Έλα ρε, κανείς δεν έχει φτιάσει θρέντι για τους Νορβηγούς καρα-θέουλες?
Σίγουρα ψιλο-αγνοημένοι στην Ελλάδα, παρόλα αυτά οι ευρωπαϊκές και αμερικάνικες Turbojugend (το φαν-κλάμπ τους) είναι πολύ ισχυρές και οι τύποι έχουν μια στιβαρή και φανατική βάση οπαδών. Συγκρότημα-Μύθος για την Σκανδιναβική σκηνή (ανεξαρτήτως ιδιώματος), μια τσαμπουκαλίδικη μίξη hard rock με punk, και εξωφρενικό image/στίχους.
Όσοι είστε από Αθήνα και έχετε πάει στο Mo Better, σίγουρα θα έχετε ακούσει το hit “All my friends are dead”.
Προσωπικές μου προτιμήσεις:
Μια περιοδο ειχα φαει κολλημα με δαυτους.Μεγαλη μπανταρα και τα παραπανω που ποσταρε ο Μπληντιν ειναι μεγαλες δισκαρες.Γαμω τα κομματια και το παρακατω
Λοιπόν, τι να πούμε. Μεγάλη μπάντα, και με ισχυρό έρεισμα σε κάποιους κύκλους. Εγώ λίγους οπαδούς τους που ξέρω εδώ είναι άσχημα τρελαμένοι με την πάρτη τους. Τους γουστάρω κάργα. Deathpunk όπως περιγράφεται (Hard Punk για μένα, αυθαίρετος όρος όμως) για πάρτυ, διασκέδαση, αλλά κι όχι μόνο
Στις αλμπουμάρες που παρατέθησαν να κολλήσω κι αυτό εδώ:
denim demon και τα ρεστα!!!γκρουπαρα και εγω ειχα φαει κολλημα με την παρτη τους,deathpunk rocknroll πειτε το οπως γουσταρετε η μπαντα γαμει!!!αμα τους φερουν θα γινει της που…νας!!
Bump! Xτες εκεί που πήγα έπαιξε το καλύτερο ίσως κομμάτι τους και, ως δια μαγείας, θυμόμουν ότι δεν το είχαμε ποστάρει εδώ. Πάρτε το σε μια μαγευτική ζωντανή εκτέλεση μπροστά σε turbojugend!
θεοι…τιποτα αλλο…ξεφτυλιζουν με την μουσικη τους πολλα δηθεν ‘‘κακα’’ παιδια του rock και ειδικα κατι ψευτοποζερια
θεικο βιντεο ultracult με θεικη εισαγωγη http://www.youtube.com/watch?v=b_fDADKAaL8
Χαιρομαι που βλεπω κοσμο να ανακαλυπτει μπαντες με πραγματικο ταλεντο που δυστηχως ειναι στην αφανεια(στη χωρα μας).ΟιTurbonegro ειναι γαματο συκγροτημα,ειχα φαει πολυ κολλημα καποτε αλλα συνεχιζω να κανω πανικο οταν τουσ ακουω.εχουνε και κατι σολο…
Αγαπημενα τραγουδια ειναι:
Turbonegro must be destroyed
Boys from nowhere
All my friends are dead