοδομισμου!!!

Τι μπαντάρα ρε;;
Γουστάρω τα πάντα με έμφαση την πρώτη καραντουμ περίοδο.
Και το τελευταίο δισκάκι λέει πολλά.Να και το αγαπημένο μου αυτό τον καιρό:

Ας πω και γω λοιπόν πόσο μεγάλη μπάντα είναι!
Προσωπικά μ’ αρέσει περισσότερο η δεύτερη πιο ψυχεδελοστονεράδικη περίοδος!

Για να δούμε τι θα κανουν τώρα με τον Kory Clarke!

Το Psalm 9 είναι ευαγγέλιο. μεγάλη μπάντα

Kαι εμένα. Και εγώ το Manic Frustration έχω αγαπημένο άλμπουμ από αυτούς. Κορυφαία κομμάτια και πολύ ωραία παραγωγή από τον Rick Rubin.

Aλλος ενας απο δω…Απο πρωτη περιοδο πρωτιμω τον πρωτο δισκο αλλα ακομα περισσοτερο μ αρεσουν τα Trouble και Manic frustration…Τους ειχα χασει τοτε λογω πανελληνιων#-o…
Kαι ενα απο τα αγαπημενα μου!
http://www.youtube.com/watch?v=inOioZcGcsU

Bump γιατί έφυγε ο αχώνευτος.

After four years and a minimal amount of touring and no record deal or album release date in sight, singer Kory Clarke (of WARRIOR SOUL fame) has decided to leave Chicago doom metal legends TROUBLE to start a new project with guitarist Russ Strahan (PENTAGRAM, LAND OF DOOM) called THE BONES OF CHILDREN.

“This metal album will be high energy, with a fresh artistic approach to the genre without the limitations of the over-50-something religious crowd,” Kory laughs. “It will be so nice to be working without the shackles that a previous singer has left behind of a band that is over 30 years old and acts and sounds like it. I like to do progressive, pushing-the-boundary lyrics in an individualistic style. I don’t want to sound like Ozzy, like [TROUBLE’s] old singer [Eric Wagner] tried to do. I am also glad when I look to my left on stage from now on I will not be seeing ‘Derek Smalls’ in my peripheral vision. [Laughs].” He adds, “I just cannot play with people who are fundamentalist Christians, or too family-oriented to the point that they can’t tour, do records or knock down a few margaritas with me at the bar. This is rock ‘n’ roll, guys, not the Family Channel.”

O οποίος αποδεικνύεται και μεγάλος μαλάκας από τις παραπάνω δηλώσεις.

Οι τελευταίες 2 προτάσεις… Αηδία!

Όπως τα λέει ο Pig.Tα χώνει μέχρι και στον Wagner εντωμεταξύ.Ρε φίλε,ήξερες από τη αρχή σε ποια μπάντα έμπαινες.Τον πούλο αν δεν σ’αρέσει.
Κρίμα και τον είχα και σε εκτίμηση.

Tεράστιος μαλάκας και ποζέρι όπως αποδεικνύεται από το σχόλιο για την εμφάνιση του Franklin!

Χαίρομαι τώρα που τελικά έχασα την συναυλία του περασμένου Οκτωβρίου!

Προσωπικά συμφωνώ απόλυτα με όσα είπε ο Kory. Για να μην παρεξηγηθώ, μεγάλωσα με Trouble και αγαπώ τη φωνή του Eric Wagner. Ωστόσο, αν και ήξερε σε ποια μπάντα έμπαινε ο Clarke, δεν ήξερε πόσο γκαούγκανοι doοmάδες ήταν οι οπαδοί τους, που ανά πάσα στιγμή του εξέφραζαν με κάθε τρόπο πόσο τον μισούσαν. Δε διαφωνώ στο ότι δεν ταίριαζε η φωνή και το στυλ του στους Trouble, αλλά η παρουσία του θα μπορούσε να αναζωογονήσει τη μπάντα ή/και να τη στρέψει σε μία άλλη κατεύθυνση, ελαφρώς πιο μοντέρνα. Αυτό κατέστη αδύνατον και σε αυτό το σημείο ο Kory φταίει λιγότερο απ’ όλους τους υπόλοιπους. Κατά τα άλλα, δε νομίζω να προσέβαλε πουθενά τον Wagner, ούτε να είχε τέτοια πρόθεση. Όσο για τη χριστιανοπληξία της μπάντας, δε νομίζω να διαφωνεί κάποιος…

Επιτέλους πούλο ρε άφωνε, που θα κάνεις και υποτιμητικές δηλώσεις για Wagner και Franklin…

Ναι, οι Τrouble είναι “χριστιανόπληκτοι” και πολύ πιθανό όντως να μην είναι και η ψυχή της παρέας εκτός σκηνής.
Επίσης, ας υποθέσουμε ότι όλοι οι οπαδοί τους είναι “γκαούγκανοι” και του τα κάνανε τσουρέκια ότι δεν είναι σαν τον παλιό τραγουδιστή.

Αυτός γιατί να τα χώσει στον Wagner λέγοντας ότι προσπαθούσε να μιμηθεί τον Οzzy; Για να αποδείξει πόσο γαμάτος και αυθεντικός είναι στους χριστιανόπληκτους και τους γκαούγκανους οπαδούς τους τώρα που έφυγε;
Κι αυτή την κακία για τον Franklin ότι μοιάζει με τον Derek Smalls κι ότι χαίρεται που δεν θα τον βλέπει πια πόσο κομπλεξικός πρέπει να είναι για να την πει;
Γενικά δεν κατηγόρησε τα μέλη της μπάντας ούτε για το ότι του έφαγαν λεφτά, ούτε ότι του άλλαζαν χρώμα στη βαφή για τις ανταύγειες ενώ κοιμόταν στην περιοδεία.
Αντί να πει “δεν γουστάρω άλλο τη φάση σας, αντίο” και να φύγει σαν κύριος, αν αυτό είναι που θέλει, με τις δηλώσεις του δείχνει εγωπάθεια, αχαριστία και μικρότητα.

Ώπα μαν, δε χαρακτήρισα όλους τους οπαδούς τους γκαούγκανους, κατά βάση επειδή δε με θεωρούσα ποτέ τέτοιο. Ο καθένας ξέρει πόσο κολλημένος είναι και πόσο στερεότυπα βλέπει τα πράγματα. Δυστυχώς οι αντιδράσεις των περισσότερων Trouble φανς δεν ήταν η καλύτερη και δε νομίζω ότι έφταιγε η φωνή του Kory τόσο.

Αυτό που ανέφερε για τον Wagner δε νομίζω πως ήταν μομφή απέναντι στον ίδιο, όσο απέναντι σε όσους τον ζάλιζαν αυτό το διάστημα να τραγουδάει σαν Ozzy. Γενικά, αυτό το αντιλαμβάνομαι ως βασική μουσική διαφωνία με την υπόλοιπη μπάντα.

Αυτό που είπε για τον Franklin ήταν όντως άσχημο και προφανώς έχει βάση προσωπικά τους θέματα και δε χρειαζόταν να αναφερθεί. Απ’ την άλλη, αυτός είναι ο Kory, δε μασάει λόγια και το έχει πληρώσει πολλάκις για αυτό (όντας πολλές φορές υπερβολικός σε σημείο γραφικότητας, αλλά χωρίς ίχνος υποκρισίας).

Το ότι δεν κατηγόρησε τη μπάντα για το ότι του έφαγαν λεφτά, ούτε ότι του άλλαζαν χρώμα στη βαφή για τις ανταύγειες (άστοχα τα δύο τελευταία, αλλά έχουν πλάκα ως οφτόπικ), δε σημαίνει πως δε δικαιούται να εκφραστεί με οξύτητα.

Είναι εύκολο να κρίνουμε, αλλά δεν ξέρουμε τι έχει παιχτεί και πιθανότατα δεν μας αφορά. Πάντως, το ότι π.χ. η μπάντα κολλούσε επειδή πιθανώς έχουν μπαρμπαδέψει οι υπόλοιποι (το οποίο δεν είναι απαραιτήτως κατακριτέο) είναι αρκετά καλός λόγος να τα πάρει κάποιος από ένα σημείο και μετά. Εικάζω. Μπορεί να κάνω λάθος, μπορεί όχι.

Ρε παιδιά, το “άντε γεια” δεν έχει να κάνει με τη δήλωσή του, αλλά με το ότι δεν τον γούσταραν πολλοί ούτως ή άλλως και αυτό φαίνεται εδώ μέσα ήδη.