παιδια εχουμε τιποτα καινουργιο?
…καλά τι συζητάμε αφού πάλι όλοι τελευταία στιγμή θα αγοράσουν
το 70% τών εισητηρίων έχει πουληθεί…
πρέπει οπωσδήποτε να πάρω εισητήρια δε τη χάνω με τίποτα…
Ποιος το λέει αυτό?
Παπ___α !!! Θα βλέπουμε πάλι κάτι 50άρηδες plus να τα κρατάνε στο χέρι 10 -10 και να τα πουλάνε στο σταθμό όσο όσο!! Μην ψαρώνετε με το ψευτο sold out, δεν πρόκειται να γίνει!
Με 40? πήρα για Madonna απ’έξω !!
Προσωπικα, δε σκαω.
Αφου δεν πολυκοβομαι για τη μπαντα, θα περιμενω κι αν υπαρχουν φραγκα και θα παρω απο καποιον απο τους πολλους που σε ενα χρονο τελικα δε θα μπορουν να πανε και θα 'χουν αγορασει τικετ.
Και πολύ καλά θα κάνεις.
Για το 70% δεν νομιζω να εχει πουληθει.Οσο για sold out πιστευω θα γινει,θα αργισει αλλα θα γινει.Θα δουμε πολλα κοριτσακια κ αγορακια που θα ΄’λενε τι τραγουδια ειναι αυτα?ποτε θα παιξουν το with or without you?’'εννοω πως αρκετοι θα πανε χωρις να ξερουν καλα την μπαντα περα απο λιγα τραγουδια τους…
Παιδιά, όσοι αγοράσανε με πιστωτική κάρτα και επιλέξανε να τα παραλάβουν με κούριερ, τα έχουν παραλάβει?
Εγώ κοντεύει μήνας από την αγορά και περιμένω ακόμα.
και εγώ ακόμα περιμένω το courier με τα πολυπόθητα εισητηριάκια…μάλλον θα έπεσε κίνηση για αυτό έχουν καθυστερήση :-k
Me 2…
U2 δηλαδη…
Κάπως έτσι! :lol:
Κι εγώ ακόμα τα περιμένω. Και μάλιστα τα αγόρασα πριν από τους περισσότερους, διότι τα πήρα το Σάββατο πριν βγουν στο κοινό, μέσω fan club…
Ειδοποιήθηκα από Speedex ότι έχουν έρθει τα εισιτήρια.
Εμενα χτες μου ηρθαν… Αργισαν λιγο αλλα χαλαλι…Αντε τωρα να περιμενουμε τον Σεπτεμβρη.
Μόλις τα έλαβα κι εγώ.
U2 confirmed for Glastonbury 2010!
We’re very pleased to confirm that U2 will headline the Pyramid Stage on Friday night at Glastonbury 2010.
Said Michael Eavis: “The 26-year-old rumour has finally come true. At last, the biggest band in the world are going to play the best festival in the world! Nothing could be better for our 40th anniversary party. And there are even more surprises in the pipeline…”
:!::!::!: Πρωτη εμφανιση σε φεστιβαλ των U2 μετα απο 25 χρονια!
“At last, the biggest band in the world…”
Θα πέσει φωτιά να μας κάψει!
To εισιτηριο σου σκιστηκε καταλαθως, κοιτα να δεις ατυχια. Οποτε μην περασεις το απογευμα να το παρεις:p