09/26/1997 Harbour Yard - Thessaloniki, Greece
Mofo, I Will Follow, Gone, Even Better Than The Real Thing, Last Night On Earth, Until The End Of The World, New Year’s Day, Pride (In The Name Of Love), I Still Haven’t Found What I’m Looking For, All I Want Is You / (Sitting On) The Dock Of The Bay (snippet), Desire, Sugar Sugar (Edge Karaoke), Miami / My Mammy (snippet) / Cuba (snippet), Bullet The Blue Sky / The Message (snippet) / America (snippet), Please, Where The Streets Have No Nameencores: Discothèque / Take Your Partner By The Hand (snippet) / Black Betty (snippet), If You Wear That Velvet Dress, With Or Without You, Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me, Funky Town (snippet) / , Mysterious Ways, One, Staring At The Sun
comment: After Staring At The Sun is omitted from the main set for the first time since its debut, Bono sings the first portion of the song after One with Edge accompanying him on backing vocals and minimal guitar. This is U2’s only Greek
concert to date
Τα μπολντ δεν θα με χαλάγε καθόλου να τα ξαναπάιζαν και τώρα.
Σήμερα πάντως άκουσα στο ραδιο ότι έφυγαν κάπου 30.000 εισιτήρια. Ρε λες?
Αγόρασα και εγώ σήμερα των 33 ? στη θύρα 19. Δεν είχε κόσμο στο ΟΑΚΑ. Πήγα στις 10:30 και λειτουργούσαν 7 εκδοτήρια. Το καθένα είχε από 1 πελάτη.
Μου είπαν ότι υπάρχουν ακόμα αρκετά εισιτήρια των 33 ? αλλά και των 65 ?. Άλλωστε τα είδα και εγώ τα μπλοκ.
Πάντως αν προτιμάτε άλλη θύρα ή άλλη σειρά από εκεί που σας δίνει το εκδοτήριο , ρωτήστε και στ’ άλλα εκδοτήρια μήπως έχουν εισιτήρια εκεί που θέλετε.
Όντως έχουν πουληθεί 32.000 εισιτήρια από το ΟΑΚΑ και μέσω διαδικτύου. Οι υπάλληλοι των εκδοτηρίων θεωρούν πολύ μεγάλο αυτό τον αριθμό για την πρώτη μέρα διάθεσης.
Όσοι έχουν αποφασίσει ότι θα πάνε στη συναυλία καλό θα είναι να μην το αμελήσουν για πολύ ακόμα.
Γεια σας! θελω να αγορασω εισιτηρια για τη συναυλια των u2
πηγα στο site του Ticketpro εκανα register (τα στοιχεια του πατερα μου στα αγγλικα καθως ειναι ο κατοχος της πιστωτικης και ο παραληπτης γιατι θα αποσταλλουν με courier)
ομως οταν εφτασα στην σελιδα της deltapayments και εβαλα τα στοιχεια της mastercard μου εγραψε your payment was rejected…
μηπως υπαρχει καποιος που εχει κανει την αγορα του μεσω πιστωτικης και μπορει να με βοηθήσει;;…
Να αναφερω οτι το να μην ειναι εγκυρη η καρτα δεν ειναι πιθανο.
Η mastercard γραφει πανω τα 3 πρωτα γραμματα του ονοματος το 1ο γραμμα του πατρωνυμου και το επιθετο… και υποθετω αυτος ειναι και ο λογος που δεν ολοκληρωθηκε η συνναλαγη, καθως στο register αρχικα εχω γραψει Konstantinos kai oxi KON C για τον ευνοητο λογο πως θα ερθει αργοτερα το courier σπιτι …
Tα στοιχεια πρεπει να γραφτουν οπως ΑΚΡΙΒΩΣ ειναι γραμμενα στην καρτα ακομα κι αν η καρτα τα γραφει λαθος.
Κι εγω με MasterCard πηρα και δεν ειχα κανενα προβλημα.
Τον τριψηφιο αριθμο ασφαλειας που ειναι στο πισω μερος της καρτας τον εγραψες?
το δοκιμασα και με τα κανονικα στοιχεια της καρτας κ παλι μου λεει your payment was rejected … και καλα να μη καταφερω να κλεισω εισιτηριο αν ομως τις 3 φορες που μου ειπε αυτο το πραγμα μου εχει κρατησει και απο ενα εισιτηριο και συνεπως χρηματα απο τη καρτα … σωθηκαμε! θα παρω αυριο τη τραπεζα να μαθω :?
Συμφωνα με δελτια ειδησεων μεχρι τη Δευτερα το απογευμα ειχαν πουληθει περιπου 35000 εισιτηρια με κυριοτερη κινηση στα sites που εκλειναν τα εισιτηρια.Παντως θεωρω οτι μαλλον θα γινει πολυ γρηγοροτερα sold out απο οσο πολλοι περιμεναν:D:D