απλα απο εκει που δεν ηθελα να διαβασω τα βιβλια για σποιλερ για τη σειρα, τωρα θα τα διαβασω αν και εχουν διαφορες.
Λοιπόν, ξεκίνησε η τέταρτη season.
Σήμερα κάλυψα και το κενό του τρίτου κύκλου, και μπορώ να πω ότι είναι αξιοθαύμαστος ο τρόπος που η δράση συμπυκνώνεται πάντα στην αρχή του επεισοδίου μέχρι να πέσουν οι τίτλοι αρχής, και στο τελευταίο 5λεπτο. Στο ενδιάμεσο κάπου η δράση και η εξέλιξη των γεγονότων καθυστερεί αρκετά, με αρκετές δόσεις άρλεκιν, και αν η σειρά δεν ήταν στο HBO μάλλον δύσκολα θα βλεπόταν. Παρόλα αυτά μ’αρέσει, παρακολουθείται ευχάριστα, και κολλάς μαζί της όπως με κάθε δουλειά του HBO.
Και βασικά ωραίo το babyvamp από πάνω, αλλά δεν πρόκειται αν υπάρξει ποτέ πιο σέξυ βαμπίρ από τη Sophie-Anne, aka Evan Rachel Wood.-
[SPOILER]Στον τέταρτο κύκλο λοιπόν περιμένουμε νεράιδες, σημαντικό ρόλο για το λυκάνθρωπο τον Alcide και μπλέξιμο με Bill και Eric για τα μάτια της νεράιδας, να δούμε που το παέι ο Merlotte που αγρίεψε ξαφνικά, και εξέλιξη του ειδύλλιου μεταξύ Lafayette και του μάγου που προς το παρόν καθόλου δε μας αφορά. Ίσως και να το παρατραβάει. Θέλω να δω αν θα καταφέρει αν κρατήσει το ενδιαφέρον όσο στους προηγούμενους κύκλους, και για πόσο θα συμβεί αυτό…[/SPOILER]
δεν τη βλεπω τη σειρα αλλα εχω μια απορια απο σκηνες που ειδα
αυτοι καθε φορα που βγαζουν τα ρουχα τους γινονται λυκοι ?
Ψιλομέτριο το 4x1, μετά τη μέση ανέβασε ταχύτητα και έστρωσε κάπως αλλά σε γενικές γραμμές μου προκάλεσε ανησυχία για το πώς θα κινηθεί η σεζόν.
Εεεχμ… όχι απαραίτητα! :blink:
Το ίδιο συμβαίνει και με τους αλλαζόμορφους, αλλά η απορία σου παραμένει… περίεργη!
Βασικά ωραίο το flash-forward, αλλά εκεί που λες ότι θα δώσει νέα πνοή στη σειρά δεν υπάρχει μια υπόθεση, μια απειλή, ένας άξονας τέλος πάντων γύρω από τον οποίο θα δομηθεί ο κύκλος. Ελπίζω το επεισόδιο να ήταν απλά μεταβατικό και να μη γίνει η σειρά Vampire Diaries…
[SPOILER]Βέβαια, τα τελευταία λεπτά με τον Bill να είναι πλέον βασιλιάς της Λουιζιάνα και να τον επισκέπτεται εκείνη που είχε πάει στη μάγισσα που μπορεί να επιστρέφει ψυχές σε σώματα, ίσως και να έχει ένα ενδιαφέρον. Ίδωμεν…[/SPOILER]
αρχισα να βλεπω true blood στον αντεννα απο το πρωτο επεισοδιο τωρα που το ξανα εβαλε
και σημερα θα δειξει τελευταιο του δευτερου κυκλου .
καποιες εντυπωσεις
[SPOILER]πρωτος κυκλος αρκετα καλος .
το βρηκα τελειως ο,τι να 'ναι που ο δολοφονος ηταν ο ρενε
δευτερος κυκλος ,απαισιος . ολοι αυτοι που τρελαινονται , η ιστορια με τον γκοντρικ , η μαιναδα (λολ) , χαλια ολα
επισης θελω να πω οτι με τρομαζει συνεχως η μανα της ταρα
οτι οι μπιλ,τζεισον,αντι και λαφαγιετ μ’αρεσουν πολυ
περισσοτερο απο ολους ομως ο ερικ
και η σουκι ειναι απαισια ηθοποιος , ειδικα οταν νευριαζει και φωναζει[/SPOILER]
Ο 4ος κύκλος είναι άνετα ο καλύτερος της σειράς. Το flashforward ένα χρόνο μετά βγήκε τελικά σε καλό. Για πρώτη φορά οι ιστορίες των δεύτερων χαρακτήρων έχουν ενδιαφέρον, και τώρα που η Marnie κατέχεται από το πνεύμα της Antonia θα έχει φάση.
[SPOILER]Έχουμε και το lesbian alert, που έχει πλέον καθιερωθεί σε κάθε σειρά του HBO.[/SPOILER]
-
Πόσα επεισόδια έχουν βγει? (Am guessin’ 8 )
-
Pm PLEEEASE πού να βρω να κατεβάσω τα υπόλοιπα, έχω μείνει στο 3 και Τρου μπλαντ είναι αρρώστια, πρέπει να συνεχίσωωω! (χόρρορ ?)
-
POTENTIAL MINOR SPOILERZ
-Αυτή την ξεδοντιάρα μάγισσα τη σιχαίνομαι
-Ο Τζέισον είναι ο πιο σπαστικός χαρακτήρας έβερ δεν θέλω να τον βλέπω πια
-Τζέσικα gimme a break με την βαρετή σου σχέση
-Υστερική κοκκινομάλλα σερβιτόρα (το ξέρω ότι τη λένε Αρλήν, απλά σνομπάρω) τα 'θελες και τα 'παθες, τώρα κοίτα να μεγαλώσεις το σατανισμένο σου μούλικο με τον Τσάκι που έβαλες σπίτι σου και δε θέλω φωνές! (Σοβαρά, αν μου δίνανε μια σάπια γκρι κούκλα για το παιδί μου όχι ευχαριστώ δεν θα 'λεγα, στα μούτρα θα τους την πέταγα)
-Τι παίζει με τις νεράιδες γαμώ και γίνονται άσχημα τρολ?!?!
-Λαφαγιέτ πάνω που είχα συνηθίσει τη μωβ-ροζ σκιά έβαλες χάντρες στο μαλλί σου και μπλιαχ. Και βρίσκει κανείς άλλος τον γκόμενό του γλοιώδη και ύποπτο ή μόνο εγώ?
-Μπέλφλερ ψόφα.
Αφήνω το φτυάρι και πιάνω την άρπα
-Έρικ αγάπη όπως πάντα, είναι γλυκούλης έτσι αποπροσανατολισμένος σα να τον χτύπησαν στο κεφάλι αλλά δεν είναι ο Έρικ που ξέρουμε (και είδαμε στα πρώτα επεισόδια και νιώσαμε goosebumps). Γύρνα baby!
-Η Σούκι είναι ευχάριστη έκπληξη που grew a pair of balls χωρίς να είναι πολύ σπασαρχίδω ξαφνικά, way to go! Φτου να μην τη ματιάσω. Χειραφετήθηκε
-Και ο Μπιλ έφτιαξε και έχασε αυτή τη μιζέρια! Τι γίνεται 'δω?!! Ή την έθαψε-βαθιά-μέσα-του, όπως και να 'χει καλά έκανε.
-Αλσίντ είναι ΜΑΝΑΡΟΣ, χαίρομαι να τον βλέπω, κρίμα που έχει μικρό και φλώρικο ρόλο.
-Παμ θεά όπως πάντα. Εκείνο το φόρεμα-υπερπαραγωγή, κοκκινοφούξια, στρασο-φόρο, με ένα μανίκι, ήταν κομμένο και ραμμένο για πάρτη της, το ωραιότερο outfit της σειράς σο φαρ. [SIZE="1"]Ναι δεν είναι ότι παρατηρώ συνέχεια τα ρούχα. Αλλά της Σούκι ας πούμε είναι πάντα απαίσια.[/SIZE]
-Σαμ πες μου ότι θα γίνεις και κουλ χαρακτήρας να μου φύγει το τσερβέλο! Και ότι θα σου κάτσει και γκόμενα (κουκλάρα)!! Ανατρίχιασα!
-Τάρα αμφιταλαντευόμουν αν θα σε βάλω στα + ή στα -, αλλά τελικά σε βάζω εδώ, γιατί παρόλο που επί 4 σεζόν μας τα ΣΠΑΣ και τα κάνεις κι ομελέτα με την υστερία σου και τα 1003 κακά της μοίρας σου, εγώ σε συμπαθώ και δεν κρατώ κακίες. Επιπλέον, βελτιώθηκες. Και δεν εννοώ μόνο στο μαλλί. [SIZE="1"](Αν και μπράβο και γι' αυτό, είχα τρομάξει με την αφάνα)[/SIZE]
Overall
Γιατί βλέπω True Blood ενώ κράζω όλους τους ήρωες? Χμ… 1ον, γιατί φυσικά αγαπώ να τους μισώ, 2ον Έρικ, 3ον λοιπά μανάρια που εμφανίζονται ανά διαστήματα, ανατροπές, σασπένς, εξωφρενικές εξελίξεις, αίμα, σεξ etc etc. Τα έχει όλα και συμφέρει!
Επίσης, αρχίζω να πιστεύω ότι είναι εθιστικό.
Τώρα, σε σχέση με την 4η σεζόν συγκεκριμένα τι να πω. Τι να πρωτο-πω μάλλον. Δεν έχω επεξεργαστεί ακόμα όλα τα νέα δεδομένα, πάντως σίγουρα δεν φαίνεται κατώτερη απ’ τις προηγούμενες, ακόμα κι αν έφερε μέσα την Άρτα και τα Γιάννενα του φάντασυ. Τι να κάνουμε, τα ξέραμε αυτά. Τώρα περιμένω τους δράκους και τους μονόκερους (και μόλις ξόδεψα μερικά λεπτά προσπαθώντας να θυμηθώ αν έχουν ήδη χωθεί και απλά μου διέφυγε, νομίζω όχι όμως). Με νευριάζουν λίγο αυτά τα φτηνοθριλερικά με την σάπια_ανατριχιαστική_κούκλα_που_επιστρέφει_για_να_σε_στοιχειώσει, όπως και το μούλικο με το " license to kill " στο DNA του, αλλά ξέρω ότι όλα θα εξηγηθούν μια χαρά και τα αντιπαρέρχομαι. Άλλωστε, ανεχτήκαμε και τις αηδίες με τη Maryanne και τις Μαινάδες μόλις δύο σεζόν πριν. Το κακό πνεύμα δείχνει ενδιαφέρον και αρκετά bad-ass, οι κεντρικοί ήρωες είναι σε πολύ καλή ρότα, ακόμα και μερικών δευτερευόντων οι ιστορίες δείχνουν υποσχόμενες. Τι άλλο να ζητήσει κανείς?
-[COLOR=“White”]Μόνο λινκ με έμπιστο τόρρεντ για να κατεβάσω τα υπόλοιπα επεισόδια.=DD[/COLOR]
Δύο διαφορετικές απόψεις για το πως πάει μέχρι τώρα η σειρά:
http://nymag.com/daily/entertainment/2011/08/true-blood-report-card.html
http://darkustv.blogspot.com/2011/08/blog-post.html
Ωραίο και το post της domino. Σε αρκετά συμφωνώ, σε άλλα διαφωνώ. Εγώ θα κάνω season overall όταν παιχτούν και τα τρία επεισόδια που απομένουν για να ολοκληρωθεί ο κύκλος.
Just stopping by to say, παιδιά όπως το βλέπω εγώ, όλο και καλύτερα πάει η σειρά. Μόλις είδα το 10. Αέρα στα πανιά μας.
Πρέπει να συμφωνήσω με τη domino. Η σεζόν είναι καλή. Από όλους τους κακούς της σειράς μέχρι στιγμής, η Marnie είναι με διαφορά ό,τι πιο ενδιαφέρον έχει παρουσιάσει. Και αυτό αρκεί για να απογειώσει τον κύκλο.
Η τελευταία σκηνή από το 10 είναι λίγο (εντάξει, πολύ) αστεία, αλλά χαλάλι. Το teaser του season finale δείχνει απολαυστικό:
[COLOR=“Red”]http://www.youtube.com/watch?v=cPgaftfkXxY&feature=player_embedded[/COLOR]
Σίριουσλυ, επεισόδιο 11?! ΣΙΡΙΟΥΣΛΥ?!?!
Αχ Παναγιά μου, πώς θα τελειώσει αυτή η σεζόν.
Το 11 πήγε να καταστρέψει μια δυνατή σεζόν μέσα σε κάτι λιγότερο από 50 λεπτά. Η φάση που η Marnie καλεί τους βρυκόλακες προς το φωτεινό τείχος προστασίας και αυτό που κάνουν μοιάζει περισσότερο με χορευτικό αλά Michael Jackson θα μείνει στην ιστορία. Και η αυτοθυσία του Eric με τον Bill για τη Sookie ήταν τουλάχιστον αστεία. Δηλαδή, πίστεψε κανείς ότι θα συνέβαινε? Για να μη μιλήσω για το BAZOOKA (!) ή το πολυβόλο του Bill. Ούτε στον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο να πήγαιναν…
Κρατάω το ρούφηγμα του Eric από το καλαμάκι (λολ), τα γεγονότα στο σπίτι του Alcide και την τελευταία σκηνή.
Το trailer του 12 πάντως δείχνει ότι πάμε για πολύ δυνατό season finale. Ίδωμεν…
Δεν χρειαζόταν καν,να δούμε το επεισόδιο μετα απο τέτοια περιγραφή
Μμμ… δε χάνεις και τίποτα. Για σένα δουλεύω!
Πήγαινε κατευθείαν στο επόμενο.
To είδα και περίμενα με ανυπομονησία αυτό με το καλαμάκι :roll:
απλά στο επόμενο που είναι και το τελευταίο βάλε απλά ενα σπόιλερ
[SIZE=“4”][B]MINOR SPOILER ALERT[/B][/SIZE]
[B]>[/B]Πετυχημένο σχόλιο, να τι μου θύμιζε!
[B]>>[/B]Total lameness!! Ήμουν σε φάση, ‘είστε ΜΠΑΝΤ-ΑΣΣ χαρακτήρες!! Σοβαρευτείτε λίγο και γαμήστε κάποιον!! Αυτό είναι ανεπίτρεπτο!’
Για να μη μιλήσω για αυτό με τον Άντυ… … …
[B]>>>[/B] Anyway, Έρικ θεός για ακόμη μια φορά (ΝΑΙ ρε γαμώτο, ΑΥΤΟΣ είναι ο Eric Northman που γουστάρουμε!!)*, Αλσίντ επίσης (έτσι ρε αγόρι μου, ξεφορτώσου την τη μπάμια), αλλά στην τελευταία σκηνή ένα μεγάλο ΝΟΟΟ που επιστρέφει η κωλόγρια με τη σούφρα για στόμα!! Leave Lafayette alone! Και τον γκόμενό του, είναι γαμάτος τελικά.
*η φάτσα της Σούκι ήταν ΟΛΑ τα λεφτά, στοιχηματίζω ότι έσκαγαν στα γέλια στα γυρίσματα, φαινόταν ότι προσπαθούσε να δείχνει φρικαρισμένη κ έτοιμη να κλάψει ή να σαλτάρει αλλά υπήρχε hint γέλιου ξεκάθαρο.
[CENTER][FONT=“Impact”][SIZE=“5”]SPOILER ALERT[/SIZE][/FONT][/CENTER]
Η χειρότερη ερωτική σκηνή ΕΒΕΡ! -.-’
Θα διαφωνήσω όμως περί Lafayette. Με εξαίρεση στον 1ο κύκλο (άντε λίγο και 2ο) που ήταν πραγματικά μυστήριος χαρακτήρας και με ενδιαφέρον, έχει γίνει εντελώς προβλέψιμος, φλατ και βαρετός. Η κορυφαία σκηνή του αυτόν τον κύκλο ήταν όταν είχε καταληφθεί από το πνεύμα της μαύρης με το μωρό. Λέω ναι λοιπόν στην ένωση Marnie-Lafayette.
Θα συμφωνήσω πάντως περί γκόμενου Lafayette. Είναι από τους grower χαρακτήρες της χρονιάς και αυτή η μαγεία που ασκεί είναι από τις ενδιαφέρουσες προσθήκες του 4ου κύκλου. Κάτι μου λέει βέβαια ότι δε θα τη βγάλει καθαρή στο season finale… Ίδωμεν.
Δυνατό φινάλε και γαμάτη μουσική για άλλη μια φορά.
[SPOILER]Badass Bill & Eric, ψιλοπροβλέψιμος ο θάνατος του λατίνου, αλλά και η Τάρα? wtf?!
I’m developing a girl crush on Jessica ε[/SPOILER]