U.F.O Δεκεμβριο σε Αθηνα, Θεσσαλονικη και Dead Soul Tribe επισης Δεκεμβριο 9/12 Θεσ/νικη και 10/12 Αθηνα.Και υπαρχουν και αλλα πολλα τετοια ονοματα προς επισημοι ανακοινωση τις επομενες ημερες.Καλο συναυλιακο χειμωνα.
Αμα κανεις πλακα θα φας ξυλο.
Δεν κανω πλακα σε τετοια πραγματα ουτε pote βγαζω φημες φιλε ομοιοπαθη zeppelin.
Για εξακριβωση μπορεις να μπεις στο site τον U.F.O και Dead Soul Tribe στο www.wizardliveproduction.com
Δεν ξέρω για Tribe, αλλά για UFO ισχύει! Το είχαμε συζητήσει λίγο και στο topic για το νέο δίσκο τους!
όμορφα…αν και χωρίς Μιχάλη,ε,ο Vinnie Moore τα σκίζει λίγο τα classics…
ας ελπίσουμε να είναι καλός ο καινούριος δίσκος και φυσικά να παίξουν κανένα ξεχασμένο κομμάτι από τα παλιά…γιατί,είπαμε,τα classics χωρίς Michael χάνουν πολύ…
Φαντάζομαι πώς εννοείς ότι τα προσαρμόζει στο δικό του στύλ…
δυστηχος κ παιζει απαισια σολο στα κλασσικα κοματια! ρε ιεροσυλε μαθε να παιζεις τα σολο του MIchael αλλιως μην παιζεις rock bottom k…
Με την ίδια λογική δεν ξέρεις πώς θα έπαιζε και ο Michael τα solos του Vinnie…
ok αλλα ο Michael ειναι Michael που εχει γραψει κ παιξει ενα απο τα πιο ομορφα σολο του rock!
ο αλλος ειναι μια $#^%^&^&%$$ …
Εντάξει ο Vinnie Moore είναι πολύ μακριά από τα γούστα σου και γι’αυτό ίσως το λές αυτό. Αντικειμενικά όμως είναι πολύ καλός κιθαρίστας. Εμένα είναι μέσα στους 5 αγαπημένους κιθαρίστες και κάποια τραγούδια του (Lifeforce, The Journey) είναι από τα αγαπημένα μου ever!
Και ο Schenker είναι μέσα στους αγαπημένους μου βέβαια, αλλά όχι στις πρωταρχικές προτιμήσεις μου.
ειναι πολυ καλος κιθαριστας!
αλλα δεν ειναι για ufo
ειχα παει οταν ειχαν ερθει κ αγανακτησα ειχα ξενερωσει τοσο γιατι επαιζε τοσες @@ριες αμα μπορουσα να τον κατεβασω απο την σκηνη θα το εκανα!
Κι εγώ είχα πάει κ δεν διαφωνώ ότι σε κάποια κομμάτια το παράκανε.
Γι’αυτό και μου άρεσε περισσότερο ο Roth
Ο Μιχαλακης λειπει, αλλα τι προτιμας να λειπει ο Μιχαλακης ή να υπαρχει και η μπαντα να βολοδερνει με τα καμωματα του? Θεος δεν λεω αλλα απο τοτε που οι U.F.O πηραν τον Vinnie Moore βρηκαν την υγεια τους, γιατι ο Μιχαλακης ολο αποχωρουσε και ξαναγυρνουσε σπαζωντας τα νετρα της υπολειπης μπαντας και των οπαδων, και το χειροτερο ηταν οτι το εκανε στη σκηνη, του καβλωνε στη μεση της συναυλιας και εφευγε αφηνοντας το κοινο με το @@ στο χερι!!
Επεισης με το Μιχαλακη δεν κανανε χωριο πλεον επρεπε να συνεχισουν χωρια και αυτο το καταλαβενει κανεις ακουγωντας το Sharks, αυτος ο δισκος ηταν ασχημο σοκ για ολους εμας που λατρευουμε αυτη τη μπαντα. Ο Μιχαλακης μια χαρα συνεχιζει με τους M.S.G. και εβγαλαν φετος πολυ καλο εορταστικο δισκο για τα 25 χρονια της μπαντας. Και εγω θελω νεα επιστροφη του Μιχαλακη και να βγαλουν δισκο σαν το Walk On Water που τα σπαει αλλα δυσκολα μπορει να γινει αυτο. Το συμπερασμα ειναι οτι οι U.F.O με το Vinnie Moore αναγενηθηκαν πραγμα που το εδειξαν με το You Are Here και μαλλον θα το ξαναδειξουν και φετος πιστευω με το The Monkey Puzzle. Ολοι στις 3 Δεκεμβριου στο Gagarin να σουμε τους Θεους!
δεν λέω,καλά κάνουν και προχωρούν χώρια ufo και michael…απλά τα classics δεν υποφέρονται από τον πολύ καλό vinnie moore…
θα προτιμούσα τον jeff kollman που έπαιξε και σε ένα mogg way και στο sign of four…ο vinnie moore είναι άλλο στυλ…πολύ καλός βέβαια,δεν τον αμφισβητεί κανείς
Άντε μπράβο να δω τον μέγιστο Devon Graves επιτέλους.
A Skeleton Made Of Houses…
Devon παίξε όλο το " A Murder Of Crows" να μας τρελάνεις…
oi megaloi kitharistes opos o vinnie kai o michael vazoyn to stigma toys den exei noima na paijoyn to solo aytoysio live … an thes na akoyseis to schenker vale to cdia soy giati me ufo den tha ton deite
μην ξεχνιομαστε σημερα ufo στη θεσσαλονικη.θα παει κανεις :?: εγω το σκεφτομαι…
Μην το σκεφτεσαι, να πας, εγω θα παω αυριο στην Αθηνα, γραψε εντυπωσεις αν πας αλλα οχι setlist παρακαλω (αν ειμαι σιγουρος ποια songs θα ακουσω).
Για Αθήνα όρα χέρουμε???
Στο εισητήριο λέει 19:30 και στο site της didi 21:30 τι γινεται? :?: :?: :roll: :roll:
19:30 ανοίγουν οι πόρτες ρε!!
Θα’μαι κι εγώ εννοείται!!
C ya tomorrow boys!!