Εχουν εκδοθει περιπου 85 με 90.000 εισιτηρια.Μεχρι τωρα παντως ειναι αγνωστο το ποσα εχουν πουληθει.Παντως με ανθρωπο που μιλησα απο την Tickethouse ειπε οτι οι αποστολες των εισιτηριων στους κατοχους που εκλεισαν μεσω Διαδικτυου θα καθυστερησουν μπορει και περισσοτερο απο ενα μηνα,λογω μεγαλης ζητησης.:-k
Tι λεει τη δευτερη φορα?
Παραμυθια λεει , αλλα το θεμα ειναι που κολαει ?!!
:lol::lol::lol::respect::respect::respect:
λετε να τον ακουσε, γι’αυτο ερχονται τελικα?
Λετε να ξερει κατι ο τυπος ?!? Και να λεει το παραμυθια διοτι μας δουλευουν και τελικα δεν θα ερθουν !? :p:p:p
Γαματο βιντεο που δειχνει πως στηνεται η σκηνη!
για κάντε εναν υπολογισμό (αισιοδοξο θα προτιμούσα) για το αν θα υπαρχουν tickets για που δεν πήραμε, γύρω στα τέλη του μηνα…
Προσωπικά πιστευω ,και ευχομαι πως δε θα γίνει τόσο νωρίς sold out…Τί σκατα στην Ελλάδα είμαστε …εδώ θα τη βγαλουν ολη την προνοητικότητα τους οι Ελληνες?
Εγω λεω να παρω μες στην βδομαδα εισιτηριο απο τα 65αρια.θεσσαλονικη ειμαι.ειναι δυνατον ρε παιδια να εξαντληθουν και τα 65αρια τοσο γρηγορα?
αι στο διαολο τα 30αρια επειδη ειναι πολυ καλη τιμη να το δεχτώ…
πολυ καλο video…
Κοιτα, και εγώ αγχώθηκα όταν άκουσα για 30 - 35.000 με το καλήμέρα και πήγα σήμερα να πάρω με το που άρχισαν να πουλάνε και στο κέντρο. Ουρές και τέτοια δεν υπήρχαν, αλλά όσοι ήταν σχεδόν όλοι αγόραζαν U2 και μάλιστα πολλά ο καθένας. Έστελνε το αφεντικό τον υπάλληλο να αγοράσει απο 5-6.
Με τέτοια φυσιολογική ροή φαντάζομαι πως όχι μόνο θα έχει στο τέλος του μήνα, αλλα και έξω απο τη συναυλία, τουλάχιστον για κερκίδα, εκει που δεν βλέπεις ουτε απο το βιντεογουολ. Μη σε πάρω και στο λαιμό μου όμως.
Να υποθέσω ότι θα φευγουν 100-150 την ημέρα Χ 20 έργασιμες Χ 10 μήνες = 20.000 με 30.000 ακόμα + 35.000 με 40.000 που (λένε) ότι έχουν πουληθεί, ε αυτοί είμαστε όλοι που έστω και επιφανειακά ασχολουμαστε με την ξένη μουσική…
τα 33αρια εχουν τελειωσει…?
Noμίζω πως ναι, κάτι τέτοιο ειπώθηκε στο Tickethouse, αλλα δεν παρακουθούσα κίολας τη συνομιλία για να το πω με βεβαιότητα…
Ώπα, μη λες τέτοια…
Υπάρχει κανείς άλλος που να έχει επικοινωνήσει μαζί τους για να το επιβεβαιώσει?
Και για ποιό λόγο να καθυστερήσει η αποστολή, από τη στιγμή που έχουν πωληθεί (οπότε δε χρειάζεται να υπάρχει λόγος προκράτησης λόγω ζήτησης)?
Aπο σαιτ χιπχοπαδων (συμπαθητικα παλικαρια αλλα αρκετα εκτος τοπου και χρονου):
"ποιος μαλακας θα σταθει στην ουρα για να παρει εισητηρια των πεθαμενων που θα ερθουν του χρονου;"…8O8O8O
#-o#-o
:D:D:D:D
δωσε λινκ να παμε να γελασουμε
Mιας και μιλούσατε πιο πριν για τον αριθμό των εισητηρείων που έχουν πουληθεί πιστευω πως μετα τους AC/DC θα είμαστε ξανά η μόνη χώρα που δεν θα κάνει sold out oύτε στουσ u2. Αθάνατοι Έλληνες.
Oμως κανουν οι Scorpions και οι Depeche Mode!!!:lol::lol::lol:
Ασε που για U2 πιστευω ανετα θα γινει sold out εστω και την τελευταια στιγμη.
εαν υπαρχει μια συναυλια που ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ SOLD OUT ειναι αυτη των U2.
ειμαστε στην Ελλαδα,να βλεπουμε συναυλιες να γινονται σολντ αουτ σε 24 ωρες η 2 ημερες ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ.
Το 1998 μεχρι και μια εβδομαδα πριν τη συναυλια των Stones ειχαν πωληθει περιπου 55.000 εισητηρια και την τελευταια εβδομαδα δεν εμεινε κολυμπηθροξυλο.
Και εδω κάτι τέτοιο θα γίνει. Που να αγοράζεις εισιτήρια 1 χρόνο πριν? Εγω σίγουρα δε θα θυμάμαι που τα έχω βάλει. Τουλάχιστον να ξεφορτώσω το πακέτο που αγόρασα για φίλους και αυτοί ας κάνουν ότι θέλουν, να μην το έχω στο λαιμό μου…