_Melaki
February 10, 2009, 8:36pm
Oκ…Μετά την ρομπιά μου ακόμα δεν γράφτηκα κάνω ενα ωραιότατο copy-paste στο σωστό thread αυτή τη φορά:roll:
Γειάααααααααα και πάλι λοιπόν!!!Ήρθα και εγώ στην παρέα σας…Δεν λέω πολλά απλά να ξέρετε ότι είμαι κοπέλα, πληροφορικάρια και η Νεφέλη( η γκρινιάρα που λέτε ) είναι αδερφή μου!
Καλώς σας βρήκα :yahoo:
Τζα,καλως σε βρηκαμε,καλωσορισες κτλ κτλ,γραψε και κανενα συγκροτημα και καλα ποστ!
ΝΑΙ!!! ΖΗΤΩ ΤΟ ΡΑΚΟΜΕΛΑΚΙ!!!:D:D:D Καλωςήρθες!
_Melaki
February 10, 2009, 8:39pm
Restless εγώ κάτι άκυρα ακούω αλλά ας γράψω να σχηματίσετε μια άποψη
Λεπόν:
Air - Archive - Apparat - Damien Rice - Get Well Soon - Giardini Di Miro - Electric Litany - Madrugada - M83 - Midnight Choir - Monsieur Minimal - Nouvelle Vague - Parov Stelar - Pink Martini - Portishead - Radiohead - Sigur Ros - The Cinematic Orchestra - Thievery Corporation - Tricky - Vast
και άλλα πολλά…Βασικά μεταλάδικα και ροκιές δεν πολυακούω…ό,τι μου πασάρει η Νεφ…:-s
Γκεια σου.
Το αβαταρ σου ειναι προιον καναρινιου και ινδικου χοιριδιου
:bye:
_Melaki
February 10, 2009, 9:05pm
χα!Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι είναι η Katie…
Λεπόν:
Air - Archive - Apparat - Damien Rice - Get Well Soon - Giardini Di Miro - Electric Litany - Madrugada - M83 - Midnight Choir - Monsieur Minimal - Nouvelle Vague - Parov Stelar - Pink Martini - Portishead - Radiohead - Sigur Ros - The Cinematic Orchestra - Thievery Corporation - Tricky - Vast
και άλλα πολλά…Βασικά μεταλάδικα και ροκιές δεν πολυακούω…ό,τι μου πασάρει η Νεφ…:-s
Η Νεφ δεν ακούει ούτε ροκιες ούτε μεταλλάδικα. Ακούει ΓΚΕΥ ΧΙΜ!
πφφ!το thread δεν αφορά εμένα όμως!:offtopic:
welcome twin!
Λεπόν:
Air - Archive - Apparat - Damien Rice - Get Well Soon - Giardini Di Miro - Electric Litany - Madrugada - M83 - Midnight Choir - Monsieur Minimal - Nouvelle Vague - Parov Stelar - Pink Martini - [SIZE=“6”]Portishead - Radiohead[/SIZE] - [SIZE=“6”]Sigur Ros[/SIZE] - The Cinematic Orchestra - Thievery Corporation - [SIZE=“6”]Tricky[/SIZE] - Vast
Αγαπάμε.
Εγκρίνεσαι.
καλωσήρθες και καλά ποστς-κάψιμο.
Ωπ εγώ τώρα σε πήρα χαμπάρι!!
Καλώς ήρθες girl,νομίζω πείστηκες μετά απ την χθεσινή συνάντηση:p
_Melaki
February 11, 2009, 12:35am
dark_of_the_sun:
Εεεεε τι είναι αυτά;; Εγώ είμαι 10 πόντους ψηλότερη!
_Melaki
February 11, 2009, 12:37am
Καλώς σας βρήκα κιόλας για άλλη μια φορά!!
Μαρίνα ο μικρός τα έκανε όλα!
Καλως ηρθες !
Κανε και αλλου κανα ποστ μαρη !
karvou
February 11, 2009, 12:40am
Καλώς ήρθες στο φόρουμ μας!!! Θα θύμωνα που δεν έγραψες και τους Pink Floyd, αλλά αν θυμάμαι καλά, στο σπίτι σας έχετε ακούσει πολύ οπότε στη χαρίζω
Welcome και καλά ποστ!
Ήμουν σίγουρη!
Έπρεπε να χα έρθει πιο νωρίς…!χαχα!
Kαλωσηρθες!!!
Πινεις ρακομελα αρα αγαπαμε!!:D:D
Kαλη διαμονη,ποστς,καψιμο κλπ!:p:D:D
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Κάποιος κάνει πλάκα! Σειρά έχουν και οι άλλες 2 ε, αφτές θα τις αναλάβουν κόζυ/κάρβου.
Καλως ήρθες Μέλο!