Two And A Half Men

το 3ο ειχε αρκετο γελιο,τουλαχιστον εγω γελασα περισσοτερο σε συγκριση με τα 2 προηγουμενα.

αλλα δεν μπορω να πω οτι αυτο που βλεπω ειναι two and a half men,η σαπιλα κ καλες ατακες παραμενουν μεν,αλλα περισσοτερο spin-off μου κανει.

οσο καλο κ να ειναι λειπει ο charlie ρε γμτ

Έτσι, ο Κούρτσερ είναι μαύρο χάλι:):!:

Το 4ο καλύτερο από το 3ο, όχι τίποτε σπουδαίο, αλλά νομίζω έχει αρχίσει να λείπει ο Τσάρλι…Τουλάχιστον, τώρα, σε μένα.
Μέχρι στιγμής έχουμε ένα καλό, ένα τέλειο, ένα κακό και ένα μέτριο επεισόδιο.

μαλακιες λες,το 4ο ηταν το χειροτερο της 9ης,με το ζορι γελασα σε 3-4 σημεια

Λογικά η σειρά φτάνει στο τέλος της. Δεν γίνεται χωρίς τον Τσάρλι. Είχε 2 πολύ καλά επεισόδια (τα πρώτα), τα 3,4,5, ήταν αδιάφορα ή σκατά και τα 2 τελευταία απλά καλύτερα.

νταξει μωρε δεν ειναι ασχημα,εγω γελαω ακομα,εχει λιγο πλακα ο γκογκος

Aston χαζος μονο

και Charlie πιο υπερθεικο υφος ειρωνειας πεθαινεις

η σειρα βλεπεται αλλα δεν ειναι οπως πριν, οπως και να γινει δηλαδη

Στο 9ο ο Alan έδωσε ρέστα. Τα τελευταία δυο ήταν πολύ καλά πάντως.

Άθλιο επεισόδιο ανάμεσα στα μέτρια υπόλοιπα…

η σειρά αρχίζει να μη βλέπεται

αν και ειναι η αγαπημενη μου σειρα και την εχω δει πολλες φορες ξενερωσα με τον τροπο που ‘αποχαιρετησαν’ τον τσαρλι στο πρωτο επεισοδειο της φετινης σεζον και την εκοψα.ξεφτιλα τον εκανε ο τσακ με το γραψιμο του

κ γω απο συνηθεια τη βλεπω πια

To τελευταιο ηταν αρκετα καλο !

exei dei kaneis fan ths seiras to comedy roast of charlie sheen?

βρηκα ενα site με ολες τις seasons και το βλεπω απο την αρχη…τι θεικη σειρα :smiley:

μια απο τις κορυφαιες σειρες
οποτε μπορω το βλεπω

…πολύ καλή σειρά, αλλά η τελευταία σαιζόν, με τον Κούρτσερ, έχει γίνει σαχλαμάρα:):!:

εεε ψιλοκαλη σειρουλα, αμα πετυχω κανα επεισοδιο στην τηλεοραση μπορει να το χαζεψω λιγακι… τη θεωρω περισσοτερο 2ης κατηγοριας μπροστα σε μεγαλες κωμικες σειρες που εχω δει τελευταια…

Πραγματικά, πιστεύω αν κάποιος δει δυο-τρεις αμερικάνικες κωμωδίες παραπάνω καταλαβαίνει ότι το Two And A Half Men είναι δευτεροτρίτης κατηγορίας.