U2 αθηνα 3/9/2010

Και τι να μας πει που τώρα ξέρω σε ποιο ντουλάπι τα έχω, είναι βέβαιο ότι τη μέρα της συναυλίας θα ψάχνω να τα βρώ. Θα έχω μέχρι τότε μετακομίσει κιόλας, οπότε σκούρα τα πράματα…

Gyus εγω το sold out το περιμενω…Ειμαστε ακομα στον ιανουαριο και εχουν πουληθει τα περισσοτερα…233 και σημερα μεινανε…8)

'Εχει καποιος καμια ιδέα σχετικά με τα support?

Καμια…Ελπιζω παντως να ειναι κατι καλο!

Και εγω πολύ θα ήθελα να ξέρω, η δισφήμιση έκανε λόγο για special guests, αλλά αμα έχει γίνει sold out γιατί να ξοδευτούν? Θα εμφανιστεί κανένας εγχώριος τηλεαστέρας και θα έχει πολύ γέλιο.
Ελπίζω να υπάρχει κάποιο καλό όνομα πάντως που θα τους συνοδευει σε όλη την περιοδεία οπότε δεν θα υπάρχει θέμα “εκπτώσεων” της Ελληνικής αγοράς ή support τύπου Purressence στους Depeche Mode, οι οποίοι under public demand και αποκλειστικά μόνο για την Ελλάδα εμφανίστηκαν στο Terra Vibe…

Aν λάβουμε υπόψη το επίσημο site της μπάντας,η συναυλία της Αθήνας δεν έχει γίνει ακόμη sold-out,ασχέτως του τι λένε εδώ.Πάντως ας ελπίσουμε να δούμε κάτι ανάλογο με τα supporting acts που είχαν κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιοδείας…:papas:

Μπα δεν πάω…πολύ κακό για το τίποτα…:drunk:

Γιατί ποιος είπε ότι εδώ είναι sold out? Ότι θα γίνει λέμε, όχι ότι είναι…

Δεν είπα οτι λέγεται στο συγκεκριμένο site,απλά οτι λέγεται γενικά στους μουσικούς και μη κύκλους…:wink:

H συναυλία δεν είναι sold out ακόμα. Sold out είναι η αρένα και νομίζω και όλα τα φτηνά που είνα για το πάνω διάζωμα…

τι μας νοιάζουν τα σαπόρτ?
εγώ για τους U2 πάω… χεχε

βέβαια, έχεις ένα πόιντ, επειδή άμα κάτσω και σκεφτώ τι έγινε με τους depeche mode…

Καλές μπάντες θα είναι πάντως και τα support των U2. Πέρσι σε κάθε πόλη ήταν ή Snow Patrol ή Kaiser Chiefs.

Γαμάτες μπάντες και οι 2!
Συγκεκριμένα είδα τους Kaiser στο τσαμπέ live των R.E.M.

γαματοι ηταν οι kaiser τοτε στο καλιμαρμαρο…

σιγουρα τελειωσαν τα 33αρια?? ενδιαφερονται κατι φιλοι μου…

ναι νομίζω…
όταν πήγα εγώ οκτώβρη να πάρω… ήταν στα τελευταία… ο ταμίας που πήγα πρώτα δεν είχε… πήρα απο τον διπλανο του…

Nαι φιλε.Τα 33αρια εχουν φυγει καιρο πριν…

'Exω την εντύπωση οτι στο Αμερικάνικο leg είχαν support τους Muse!!!Αυτό θα ήθελα πολύ να το δω!

η αρένα είναι sold out? όχι ότι ανησυχώ κάπως θα τα βολέψουμε.

Ναι η αρενα ειναι sold out!