Τοσο σιγουρος εισαι;;;
Μιλαμε για Ελληνες και μια συναυλια που γινεται σε 10 μηνες.
Τοσο σιγουρος εισαι;;;
Μιλαμε για Ελληνες και μια συναυλια που γινεται σε 10 μηνες.
Πόσα άτομα λέτε να είναι το sold out? Αν στην madonna ήταν 75.000 περίπου τώρα που θα υπάρχει κόσμος σε όλες τις κερκίδες να μην είναι 85.000 - 90.000?
Aναλογα με το ποσο κοσμο θα χωραει στην τελικη σε συνδυασμο με την σκηνη οπως εγραψα απο την αρχη πιστευω οτι ανετα θα γινει sold out δεδομενου και του μεγαλου χρονικου διαστηματος ανακοινωσης σε σχεση με τη συναυλια.
Oι U2 παιζουν οχι οι Sex On Fire…:lol::lol::lol:.
που ακριβως ειναι τα εκδοτηρια?? κατω απο το οακα??
Mπηκα να παρω εισητηριο για τη νονα μου και το tickethouse.gr και ticketpro.gr ειναι κατω.
Λογικα θα γινεται της καριολας για να εχουν πεσει και τα 2
Ουτε εγω μπορω να μπω… θα προσπαθησω ξανα στις 6 που θα ξυπνησω για την σχολη…:-s
μου εβγαλε τη πιστη αλλα το πηρα
γαμω την τυχη μου!
στην κερκιδα με 71? μου δινει μονο στην 1-35…
οσα και αν ζητησω… :?
Και σε μένα. Τσίμπησα 2.
Χμ, βλεπω ομορφιες. Τα εισιτηρια των 33 ευρω sell out; Χεχεχε, απο τπτ στιγμιότυπα θα δω μου φαινεται τη συναυλια.
Mετα απο πολλη ταλαιπωρια καταφερα στις 9 το πρωι να κλεισω 3 για αρενα!!Απο οτι διαβαζω το πρωι γινοταν πανικος απο νωρις στο ΟΑΚΑ και μαλιστα τα 33αρια εξαντληθηκαν κατα τη διαρκεια της νυχτας.Παντως,συμφωνα με ξενα blogs,δεν αποκλειεαται η προσθηκη και δευτερης ημερας,αναλογα με τις πωλησεις της 3ης Σεπτεμβριου!:-k
tha einai sigoura sold out…arga h grigora…eixe kosmo sto oaka shmera alla den ginotan tetios xamos opws stous ac/dc…pantws egw pira to magiko xartaki gia arena:)
keep on rockin:D
Γεια χαρά παιδιά κι από μένα, μόλις έκλεισα δύο εισιτήρια για τη συναυλία.
Θα κάνω μια ηλίθια ερώτηση και μη με παρεξηγήσετε…
Το Standing/Ορθίων που λέει είναι η αρένα που λέμε, το pitch όπως αναφέρεται στο map. Σωστά;
Σόρρυ για τη φύση της ερωτήσεως απλά “φύλαγε τα ρούχα σου”…
Συμφωνα με ανεπισημες πληροφοριες που εχει το rocking.gr εχουν φυγει περιπου 15.000 εισιτηρια. Τα εισιτηρια των 33 ευρω εχουν εξαντληθει στο internet αλλα στα ταμεια υπαρχουν καποια ελαχιστα
πηρα κ εγω το πρωι απο οακα… πολυ καλη οργανωση απο το ticket house,εφτασα γυρω στις 9.30 κ στις 10.30 ειχα φυγει παρολο που ειχε πολυ κοσμο… ειχε γυρω στα 10 εκδοτηρια κ τελειωσαμε γρηγορα… φαγαμε κ λιγη βροχουλα αλλα υπηρχε καλη διαθεση, αντε τωρα να περιμενουμε 10 μηνες…
Πεταχτηκα τελικα κι εγω απο τη δουλεια στο ΟΑΚΑ (κανενα 15λεπτο δουλεια). Ελαχιστος κοσμος, εξυπηρετικοι υπαλληλοι, τσιμπησα τρια Χ 33 γιουρα και μπορω να διαβεβαιωσω οτι υπαρχουν ακομα αρκετα σε αυτη την τιμη. Φυσικα, δεν εκανα και καταμετρηση, αλλα ειδα μπλοκακια με το χαρακτηριστικο πρασινο χρωματακι (της ζωνης πισω απο τη σκηνη) σε τρια απο τα εκδοτηρια οπου γυρισα το κεφαλι μου.
Συνεπως (ελπιζω οτι) ξερω τι θα κανω στις αρχες του επομενου Σεπτεμβριου. Αντε τωρα στα σοβαρα, οι Angelwitch περιμενουν
Τσίμπησα κι εγω το εισητηριάκι μου για αρένα… Δεν είχε κόσμο τώρα το απόγευμα. Λογικά και αύριο το πρωί θα έχει κάποια κίνηση και μετά θα ηρεμήσουν τα πράγματα…
Ναι ρε, μην ξεχνιόμαστε.
Το εχω και εγω απο internet.Αντε και καλα να περασουμε ρε…αργουμε ακομα αλλα δεν πειραζει…
τσιμπησα και γω το εισητηριο σημερα… ποιος περιμενει τωρα τοσο καιρο ? κατι διαβασα οτι μπορει να προστεθει και δευτερη μερα, λογω μεγαλης ζητησης. ΑΑ, θυμαται κανενας απο τους παλιους που τους ειχε δει οταν ειχαν ερθει θεσ/νικη κανα setlist ?