Ουτε να φανω πικροχολος,ουτε να ξενερωσω φανς και να κοντραριστω,αλλα ελεγα και γω να παω και σημερα ειδα τιμες…65 ευρω ΔΕΝ τα δινεις(νταξ,αμα ειναι να πας πας,δεν πας σαν τα γεροντια στη κερκιδα,οκ) για U2,ενα συγκροτημα που φιγουραρει συνεχεια σε λιστες με τα πιο υπερεκτιμημενα συγκροτηματα εβερ,απλα,δεν πα να εκτοξευσουν και πυραυλο επι σκηνης…65 ευρω για να ακουσω 5 κομματια που μου αρεσουν…δεν παιζει…
οντως ειναι πολλα τα λεφτα Bono…U2 εισαι…μια μπαντα με ιστορια,τραγουδια αλλα οχι 65 ευρω για να τους απο τα 2 χιλιομετρα…ευχαριστω δεν θα παρω…
Αλήθεια είναι τσιμπημένες πολύ οι τιμές… Αν είναι αυτα που θα δώσεις βάζεις και άλλα και τους βλέπεις στο Βερολίνο…
Ειναι πολλα τα λεφτα Αρη, αλλα θα σου κανουμε τη χαρη
Μεταφερω την συζητηση μιας και μιλαμε για την συναυλια της Αθηνας
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?p=737023#post737023
Mεταφερω απο το αλλο τοπικ
Στο Βερολινο θα παιξουν 20’ λεπτα και οχι 140’
Ρε παιδια τα εισιτηρια των 100 και των 165 φυσικα και ειναι πολυ ακριβα δεν το συζητω, αν και να ξερετε πως οι τιμες ειναι φιξαρισμενες και αντιστοιχες σε ολες τις χωρες υστερα απο απαιτηση του συγκροτηματος. Αλλα πολλες σχετικα καλες θεσεις και η αρενα με 65 ευρω ε δεν ειναι και πανακριβο αναλογικα με το ονομα και το show. Για AC/DC και Rolling Stones να θυμισω πως δωσαμε 80 ευρω για αρενα και 90 για καλες θεσεις στην κερκιδα και μην πεταχτει κανεις να πει “ε αλλο οι AC/DC” γιατι η κουβεντα οδηγειται σε fail
Επισης τα 33 ευρω ρε Ellanor, για καποιο ατομο που απλα θελει να λεει πως πηγε και ειδε U2 ειναι ξεφτιλα εισιτηριο… δεν ειναι το ιδιο καλα με το να τους βλεπεις απο μπροστα κανονικα αλλα δεν παυει να ειναι 33 ευρω… μακαρι να ειχα την δυνατοτητα αυτη και στους AC/DC να δωσω 33 και οχι 80 που δεν ειμαι die-hard fan
Πόσο πιο ωραίο θα ταν το άραγμα αν δε κόστιζε και 100 ευρώ κιόλας.
Ε ναι, πεινάει ο Bono ο καημένος, λογικό είναι να απαιτήσουν τόσα.
Αλλά για να μη λέτε οτι γκρινιάζω (νια νια νιααα), σαφώς και δεν υπάρχει διαφορά στις τιμές με τα άλλα μεγάλα (και αντίστοιχου βεληνεκούς) λάιβ. Αντίθετα, θεωρώ το 65αρι σχετικά (σχετικά!) καλή τιμή για αρένα, σε σχέση πάντα με τα 80αρια που έχουμε δώσει κατά καιρούς σε άλλα λάιβ (πχ Μεταλλικα).
Το 33 ευρώ δε θα το πω “φτηνό” πάντως, απλά “ικανοποιητό”. Σόρρυ, είμαι απαιτητικός. Φτηνό ήταν το 25αρι που είχαμε δώσει για Manu Chao και Patti Smith για παράδειγμα, και χωρίς διαχωρισμό θέσεων.
Οπως και να χει, πείτε οτι παίρνει κάποιος των 33 ευρώ, πίσω απο την σκηνή. Ξέρετε αν θα έχει κάποια οπτική της προκοπής, ή αν θα υπάρχουν γιγαντοοθόνες απο κείνη την πλευρά? Μη πάμε δλδ και βλέπουμε έναν τοίχο…
Σου παραθετω φωτος πως θα βλεπεις με εισιτηριο των 33 ευρω (ισως λιγο χειροτερα).
Βλεπεις απο κοντα την σκηνη, βλεπεις και οθονη μια χαρα καθως και αυτη 360 μοιρων ειναι και προβαλει σε 3-4 μεριες. ΑΛΛΑ υπαρχει αυτο το ξενερωτο κενο αναμεσα στην σκηνη και στις κερκιδες και επισης το συγκροτημα κυριως παιζει κοιτωντας μπροστα και που και που φερνουν βολτες στον διαδρομο κτλ.
Thanx, οι εικόνες τα πανε όλα! :thumbup:
Είναι όντως ξενέρωτο αυτό το κενό, τουλάχιστον έχεις μια οπτική, θα δούμε…
Γιάννη ευχαριστούμε πολύ για τις φωτογραφίες.:thumbup:
Είναι πολύ χρήσιμες.
Αρκετά καλές φαίνονται οι θέσεις με τα 33 ?. Τις φανταζόμουν χειρότερες.
Μάλλον εκέι θα πάω. 66 ? είναι σεβαστό ποσό.[-X
Αυτες ειναι οι βελτιστες θεσεις παιδια, μην σας παρω στον λαιμο μου… απλα ηθελα να σας δειξω πως ειναι πισω απο την σκηνη βασικα. Μπορει πχ να σας “κατσει” εισιτηριο των 33 ευρω που ειναι χαμηλοτερα απο τις φωτος
Δηλώνω, χαρούμενος κάτοχος δυο εισιτηρίων για πίστα.
:bow2:U2
Kαι ο Βono να εκτοξευθει παλι ερχεται δευτερος το΄χει κανει ο Michael Jackson to 1992!!!
Bασικα μονο αρενα αξιζει να πηγαινεις σε τετοιες συναυλιες αμα σου αρεσει πραγματικα το συγκροτημα ετσι ωστε να ζησεις απο κοντα τον παλμο και την ενεργεια της συναυλιας.
Τωρα αμα θες να πας με 33 ευρω και να βλεπεις τις πλατες του συγκροτηματος, ισως με καποια απωλεια ηχου, με αρκετη αποσταση απο τη σκηνη και να βλεπεις ουσιαστικα μονο απο τις οθονες τοτε δεν αξιζει ουτε 1 ευρω.[-X
Δλδ μονο και μονο για να λες οτι ειδα U2 #-o
Παντως ο Βοno πρεπει να τα εχει αναγκη τα χρηματα καθως ο τελευταιος δισκος δεν πουλαει αρκετα παρολο την περιοδεια που κανουν για την προωθηση του…
Να μου πείς είναι και ολόκληροι U2 και έρχονται και εμείς γκρινάζουμε… Τέσπα στην αρχή όταν είδα τα είσητήρια και πού ανήκουν στο stage θεώρησα κοροιδεία τις θέσεις των 33 ευρώ αλλά τώρα αναθεώρησα… Μήπως στο pitch θα τους βλέπεις καλύτερα απο το PL4?
Καλησπερα.Δεδομενου οτι το '97 στη Θεσ/νικη ειχα στηθει στην κεντρικη προβλητα απο τις 10 το πρωι τωρα για να εχω ελπιδες να ειμαι τουλαχιστον μπροστα,αν οχι μεσα στον κυκλο απο τι ωρα πρεπει να στηθω??Μηπως απο το προηγουμενο βραδυ?:
Εεεε, δεν τρελαινομαι για τους τυπους, αλλα θα δω τη συναυλια στην πλατη τους :):):) Θα κυνηγησω εισιτηρια για τις “πισω” θεσεις, αφου ουσιαστικα λιγα τραγουδια τους θελω να ακουσω, να δω αυτη την εντυπωσιακη σκηνη και να μην ξοδευτω. Ξερω οτι θα ξενερωσω στο τελος-τελος, αφου η “ενεργεια” φαινεται θα διοχετευεται προς την αρενα/κοσμο, αλλα τι να κανουμε; Ετσι ειναι η ζωη και η Ντιντι δεν αξιζει τα λεφτα της.
Τα 33 γιουρα ειναι μια χαρα και θα ρεφαρω ετσι το 90αρι που εσκασα στους AC-DC για να βλεπω οοοοολο το γηπεδο να σουλατσαρει στους… VIP χαρη στις υπεροχες ραμπες κι εμενα τελικα να τη βγαζω (για καλυτερα φυσικα) στην αρενα.
Οι 4,6 και οι απέναντι που λέω εγώ ανήκουν στο PL3 στα κίτρινα και κάνουν 65? και όχι 100?
Πάντως εμένα οι τιμές μου φαίνονται μια χαρά… υπάρχουν εισιτήρια για όλες τις τσέπες… και τα 65 της αρένας είναι μια φυσιολογική αν όχι φθηνή τιμή για την ελλάδα…
Το ξαναεγραψα σε παλαιοτερο post.Το 2006 πληρωσαμε 60 ευρω για Depeche Mode,οχι οτι δεν το αξιζαν,στο λιαν επιεικως αθλιο Terra Vibe και τωρα πληρωνουμε για U2 στην αρενα 65.Μου φαινεται παααρα πολυ καλη η τιμη δεδομενου του τι παρουσιαζεται κιολας αν σκεφτουμε οτι οι τιμες στο ΟΑΚΑ για AC DC ηταν αν θυμαμαι 90 και για MADONNA 80.Απλα θεωρω οτι η ιδια η Live Nation περισσοτερο στοχευει σε ενα πιο ανετο και πιο συντομο sold out και γι’αυτο παιζει ετσι με τις τιμες σε συννενοηση παντα με το group.
A, ok.
Καλά είναι τα 65 ευρώ για αρένα συγκριτικά πάντα με άλλα μεγάλα λάιβ στην Ελλάδα. Το θέμα είναι αν θα έδινα απο τώρα τα χρήματα αυτά χωρίς να είμαι ο πρώτος φαν (αν και θέλω να τους δω), ενώ γίνονται τόσα άλλα λάιβ τον προσεχή καιρό που θα ήθελα να πάω.
Και μιλάω για τώρα, έστω τους επόμενους 2 μήνες ξέρω γω, απο φόβο μήπως εξαντληθούν…
Μάλλον με βλέπω γισ 33αρακι, θα το σκεφτώ πάντως και για αρένα… Θα εξαρτηθεί απο διάφορους παράγοντες…
Κατα πασα πιθανοτητα θα βγει sold out πριν τις γιορτες των Χριστουγεννων,οποτε θα συμβουλευα αν οντως θελεις να τους δεις να παρεις ενα εισιτηριο.Θεωρω οτι τα 33αρια θα εξαντληθουν αμεσα αν & υπαρχει μια φημολογια,αν και δεν την πολυπιστευω προσωπικα,για δευτερη ημερα.Το καλο ειναι παντως οτι επιτελους τους βλεπυμε στην Αθηνα…