Two And A Half Men

Και γω το ίδιο πιστεύω αλλά η σειρά έχει φανατικούς οπαδούς και πιστεύω ότι κάτι υπάρχει και δεν το πιάνω γιατί όσο και να προσπαθώ δεν μπορώ να γελάσω.

Προσωπική μου άποψη έχοντας παρακολουθήσει πολλές αμερικανικές κωμικές σειρές είναι ότι σε ατάκες το two and a half men είναι απ τις καλύτερες κωμωδίες και βγάζει τρελό γέλιο.

Σιγουρα καλυτερη η προ-Κουτσερ εποχη, μετα κρυοκωλιασε με τον παπαρα. Αλαν & υιος θεουληδες.

Δωσε μου 2-3 να καταλαβω τι εννοεις

Ναι και εγώ θα ήθελα κάποια παραδείγματα βασικά γιατί δεν το πιάνω.

3 θα σου πω, αλλά υπάρχουν 1003:

Parks & Rec, Community, Arrested Development.

μόνο που αυτά δεν είναι sitcoms.

Situational comedy είναι, επειδή δεν έχουν γέλια και χαζά αστεία δλδ?

Πάρε και μια καλoύλα λίστα [B]Best Sitcoms[/B], αν και δεν συμφωνώ με την σειρά τους ούτε με την προσθήκη του HIMYM σε αυτή:

Λείπουν Big Bang Theory και Two And a Half Men (καλώς για μένα)… Και είναι για σειρές που παίζονταν εκείνη την δεδομένη στιγμή

Το Two and a Half Men και το Big Bang Theory είναι οι μόνες σειρές που μου τη σπάει αφάνταστα το laugh track. Είναι και τα δύο του Chuck Lorre.
Συμφωνώ με τον comealot ότι είναι δευτεροτρίτης κατηγορίας και συμφωνώ και με τα παραδείγματα που έδωσε ως τοπ κωμωδίες αλλά αν γελάτε εσείς τι σας νοιάζει που δεν γελάμε οι υπόλοιποι;

συγκρινετε 3 σειρες με το περιβοητο Meta-humor των 00ς, με ενα παραδοσιακο σιτκομ?

ηλιαση?

JTN, εδώ είναι το θέμα.

Μπορεί κάποιος να την βλέπει ανετότατα και να γελάει σε κάθε σκηνή, αλλά να ξέρει ότι αυτό που βλέπει δεν είναι η κρεμ ντε λα κρεμ της αμερικάνικης τι βι. Έχε το υπόψη σου και γέλα όσο θες.

Είδα μέχρι μισή σαιζόν με Κούτσερ, παραπάνω δεν το άντεξα, αν ήταν ο Τσάρλι ακόμη θα την έβλεπα και θα γελούσα και με την τελευταία ατάκα…

Lupin: Εχμ, όχι, ακριβώς το αντίθετο, λέμε ότι παίζουν σε άλλη λίγκα τελείως

Η πέραση που έχει το community για μένα είναι απόδειξη πως μας ψεκάζουν. Α ρε και τα έλεγε ο Λιακό.
Κούτσερ είδα 2 επεισόδια και ξερνούσα περισσότερο από το Τσαρλι Χαρπερ στα χειρότερα hangover του.

Μα ΔΕΝ έχει… Πέρα από το cult following μιας χούφτας οπαδών που είναι όμοιο με του Arrested Development, οι υπόλοιποι αμερικάνοι προτιμούν να βλέπουν… Two And A Half Men :stuck_out_tongue:

Δεν κάνει πολλά νούμερα, και στατιστικά δε θα αρέσει σε κάποιους, τι να κάνουμε τώρα…

να το ξερει απο που? επειδη ποσταρες μια λιστα? επειδη το λες εσυ?

και παλι, επειδη το λες εσυ?
μιλαμε για αλλου ειδους σειρες και αλλο ειδος χιουμορ, μπορω να το ζωγραφισω και στο Paint αμα δεν το καταλαβαινεις γραπτως, δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως…

παλι τα ιδια θα λεμε, οπως και στο τοπικ του community, οτι οτι χιουμορ γουστερνει ο καθενας παιρνει?

δλδ ποιο το νοημα του σπαμαρισματος εδω?

Eγω ρωτησα γιατι απλα εχω ελαχιστη σχεση με τις αμερικανικες κωμικες σειρες και η αληθεια ειναι οτι απο οσες αναφερθηκαν σχεδον καμια δεν εχω δει.
Παντως το Two And A Half Men μια χαρα ευχαριστα το βλεπω και γελαω, τωρα το τι “κατηγοριας” ειναι δε με πολυνοιαζει…

Εγώ το διατείνομαι ρε μεγάλε, δλδ ποιος άλλος να το λέει? Ο Θεός με εντολές από πλάκα? Επειδή το λέω εγώ, ναι. Φυσικά με αφετηρία τον εαυτό μου μιλάω πάντα.

Όταν λες κάτι για μια σειρά και σου ζητάνε εξηγήσεις, τις δίνεις. Ούτε σπαμμάρισμα ούτε τπτ.

Εσύ τώρα μου λες ότι δε μπορείς να προτιμήσεις μια ταινία από μια άλλη, επειδή δεν ανήκουν στο ίδιο είδος. Εγώ λέω ότι τις 99% φορές που θα μου έδιναν boxset από Two and a half men και Community να επιλέξω, θα διάλεγα το δεύτερο. τίποτα παραπάνω.

Άμα είναι, να μην βγαίνουν top 10 λίστες, να μην βγαίνουν to watch lists, γιατί το κάθε motion picture είναι διαφορετικό…

wintersun: Και καλά κάνεις, δεν είπε κανείς το αντίθετο. Η πιο τίμια απάντηση.

Και για άλλη μια φορά ο ένας προσπαθεί να πείσει τον άλλον ότι το γούστο του είναι καλύτερο.

Και άλλη μια φορά, κάποιος βγάζει ισοπεδωτικό συμπέρασμα της μιας φράσης-πούτσας παίζοντάς το κι εγώ δεν ξέρω τι

αν ηξερα οτι θα επαιρνε τετοιες διαστασεις δεν θα την ελεγα τη γνωμη μου…:p… παντως με το να βαζουμε 45 κατηγοριες για να παιρνουν ολα μια πρωτια και να ειναι ολα απο πολυ καλα και πανω δεν ειναι σωστη συγκριση, εγω συγκρινω με βαση τι αξιζει να κατεβασω για να δω… στο κατω κατω δευτερης κατηγοριας το ειπαμε οχι τριτης (μαζι με himym και bbt)…

Δεν το παίζω κάτι και δεν πήγαινε προσωπικά σε σένα αυτό που έγραψα.