Όντως πολύ ωραία χθες. Αν και απογοητεύτηκα λίγο από την προσέλευση. Κρίμα που δεν ήταν γεμάτο. Όπως και κρίμα που μέχρι το πρώτο ήμασταν λίγο ψώφιο κοινό. Έτσι δεν είναι;
Όσο πέρναγε η ώρα αντί οι UFO να κουράζονται, έπαιζαν όλο και καλύτερα!!
Σε αυτό συμφωνώ…
Εγώ ρε παιδιά θα διαφωνήσω για τον Vinnie Moore. Ναι ήταν γρήγορος, ναι ήταν τεχνίτης, ναι έπαιζε παπάδες, ναι έμεινα με το στόμα ανοικτό (δε ξέρω κιθάρα εξάλλου και σε μένα κάποια πράγματα μου φάνηκαν πολύ εντυπωσιακά), αλλά το στυλ του και ο ήχος που βγάζει νομίζω δε ταιριάζει στα παλιά UFO κομμάτια. Από την κιθάρα του δε βγαίνει το συναίσθημα και ο σαν blues ήχος (είπα σαν blues, όχι blues, μη με φάτε
) που είχαν τα παλιά κομμάτια και που τους ταιριάζει πολύ περισσότερο, από αυτό το σύγχρονο ροκ παίξιμο του Vinnie.
Πάντως, το ότι είμαι ένας και είστε τόσοι, μάλλον δεν είναι ενθαρρυντικό για την άποψη μου!!
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Θεσσαλονίκη, 2/12/06: Πολύ καλή συναυλία, πολύς κόσμος (πάντα για τα δεδομένα του χώρου). Αρνητικό το ότι το set list ήταν παρόμοιο με αυτό του DVD (αν και η εμφάνισή τους προχθές ήταν κλάσεις ανώτερη).
Η πλάκα ξέρεις ποιά είναι; Ότι όσοι από δώ τον βρίζετε (βλ. posts από bluezlick) πάλι το ίδιο θα κάνατε ακόμη κι αν τα έπαιζε τα κομμάτια όπως ο Schenker. Αυτή τη φορά θα λέγατε: “Κοίτα τον ιερόσυλο, αντιγράφει τον Schenker!”
έλα μωρέ είσαι άδικος τώρα… Δεν έχω κανένα κόλλημα με Σένκερ… Ίσα ίσα που τον είπα φοβερό κιθαρίστα και με είχε αφήσει άφωνο κάμποσες φορές. Δηλαδή τι να κάνω? Να μη πω τι με χάλασε στη συναυλία?
Αφου στο τέλος ένιωθα ότι είδα live τον Vinnie Moore να παίζει UFO και όχι τους UFO με τον Vinnie Moore στην κιθάρα…
Ειδικά για Σένκερ, δε τον έχω δει live και δεν είμαι και ο άνθρωπος θα τον αναγνώριζε από το παίξιμο του…
μπορεί να είναι ο καλύτερος κιθαρίστας του κόσμου αλλά δεν πήγα για να δω σόλο πίσω από την πλάτη αλλά το απλό hard rock των UFO…
όταν έκανε τα δικά του εγώ χάζευα τον Raymond που τον είχαν όλοι γραμμένο και τον θεό Way…
μερικά τα σκότωσε (love to love,lights out,rock bottom)
έκλεινα τα μάτια και φανταζόμουν τον michael να παίζει τα ΔΙΚΑ του solo στα ΔΙΚΑ του κομμάτια…
τα καινούρια ακούστηκαν φοβερά…
πολύ κεφάτοι όλοι τους,φανταστικό live…
κ εγω μαζι σου!
εγω δεν πηγα γιατι απλα δεν ηθελα να δω να καταστερφει για ακομα μια φορα τα κοματια ο vinnie.
αλλο να εχεις τεχνικη κ αλλο απλα να το “εχεις” κ ο μιχαλακης μας το απεδειξε οταν ηρθε…
Λοιπον, ειμαι φαν του Schenker και τον καραγουσταρω, τον Moore τον εχω ακουσει μονο στους UFO, απο την αρχη τον πηρα με καλο ματι. Την Κυριακη ομως τα Classics ηθελαν Μιχαλακη, το ξερω με Schenker οι UFO θα εχουν παλι καβγαδες και θα ειναι μεταξυ φθορας και αφθαρσιας λογω του δυσκολου χαρακτηρα του, αλλα ειναι απωλεια στις συναυλιες. Περασα πολυ καλα χτες, απλα ισως ο Moore θα επερεπε να παιζει περισοτερα σημεια καρμπον τις μελωδιες του Schenker.
Αναρωτιέμαι αν οι περισσότεροι έχετε ακούσει κάποιο προσωπικό άλμπουμ από Vinnie Moore και λέτε ότι μόνο τεχνική & φιγούρα είναι και δεν έχει συναίσθημα. Ακούστε έτσι από περιέργεια το The Journey από το Mind’s Eye η όλο το Defying Gravity να δείτε ότι δεν είναι σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση μόνο αυτά πού λέτε. Και ναι ούτε εγώ γουστάρω να τον βλέπω να “χαραμίζεται” στους UFO (μην το πάρετε για σπόντα αυτό, άλλο εννοώ) από το να κυκλοφορήσει κάποιον προσωπικό δίσκο, η έστω να κάνει ένα reunion με τους Vicious Rumors. Στην τελική ο άνθρωπος, τον καλέσανε στη μπάντα και προσφέρθηκε να βοηθήσει.
για μενα ειναι η ιδια φαση οπως ο Morse.
δλδ 1000 φορες να δω Stve Morse Band παρα να τον δω με Purple!
ετσι σιγουρα ολοι θα προτιμουσαμε να ερχοταν με ενα Group o Moore κ να επαιζε τα δικα του! δεν εχω προβλημα μαζι του ισα ισα που μου αρεσουν κοματια του αλλα οταν παιζεις σολο του μιχαλακη θελει σεβασμο!
δεν αμφισβητώ τον Moore σαν κιθαρίστα…
Τσιμπισα και ενα stelist :lol: :lol: :lol: :lol:
o Vinnie Moore , με εντυπωσιασε ακριβως γιαυτο ,εχοντας ακουσει ολα τα προσωπικα του ,(το ‘mind’s eye’ ,το θεωρω απο τα καλυτερα instrumental εκεινης της εποχης) , επειδη ηταν πολυ μελλωδικος και με συναισθημα . Δεν
ανεβοκατεβαινε συνεχεια , αλλα εδειχνε οτι δινει σημασια σε καθε νοτα . Ολοι αυτοι οι μεγαλοι κιθαριστες εχουν τον στυλ τους ,δεν τιθεται θεμα συγκρισης .
Εκεινο που μετραει ειναι τα κομματια , γιαυτο και ο Vinnie Moore ειναι στους Ufo
και δεν παιζει με πιο ‘δεξιοτεχνες’ ,ωστε να τον εκτιμα μονο ενα ειδικο κοινο. Ο Vinnie προσφερει την δεξιοτεχνια του και παιρνει την αιγλη του κλασσικου ,που στην μουσικη ειναι πολυ δυσκολο να το πετυχεις .
o Vinnie Moore , με εντυπωσιασε ακριβως γιαυτο ,εχοντας ακουσει ολα τα προσωπικα του ,(το ‘mind’s eye’ ,το θεωρω απο τα καλυτερα instrumental εκεινης της εποχης) , επειδη ηταν πολυ μελλωδικος και με συναισθημα . Δεν
ανεβοκατεβαινε συνεχεια , αλλα εδειχνε οτι δινει σημασια σε καθε νοτα . Ολοι αυτοι οι μεγαλοι κιθαριστες εχουν τον στυλ τους ,δεν τιθεται θεμα συγκρισης .
Εκεινο που μετραει ειναι τα κομματια , γιαυτο και ο Vinnie Moore ειναι στους Ufo
και δεν παιζει με πιο ‘δεξιοτεχνες’ ,ωστε να τον εκτιμα μονο ενα ειδικο κοινο. Ο Vinnie προσφερει την δεξιοτεχνια του και παιρνει την αιγλη του κλασσικου ,που στην μουσικη ειναι πολυ δυσκολο να το πετυχεις .[/quote]
Με κάλυψαν σε πολύ μεγάλο βαθμό…
Ξέρει κανείς τι ώρα ξεκινάει σήμερα το live στο Αν?
Ευχαριστώ.
Oi Dead soul tribe χθες ηταν παρα πολυ καλοι,αρκετα πληρες setlist με 3 κομματια απο psychotic waltz,o devon graves ηταν στα κεφια του και φαινοταν οτι το διασκεδαζε,πραγμα που περασε και στο κοινο.Πιστευω οτι περασαμε καλα σχεδον ολοι οσοι ημασταν εκει.Επισης πολυ καλοι και οι Entropia Utopia που ανοιξαν τη συναυλια.Παντα τετοια.
θα σου ήταν εύκολο να πεις πάνω κάτω playlist και πόση ώρα διήρκησε, τι ώρα τελείωσε…infos δλδ…
To setlist βασιστηκε κυριως στο Murder of crows,απ το πρωτο το powertrip,under the weight of my stone,you,4-5 απ το dead word και αλλα τοσα απ το january tree,δε θυμαμαι ακριβως ποια.Απο psychotic το i remember,skeleton και my grave(acoustic).Συνολικη διαρκεια περιπου 2 ωρες,αλλα αν κρινω απ τις αντιδρασεις του και αλλο τοσο να παιζε δεν θα τον χαλαγε!Απιστευτα φιλικος και ομιλητικος και εκτος σκηνης επισης.
Όπως τα είπε ο Hokam.
Ο Devon είναι ο πιο προσιτός και απλός μουσικός που έχω γνωρίσει. Γύρω γύρω στο club όλη την ώρα. Ωραίος τύπος και εύθυμος…
Επίσης, ο άνθρωπος έχει συγκλονηστική φωνάρα.
Όλο το συναίσθημα ήταν εκει. Υπηρχε διάχυτο.
Αν κάτι απέτρεψε αυτή τη βραδυά από το να θεωρηθεί μαγική είναι ο κιθαρίστας και ο μπασίστας που έχει στη μπάντα του. Πρέπει να είναι οι πιο “ερασιτεχνες” μουσικοί που έχω δει ποτέ σε “επαγγελματική” μπάντα.
Αλήθεια, όμως, αν ένας λόγος με ώθησε να κάνω αυθημερόν τα χιλιόμετρα για να τους δω live, αυτός ήταν το feeling. Και υπήρχε διάχυτο.
Βγήκαν και διάφορα νέα…
Ένα εκ των οποίων, είναι, η επισημοποίηση της επαναδραστηριοποίησης των Psychotic Waltz. Χωρίς βιασύνες απ’ότι είπε και μόνο με την προϋπόθεση ότι όλοι σέβονται αυτό που κάνει με τους DST.
Blue
Yellow
Red
1
0
0
0
1
Εντάξει ο Devon Graves ήταν απίστευτος, έπιανε τα άπιαστα στην φωνή. Άφηνε το μικρόφωνο κάτι χιλιόμετρα μακριά.
Υπερβολικά απλός και φιλικός και τρομερό ατομο.
Μας έστειλε αδιάβαστους ειδικά οταν μίλησε και για το reunion των Psychotic Waltz.
(Φίλε, κράτα και τους deadsoul tribe, φτιάξε και καμια 10αριά άλλες μπάντες αν θες)
Το μόνο μου παράπονο ότι ήθελα να ακούσω περισσότερα κομμάτια από το ντεμπούτο…