Τα βρηκα! :lol::lol::lol:
βασικά… τώρα που το λές… καλό θα είναι κι εγώ να βρω τα δικά μου… γιατί μέχρι σεπτέμβρη… παίζει να μην θυμάμαι καν που είναι…
πεστα!
if they’ll have MUSE with them, I’ll be really really excited!!!
Because I didn’t go to Malakasa when Muse came, and I really wanted to see them live!
so, the situation will be great if they’ll be together. 2 in 1 yay!!!
Δύσκολα οι Muse,γιατί εκείνη την περίοδο θα είναι και εκείνοι σε περιοδεία… (περήφανος κάτοχος εισητηρίων και για τα 2 live στο Wembley:drunk:)
Kravitz will open the band?s initial three dates in the west coast, The Fray will handle then handle the slot for Oakland, Seattle, and Edmonton, and Interpol, who will likely be supporting a new album by then, will hit the road with U2 for six dates. An opener has not yet been announced for the final three nights in Montreal and New York City.
ΙNTERPOL!!! :bow2:
Αντε να δουμε ποιους θα κλεισουν για το ευρωπαικο πόδι της περιοδειας.
Mακαρι να δουμε Ιντερπολ!
Καλη φαση για interpool…Μακαρι,μακαρι.
Καλα αμ ερθουν Ιντερπολ ξεκινάω ανασκαφή ευρεσης εισητηρίου και αμα το πετύχω έχω φύγει επι τόπου για ΟΑΚΑ απο τώρα…
'Οχι ρε, όχι όχι όχι όχι όχι. Δεν θέλω να τα σκάσω για U2 γαμώτο
Τα πιο φθηνά εισιτήρια που έχουν μείνει ποια είναι;
Noμιζω 65 αλλα μονο για εξεδρα…Δεν ειμαι σιγουρος ομως.
Ρε μη φρικαρετε απο τωρα, οι Interpol μακαρι να ακολουθησουν στην Ευρωπη αλλα ειλικρινα δεν το νομιζω γιατι θα εχουν extensive tour και μονοι τους και στα φεστιβαλ λογω επερχομενου νέου αλμπουμ.
Ευρωπαϊκή μπάντα θα παρουν πιθανοτατα για τις εδω συναυλιες, oπως περυσι με τους Kaiser Chiefs.
Ok…Ας ερθουν μονοι τους, ακομα καλυτερα
Ετσι…Δεν κολλαμε σε τετοια:p
Ε καλά δε σε τραβάει κανένας με το ζορι!!
Ωραία τότε… μακάρι να έρθουν με kaiser…
Πάντως αν έρθουν με τους Interpol θα είναι super!!!:bow2:
Εγώ λέω να πάρουν τους … Ονιράμα για να τους ανοίξουν την συναυλία!! :lol::lol:
Αλλά και οι Kaiser, μια χαρά θα τους πέσουν !!
Οι Interpol, είναι το απωθημένο πάρα πολύ κόσμου!!
ΜΑΚΑΡΙ να ΜΗΝ πάιξουν στους U2, και να παίξουν μόνοι τους, όπως και θα είναι το ιδανικό να γίνει!!