Twilight - Monument To Time End

Εδώ αποθεώνουμε.
Ίσως ο black metal δίσκος της χρονιάς.

Αυτό.

Ότι έχει πάθει o bleeding με το Triptykon εγώ το έπαθα με αυτόν τον δίσκο.

Μόνο και μόνο για τη θεριακλίδικη μουστάκα του Stavros μας.

Δεν το εχω ακουσει ακομα.Το εχω στα υποψιν ομως.

Το Triptykon είναι τρομερή δισκάρα αλλά σε ένα-δύο χρόνια νομίζω πως άν θέλω να ακούσω κάτι σε αυτό το ύφος θα ακούσω το Monotheist.H έκπληξη έγινε τότε.Τώρα περίμενες πάνω-κάτω τι θ’ακούσεις.
Στο Twilight έχω την αίσθηση πως παίζει κάτι πραγματικά μεγάλο.Κάθε φορά που το ακούω ανακαλύπτω πάντα και κάτι καινούριο.

“Negative Signal Omega”=Doom και πόνος.

το catastrophe exhibition είναι μέχρι στιγμής το τραγούδι της χρονιάς.
ψυχεδελική black metal/jazz blues-ιά.

fixed

Τί παιδί κι αυτός ο Aaron Turner…Το “The Cryptic Ascension” είναι Isis, μόνο που πρώτα μπαίνει το ξέσπασμα και μετά χτίζεται.

Οτι ελεγα στον Prosatanic στο μσν πριν λιγο. :stuck_out_tongue:
Οτι μου θυμιζει Isis.Πρωτη σοβαρη ακραση του δισκου.
Καλο με φαινεται.

το σίγουρο είναι πως αυτός ο δίσκος περιέχει τα 8 καλύτερα κομμάτια της χρονιάς.
τώρα στη σειρά δε θα τα χαλάσουμε…

Αν και το εχω ακουσει μια φορα,μου εκανε αρκετα καλη εντυπωση…Σιγουρα θα ακολουθησουν κι αλλες ακροασεις!

το φοβερό μ’αυτόν το δίσκο είναι πως ξεκινάει από το παγωμένο black metal και σταδιακά καταλήγει στο post, τύπου isis όπως αναφέρθηκε, με τις κομματάρες catastrophe exhibition και negative signal omega.αυτή η μετάβαση γίνεται με τέτοια συνοχή και μαεστρία που με κάνει να τον ανακυρήσσω ήδη δίσκο της χρονιάς.

προσκυνώ.:bow2:

Δεν είμαι μεγάλος φαν του πρώτου τους δίσκου, συμπαθητικός απλά ήταν, αλλά εδώ τα παλικάρια ξεπερνάνε εαυτό. Ρεσιτάλ βαρεμάρας και πουστ black μεταλισμού. Φόλα όπως και τα περισσότερα all star projects.

Δίσκος μετριότητα

τελικά κατέληξα στο συμπέρασμα πως αυτόν το δίσκο μάλλον πρέπει να τον αντιμετωπίσεις περισσότερο σαν post παρά σαν black.σε έναν “ορθόδοξο” blackmetallά δε νομίζω να αρέσει με την καμία.
πάντως εγώ συνεχίζω να τον θεωρώ από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς.

Συμφωνώ, αλλά φοβάμαι ότι αν υπάρξει επόμενο αλμπουμ, δεν θα ναι καλή η εξέλιξη.

Αψυχολόγητος ο δίσκος.

Έβαλα να τον ακούσω αρνητικά προκατειλημμένος. Η αλήθεια είναι ότι όσο θεωρούσα πως άκουγα ένα black metal project, τόσο περισσότερο αρνητική γινόταν η γνώμη μου. Αλλά όταν καθάρισα το μυαλό μου και είπα απλά “ας ακούσουμε έναν ακόμα δίσκο” φανερώθηκαν πολλά μεγαλειώδη σημεία. Το κακό είναι ότι, ακριβώς επειδή μιλάμε για μια all-star σύναξη που μαζεύτηκε για να παίξει γαμάτο post-black, το μεγαλείο παραμένει σε σημεία, ούτε καν σε κομμάτια ολόκληρα αν εξαιρέσω 1-2. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για το σύνολο του δίσκου…

Next time, ελάτε με σαφές κοινό όραμα ή μην έρθετε καθόλου.

πάντως ο δίσκος στρώνει αρκετά από τη μέση και μετά που κατασταλάζει προς το post.

Aν το πάρεις με την άποψη ότι ακούς ένα τελείως καινούριο project νομίζω ακούγεται πολύ καλύτερα, όπως είπες. Προσωπικά πό την π΄ρώτη ακρόαση μου άρεσε ο δίσκος στο σύνολό του.