True Blood κανείς?

μωρε εγω την εχωνα,αλλα μετα ενα χερι ξυλο της το περναγα ανετα…

Μωρέ καλά είσαι…

Η ομορφιά της σειράς όμως που έφυγε νωρίς ήταν μια:

Η ομορφια παραμενει ρε…

ωραία η τζέσικα αλλά…

σωστός…8)

γενικώς πάντως…

Δεν ξερω εμενα παντως η τζες(αν και ολιγοντι αβυζη)εχει μια φατσα που μου κανει κλικ,με πορωνει ρε παιδι μου πως να το πω.

μιλάς εκ πείρας?:stuck_out_tongue:
πάντως για να πω την αλήθεια προτιμώ τη σύγχρονη εποχή…8)

απο τον Eντουαρντ τον διαμαντη,καλυτερα παντως ετσι…

Εσύ μιλάς από συμφέρον ;; :stuck_out_tongue:

Εγώ το έχω πει. Τα βαμπίρια πέθαναν μετά το πρώτο Blade. Μετά ήρθε το χάος! Δεν μπορείς να συγκρίνεις τώρα τις ΤΑΙΝΙΑΡΕΣ που εβγαίναν από το 1931 μέχρι το 1992 με αυτές τις μαλακίες που βγαίνουν σήμερα…

Τι ψυχάκι είναι αυτός ο Φράνκλιν ρε.

Τέλειο το τελευταίο επεισόδιο απλά. Πολύ δυνατή 3η season και επιτέλους θα μάθουμε τι στα κομμάτια είναι η Σούκι. Το μόνο που έχω βαρεθεί είναι ο Jason με τη Celeste. Όντως έχει καταντήσει γελοίο. Russel ψυχάκιας όσο δεν πάει, έκανε και γνωστές τις προθέσεις του, σε ζωντανούς και μη και θα γίνει χαμός και θα γίνει πανικός. Αναμένουμε λοιπόν τα επόμενα 3 επεισόδια!

η ζωη μιμειται την τεχνη…

παντρευτηκε η σουκι τον μπιλ.

edit:Στην πραγματική ζωή!

ΣΠΟΙΛΕΡ ΡΕ

σποιλερ για τι πραγμα ρε αδερφε ?

παντρευτηκαν κανονικα

στη σειρα δεν ξερω τι γινεται , την εχω παρατησει απο περυσι.

χαχαχαχα το πήρε πολύ ψύχραιμα…Θα νόμιζε πως γινόταν στη σειρά…:lol:

Εγώ ειλικρινά θέλω να δω τι θα πάθει ο Έρικ…

Υ.γ.:Αυτή η Άννα Πακιν , πώς την λένε , έχει τα πιο άθλια δόντια και την πιο άθλια φάτσα που’χω δει σε γυναίκα…Την φιλάνε κι όλοι οι κούκλοι έλεος…

Λέω να πάρω τα βιβλία αριθμούν κάμποσα.Νομίζω 10.Αν δεν τα διαβάσω θα σκάσω.Δεν γίνεται να περιμένω 500 χρόνια έως ότου βγει στη μικρή οθόνη…[-X

Το πες και μόνος σου δεν ξέρεις τι γίνεται στην σειρά και έρχεσαι και λες οτι παντρεύτηκαν. Άι βγάλε άκρη μόνος σου τότε αν ήθελε σπόιλερ ή όχι…

Με την σειρα δεν εχω ασχοληθει, αλλα πετυχα αυτο:
http://www.collegehumor.com/video:1923605
και πεθανα στο γελιο…

τελος και αυτη η σεζον . . . και του χρονου.

μπορω να πω οτι ξενερωσα λιγο. με τοοοσες σεναριακες προσθηκες χαρακτηρων/καταστασεων παραπανω απο ενας βασιλιαδεσ, λυκανθρωποι, νεραιδες, κακη πλευρα μπιλ κλπ που εγιναν, περιμενα πολυ παραπανω σασπενσ στην πλοκη.
αλλα αυτο που με χαλασε ειναι οτι δεν εμεινα μαλακας να τρωω τα ουλα μου και να παρακαλαω για επομενο επισοδειο, οπως οταν τελειωσε η δευτερη σεζον. γαμω που απηγαγαν τον μπιλ, αλλα την σουκι εεε και να την κρατησουν οι (γιαλαντζι) νεραιδες δεν με πολυκαιει. ναι μεν πηγε η καρδουλα μου στη θεση της και τα σχεδια δολοφονιας του σεναριογραφου στο συρταρι που δεν επαθε τιποτα ο ερικ αλλααααα κατι ελειπε απο το επισοδειο…

Ναι ρε, πολύ μέτριο, εγώ δεν κατάλαβα καν ότι ήταν φινάλε σεζόν, μια φίλη μου το είπε πριν λίγο ξέρωγω.

Όντως, ενώ κατά τη διάρκεια της season για μένα ήταν πολύ καλή, το finale μόνο finale δεν ήταν. Χάλια μαύρα.

δλδ πάλι καλά που δεν σκότωσαν Eric, γιατί στεγνά θα έσβηνα τη σειρά και δεν θα ξανάβλεπα. Επίσης πολύ ενδιαφέρον αυτό με τον Bill, δλδ που εξαπάτησε ουσιαστικά την Σούκι. Δεν το περίμενα έτσι όπως ήρθαν να πράγματα. Το τέλος ούτε γτπ δεν ήταν.

Τέσπα αναμένουμε νέα season μπας και δούμε κάτι ακόμα καλύτερο.