Two And A Half Men

[SIZE=“3”][B]SPOILER[/B][/SIZE]

[SPOILER]" TWO AND A HALF MEN " Charlie Harper’s Death - " MEAT EXPLOSION "

http://www.tmz.com/2011/08/06/charlie-harper-two-and-a-half-men-charlie-sheen-cause-of-death-meat-explosion-subway-paris-rose-season-premiere/[/SPOILER]

Ισως πιο οτι να ναι να μην γινεται :stuck_out_tongue:

την σειρα γενικα την θεωρουσα μεγαλη βλακεια απο 4-5 επεισοδια που ειχα δει πριν αρκετα χρονια στον αλφα,αλλα τωρα την ξεκινησα κανονικα απο την αρχη και τελικα εχει αρκετο γελιο.
Και πολλα μουνια \m/

Έχουν βγει καινούρια επισόδεια;:):!:

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου ξεκινάει ο κύκλος !

Αφού είδα 8 σεζόν μονοκοπανιά μπορώ να μπω άφοβα σε αυτό το θρεντ χωρίς τον φόβο των σποιλερς :stuck_out_tongue:

Εντάξει η σειρά είναι ότι πιο σάπιο μετά το married with children και απλά θεική. Ωστόσο μεγαλύτερη ξενέρα από την αντικατάσταση του Σιν με τον Κουτσερ δεν νομίζω να υπάρχει στον χώρο της τέχνης γενικότερα είτε μιλάμε για μουσική είτε για ταινία είτε για οτιδήποτε (έστω και αν δεν παίζει τον ίδιο χαρακτήρα στην ουσία περί αντικατάστασης πρόκειται).

Μιλατε ωρε ! Βγηκε !
Για να δουμε πως θα ειναι η σειρα !

Χλιαρούλι,αλλά είναι πρώτο επεισόδιο και είχε γέλιο,εντάξει.

Δεν αφορίζω κανέναν Άστον Κάτσερ,έχει καμιά 20αρια επεισόδια να μας δείξει τι αξίζει

10 βασικά.

Ωραιο επεισοδιο ηταν !
Απο την στιγμη που ετσι και αλλιως θα ελειπε ο Σην μια χαρα
πηγε το πρωτο επεισοδιο.

Οκ ομολογώ πως ήταν αρκετά καλό. Στο μπαρ έλιωσα στο γέλιο. Βέβαια περίμενα σε κάθε καρέ να πεταχτεί από κάπου ο Τσάρλι…Ο Άστον ούτε κρύο, ούτε ζέστη, ελπίζω με το καιρό να με κερδίσει. Για να δούμε…

Όπως δεν νοείται Maiden χωρίς Bruce, Metallica χωρίς Hetfield κλπ… έτσι και δεν νοείται Two and a half men χωρίς τον Τσάρλι! Τι να λέμε τώρα…

Ωραίο το επεισόδιο.
Για τον Κούτσερ, δεν χρειάζεται πολύ ταλέντο να παίξεις στο Two & A Half Men είναι η αλήθεια. Ιδωμεν…

Δεν εχω δει το καινουργιο ακομα, φοβαμαι λιγο, αλλα ειδα το ιντρο και ξενερωσα, ας την ονομαζανε αλλιως τη σειρα, 2 and a half men δεν ειναι.-

Επικό χάλι το καινούργιο επεισόδιο. Καλά σε εμένα φυσικά χτύπησε πιο πολύ η απουσία του Τσάρλι αφού δεν έχει και πολύ καιρό που είδα 8 σεζόν σερί :stuck_out_tongue: Πάντως ο Κούτσερ πρέπει να είναι ένας από τους χειρότερους κωμικούς όλων των εποχών, απλά δεν αντέχεται πάνω από 2 λεπτά [-X

δε γινεται χωρις τσαρλι ρεεεεε

Το 2ο ήταν στα γνωστά επίπεδα σαπίλας που χαρακτηρίζει την σειρά. Γέλασα πολύ, μ’άρεσε.

επειδη εχω δει διασπαρτα απο τις πρωτες 6 σεζον ποιες αξιζουν να κατεβασω?

Βασικά όλες οι seasons με τον Τσάρλι αξίζουν, προσωπικά δε νομίζω ότι έκανε κάπου κοιλιά η σειρά, οπότε αν έχεις χρόνο+διάθεση δες τα όλα από την αρχή!:slight_smile:

Εμένα συνεχίζει να μου αρέσει πάντως ο νέος κύκλος…Καλός είναι ο Αστον, θα χορτάσουμε να βλέπουμε τους κοιλιακούς του :stuck_out_tongue:

Το 3ο ήταν μετριότατο. Αυτή η γυναίκα του Κούτσερ, στην real life είναι 36 χρονών και μοιάζει για 45άρα.:?

Την έψαξα, ισχύει. Είναι η τιμωρία του για την real-life γυναίκα του. :razz: