BEST SEASON FINALE EVAH :!::!:
Έπρεπε να 'χω πάει να κοιμηθώ, αλλά δεν άντεξα:oops:
Μιλάμε, ήταν πολύ δυνατό, είχε ανατροπές, δημιούργησε ανυπομονησία από τώρα για την επόμενη σεζόν, ΑΑΑ!! Τι άλλο θέλουμε.
Ντιτέιλς
[SPOILER]Διαφωνώ με horror, ήταν πολύ καλό επεισόδιο και δη φινάλε. Αχ, είχα κακομάθει να βγαίνει 1 την εβδομάδα, να δούμε τώρα τι θα κάνω…
‘Ντάξει, ο θάνατος του Jesus ήταν αναμενόμενος αλλά και πάλι ψιλοστενοχωρήθηκα. Πάνω που είχα αποφασίσει ότι είναι όντως καλός και είχα συνηθίσει το γλυκερό guy love πάει κι αυτός…! Ζωή σε λόγου μας, άλλωστε ο ίδιος φάνηκε να το πήρε αρκετά ψύχραιμα:p
Αρκετά πιο out of the blue, αιφνιδιαστικοί, οι υπόλοιποι θάνατοι. Της Ντέμπι ήταν φάση “έλα μωρέ, η Σούκι ούτε μύγα δε μπορεί να σκοτώ…WTF, ΤΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ!!8O” και προσωπικά, χαίρομαι που συνέβη, όχι μόνο γιατί αυτή η αμετανόητη τσουλίτσα σχεδόν απάτησε τον ΑΛΣΙΝΤ -με τη μισοριξιά μάλιστα-, αλλά κι επειδή ήταν βαρετή και προβλέψιμη. Ο epic fail θάνατος της Ναν Φλάναγκαν ήταν απ’ τις πιο γαμάτες φάσεις του επεισοδίου και τελείως ξερός κι ασάλιωτος, ΕΤΣΙ ξεμπερδεύουν τα βαμπίρια γαμώ!! :vibrate:
Αυτό με την Τάρα όμως μου φάνηκε παρατραβηγμένο. Δε δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι θα την επαναφέρουν στην 5η σεζόν, είναι βασικός χαρακτήρας και δεν ξέρω, έχω ένα gut feeling ότι δεν μπορεί να σταματήσει να υποφέρει έτσι απλά.:Ρ Επίσης, ποτέ δεν τη μίσησα την Τάρα μωρέ, καλή κοπελίτσα είναι ! Άντε να δούμε τι θα παίξει. Ελπίζω να μην είναι καμιά μούφα μόνο. Επί τη ευκαιρία, go Sam!! Χάρηκα που σταμάτησε η μιζέρια του για λίγο, αλλά ο μόνος τρόπος να γλιτώσεις απ’ τους μπελάδες σ’ αυτή τη σειρά είναι να πεθάνεις, αυτός ζει και βασιλεύει οπότε ποιος ξέρει τι θα του λάχει!! Καλός δευτερεύον ήταν ως τώρα ρε horrorz, γιατί θες να τον διώξεις?
Πολύ πιο σπαστικός είναι ο Τζέισον πχ. Τζέισον, αχ Τζέισον… είσαι ένας βλάκας που το πουλί του τον σέρνει απ’ τη μύτη μέσα στα πιο ηλίθια μπλεξίματα, αλλά όταν δείχνεις ευάλωτος με αυτό το μικρό χαμόγελο και τα βλέφαρα χαμηλωμένα χτυπάς μια χορδή ευαισθησίας σε κάθε γυναικεία καρδιά…! Ας ελπίσουμε η Τζέσικα να διατηρηθεί επιτέλους, γιατί ως τώρα ελάχιστες, ή καμιά, γκόμενές του έχουν επιβιώσει. Άσε που είναι αμαρτία να φύγει απ’ τη σειρά κάποια που υποστηρίζει ΤΟΣΟ μα τόσο καλά μια μπέρτα κοκκινοσκουφίτσας με κορσέ, ζαρτιέρες και τίποτα άλλο !! Κόμματος, αυτή είναι η λέξη!_
Κρατάω αυτά
στο 100%!!
-Κορυφαίο το comeback του Rev. Newlin με φουσκωτή κουπ, η οποία ήταν το πρώτο πράγμα πάνω του στο οποίο καρφώθηκα, δηλαδή ΛΟΛ!! Ο πιο ΨΟΦΑ ALREADY! χαρακτήρας του Τρου Μπλαντ επέστρεψε με ολοκαίνουρια υπόσταση μπίτσιζζζ!!\m/
Για Russell Edgington σαφώς δεν είμαι εξίσου ενθουσιασμένη, δεν πρόλαβε να μας λείψει άλλωστε. Τελοσπάντων, κάτι καλό θα γίνει και μ’ αυτή τη γριά τσατσά, είναι βέβαιο! Καλύτερα αυτός παρά κάποιος lame-ass νέος κακός.
-Αυτή η αινιγματική φράση της Αρλήν κάτι μου λέει ότι θα αποδειχτεί προφητική!! Τι “κάτι μου λέει” δηλαδή, μόνο που δεν αναβόσβηναν πινακίδες γύρω-γύρω όταν την είπε. Αυτή η σερβιτόρα μόλις έγινε ενδιαφέρουσα! Και δεν εννοώ ότι γκαστρώθηκε. ΠΑΛΙ.
Άντε, επιτέλους, 4 σεζόν πέρασαν καιρός ήταν!
Και τέλος, ο δρόμος ανοίγει για τη διεύρυνση του ρόλου του [B]ALCIDE[/B] από “υπερ-χοτ λυκάνθρωπος με χρυσή καρδιά” σε “υπερ-χοτ λυκάνθρωπος με χρυσή καρδιά + γκόμενος της πρωταγωνίστριας”!:yahoo: Σόρι Μπιλ, σόρι -κυρίως- Έρικ, αλλά το κουράσατε, το τραβήξατε απ’ τα μαλλιά, φτάνει το μελόδραμα. Καιρός είναι για κάποιον με λιγότερο λευκό μεϊκάπ στο κρεβάτι της Σουκάρας.
Μεταξύ μας, ποιος δεν ξέρει ότι η Σούκι θα επιστρέψει?! Δε λέω σε ποιον…(γκουχΜπιλγκουχ) Ακόμα κι έτσι, αλληλούια ωσαννά για το νέο προσωρινό λαβ στόρυ!!
Πραγματικά ομως είναι ελεεινά ευνοημένη η τύπισσα. Άντε, εγώ λέω μετά να της φέρουν και εκείνον τον κούκλο απ’ τα βραζιλιάνικα που τα έχει τώρα με τη Τζένιφερ Λόπεζ.[U[/U]](http://www.youtube.com/watch?v=IgLcQmlN2Xg) Χμ? Μήπως [I]λίγος??[/I][/SPOILER]
All in all, γαμώ τις σεζόν, είθε έτσι να το συνεχίσει, είχε τα λιγότερα αυτοκτονικά χαζά σκηνικά όπου μπλέκουν οι ήρωες. Το κράτησε πολύ-πολύ καλά, ειδικά στα τελευταία επεισόδια! True Blood 4ever κι ας λένε ό,τι θένε!