Turnstile

Θα έλεγε κάποιος ότι είναι το πρώτο δυνατό κομμάτι απ αυτά που έχουν δώσει ως δείγματα για τον νέο δίσκο. Λέω εγώ τώρα…

2 Likes

Δεν το έχω ακούσει ακόμη, αλλά το SEEIN STARS/BIRDS ήταν πολύ δυνατά

4 Likes

Εχουμε πολυυυ πραγμα ακομα…

Εμενα μου αρεσε αλλα απο τα 4 ειμαι προς birds για την ωρα.

1 Like

Θα κάνω εγώ την αρχή να σας βγάλω από τη δύσκολη θέση, και θα πω ότι και τα 4 που έχουν βγάλει είναι μούφα.

Θα δούμε αν θα γίνουν grower, αλλά δεν

1 Like

Το 1ο που έβγαλαν και ήταν mystery pt.2 δεν είχε λόγο ύπαρξης πέρα από τον προφανή (καπηλευόμαστε την προηγούμενη χιταρα μας) μου είχε αφήσει πολύ κακή γεύση και απογοήτευση, αλλά θα περιμένω το δίσκο :face_with_monocle:

2 Likes

Όλα κομματαρες, το τελευταίο είναι υποτιμητικό να το πούμε έτσι, είναι κάτι περισσότερο, πάμε για δισκαρα.

2 Likes

Το δεύτερο μισό του κομματιού δεν εχει σοβαρο λογο υπαρξης…
Το πρώτο μισό ειναι ωραιο

Συμφωνώ με Death.Eternal αλλά επουδενί δε θέλω να είμαι ούτε party pooper, ούτε και «νοσταλγός».

Όπως είπα και στο πρώτο σχόλιό μου, μου κακοφάνηκε που έδωσαν ως πρώτο σινγκλ, ένα κομμάτι που έχει τόσες πολλές ομοιότητες και στη σύνθεση και στον ήχο, με τον προηγούμενο δίσκο τους και κρίνοντας πάντα με το γεγονός ότι από δίσκο σε δίσκο, έχουν κάνει άλματα (μέχρι στιγμής). Τα άλλα 2 κομμάτια, οκ, έχουν κάποιες στιγμές… ίσως μέσα στον δίσκο ακούγονται ακόμα καλύτερα. Έχουμε πολλά κομμάτια ακόμα, δισκάρα θα βγάλουν πιθανότατα.

Ε πες ότι ένωσαν 2 κομμάτια σε ένα. Άλλωστε, τέτοια instrumental ιντερλούδια, είχαν κάμποσα ανέκαθεν.

1 Like

Οπως το λες, μέσα στο δίσκο θα ακούγεται μια χαρά αλλά για single λίγο με χάνει.
Προς το παρόν πάντως το Birds μου αρέσει περισσότερο

Εν τω μεταξυ το δευτερο μισο του “Look Out For Me” με το break και τα μπλιμπλικια μετα μπορεί να είναι και ό,τι καλύτερο έβγαλαν μέχρι τώρα ως προμο, τρομερή σύνθεση και κορύφωση όλο θα πω.

4 Likes

Καθόλου υπερβολικος :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Παίζει νομίζω πολύ ρόλο η ροή του δίσκου, οι εναλλαγές με δυνατές και πιο ήρεμες συνθέσεις κτλ. Στο Glow on αυτά δένανε όλα τέλεια, δεν τα είχα παρακολουθήσει τότε σαν singles αλλά θεωρώ ότι χάνεται η μεγάλη εικόνα. Πολύ ικανοποιητικά τα δείγματα μέχρι τώρα, ποικιλία σίγουρα αλλά και εγώ θεωρώ ότι υπάρχουν αρκετά λεπτά σε γέφυρες, κλεισίματα κτλ.

Οι γνωστοί - άγνωστοι συντάκτες να μιλήσουν τώρα για τον αν έχουν ακούσει τον δίσκο και πότε θα διαβάσουμε κριτική.

Ας γραψω και εγω δυο λογια για τα μεχρι τωρα

Το never enough σου κολλαει στο μυαλο, το look out for me εχει ωραιο groove στην αρχη και ειναι αψογο οπως εξελισσεται σαν συνθεση αργοτερα, το seein’ stars εχει μπασαρα, ωραιες φωνητικες γραμμες και ενα ωραιο instrumental περασμα και το birds δεν αστειευεται οντας ενα καλο παραδειγμα της οργισμενης πλευρας της μπαντας.

Πολυ καλα τα πρωτα δειγματα, σε αναμονη.