u2, shut up!
Aληθεια ποια μπαντα θεωρειται σημερα? Ειλικρινα τι πιστευετε?
Μην ακουσω τιποτα τσουτσεκια Κιλερς, Κινγκς οφ Λεον, Στροουκς, Γουατ Στραιπς…
ουτε τους πολυ καλους Foo Fighters, Muse, Green Day…
Πάντως σίγουρα όχι τους ΚΙΕΣΥ…Αλήθεια έσυ συμφωνείς με την άποψη αυτή?
Οχι δε με βρισκει συμφωνο, απλα ειναι μια πολυ μεγαλη μπαντα με ιστορια που ακομα στεκεται με αξιοπρεπεια στις μερες μας.
Ποια θα μπορουσαν να ειναι τα αντικειμενικα κριτηρια για να θεωρηθει μια μπαντα ως η μεγαλυτερη του κοσμου?:-k
Nα λέγεται Black Sabbath.
End of discussion.
Πείτε για το λάιβ τώρα.
Led Zeppelin κάνει?
τελικα το πηρα και γω απο φαση και θα ρθω…
με ψηνε και μια φιλη μου και προχθες που χα παει για εισιτηρια μελβινς ρωτησα και μου πε οτι ειχαν μεινει λιγα 33αρια… και ετσι πηρα και γω στην 15… και απ’οσο καλα ξερω το γηπεδο μια χαρα θυρα ειναι…
Είχε ακόμη 33άρια? Καλά μου φαίνεται μας δουλέψανε με το “σίγουρο σολντ άουτ” καί τώρα θα έχουνε τον οβολό μας στην τσέπη τους για 1 χρόνο, να τοκίζεται και να επενδύεται κιόλας.
Εχει πέσει εντωμεταξύ και τρελή διαφήμιση απο τώρα, δείγμα ότι τα πράγματα δεν πήγαν και πολύ όπως τα είχαν σκεφτεί. Πάντως υπάρχει και η αναφορά σε special guests που με κάνει να φαντάζομαι κάτι αρκετά μεγάλο, ελπίζω να μην πέσω έξω…
Λες να ειναι ο [SIZE=“4”]Slash[/SIZE]???8O μαζι με τη Fergie εννοειται.
Aν κρινω απο εδω:-k
Ω, ναι… Και εγώ έτρεξα να αγοράσω και τελικά δεν ηταν τόσο μπλάκ τα πράγματα! Quests ε? Λέτε?
Αν αναφερομαστε σε μπαντες θρυλους κι οχι στους καλυτερους απο πλευρας δημιουργικοτητας αυτη τη στιγμη, το μυαλο μου θα πηγαινε στους AC/DC.
(αν πω τους Maiden-Metallica απο το χωρο του μετσαλ, θα με πειτε γραφικο και δεν το θελω :lol:)
Απο λοιπους καλλιτεχνες, ισως και κανας Springsteen.
Oi U2 παντως δυσκολα…
whatever…
Παιδια,ελεος,μην μπαινετε στο τριπακι αυτο παλι!!!Το topic ειναι για το live…[-X
Περασα απο Tickethouse και τσιμπησα τικετ για αρενα σημερα :). Αναμονη τωρα. Τουλαχιστον εχουμε πολυ πραγμα να δουμε φετος οποτε κανενα προβλημα.
Oντως.Εχουμε να δουμε πολυ πραμα φετος…
Για αρένα και πίσω από τη σκηνή, εισιτήρια… τέλος!!!
https://shop.ticketpro.gr/event_detail.asp?evnt=464
Aυτο πρεπει να πω πως δεν το περιμενα. Ρε λετε τελικα να γινει sold out?
Sold out η αρένα, έχουν φύγει και τα φτηνά, σίγουρα θα έχουν πουληθεί και πάρα πολλά στις κερκίδες. Αν τα βάλεις κάτω αυτά, πρέπει να είναι καμιά 45.000 εισιτήρια. Και είμαστε 9 μήνες πριν… ε, άνετα το κάνουν το γενικό sold out!
Και να σκεφτεις οτι σημερα με επεισα να ερθω και αυριο θα πηγαινα να παρω εισητηριο για αρενα…
Ελεος ομως…
αν δεν γινει πάντως sold-out 8α 'ναι η πρωτη συναυλία των U2 απο το '97 που δεν γινεται sold-out…ντροπή δλδ!
-
Μηπως θυμαται κανεις σε ποιο συρταρι εχω βαλει τα εισιτηρια μου; Ψαχνω και δεν τα βρισκω!
-
Στο λινκ δε φαινεται sellout η αρενα, μονο τα πισω απο το τέρμα… εεεεε, τη σκηνη.