Θα βγω απο το θεμα του support…ξερει κανεις αν αξιζει καλυτερα να μπαω μεσα στον κυκλο η να κατσω καμια 10αρια μετρα πιο εξω απο τη σκηνη?
Κατ’εμου σιγουρα μεσα στον κυκλο ειναι πολυ πιο ωραια…Το καλο εκει ειναι πως δεν θα ειμαστε ο ενας πανω στον αλλον γιατι στον κυκλο δεν βαζουνε κοσμο μεχρι να ειναι φισκα οποτε ειναι πιο χαλαρα.Δευτερον βλεπεις καλυτερα την μπαντα.Αλλα και εξω να εισαι δεν ειναι κατι το τραγικο…Για να μπεις στον κυκλο πρεπει να πας απο πολυ νωρις πραγμα που προσωπικα θα κανω.Αν μπω,μπηκα:p
γενικα δεν ξερω αν μεσα στον κυλο χανεις κομματι απο το show αφου δεν βλεπεις τη σκηνη…γενικα παντως το πολυ νωρις δεν με πειραζει… του φουστη! ενα 5ωρο πιο πριν και να μην μπω!!!:-k
αυτο ισχυει απο οτι εχω διαβασει απο ατομα που τους ειδαν εξω…
Εχετε δικιο σε αυτο…Ειναι βεβαια διλλημα,να τους δεις απο οντας πιο χαλαρος;Η να εισαι λιγο πιο εξω βλεποντας οχι κ τοσο καλα(να ειναι κανα ντερεκι μπροστα:p),να εισαι λιγο πιο πιεσμενος αλλα να δεις το καταπληκτικο light show?Ειναι στο χερι του καθενα…
ειναι ενα διλημμα παντως που θα προβληματιζει μεχρι τελευταια στιγμη πολυ κοσμο…
Σιγουρα…
Χωρίς σχόλια…#-o
Το καθένα έχει και από ένα πλεονέκτημα.Το να μπείς μέσα στον κύκλο(και εγώ το ίδιο θα επιδιώξω) είναι καλό γιατί θα έχεις τους U2 πολύ κοντά,οπότε η ένταση του live θα είναι μεγαλύτερη,αλλά χάνεις το εκπληκτικό light show που έχεις τη δυνατότητα να παρακολουθείς έξω από τον κύκλο.Θα σε συμβούλευα πάντως να προσπαθήσεις για το πρώτο,διότι η ψυχή των U2 είναι τα τραγούδια τους και οχι τα λοιπά φρου φρου…
Snow Patrol, μια χαρά σας έκατσε.
Aνακοινωθηκε;
Μόνο στην κεντρική.
not bad…
Για να το γραφει το rocking.gr σημαινει πως ανακοινωθηκε:p
http://www.u2.com/tour/index/ εδω το λεει βασικα
Snow Patrol, Kasabian, Interpol και One Republic ειναι τα ευρωπαικα supports και σε εμας ετυχαν οι πρωτοι. Interpol θα προτιμουσα για να ειμαι ειλικρινης αλλα και οι Snow Patrol δεν μας χαλανε
Θα γουσταρα τρελα να εβλεπα kasabian.Δεν με χαλανει ομως οι sp…
Δεν με χαλάνε καθόλου οι Snow Patrol, καλύτερα θα έλεγα γαιτί δεν πιστευω να τους έβλεπα ποτέ μόνους τους. Αντίθετα Κasabian και πολύ περισσότερο Interpol θα έτρεχα οπωσδήποτε…
Είναι επίσημο,ανακοινώθηκαν όλα τα support για την Ευρωπα’ι’κή περιοδία.
κομπλε ειμαστε και με τους Snow Patrol για support!! Και τωρα που ελειξε και το θεμα του support μονο ενα με προβληματιζει ακομα… το αν θα μπω μεσα στον κυκλο ή οχι… το ξερω οτι εχω ξαναρωτησει αλλα αν μπορει καποιος που τους ειδε περυσι, ας μου πει για τον ηχο μεσα στον κυκλο…θα ειναι καλος??
Αν θυμηθούμε παλαιότερες περιοδείες των U2,ο ήχος ήταν πάντοτε άψογος.Οπότε δε νομίζω να χάσεις τίποτα από ηχητικής πλευράς,πέρα τουλάχιστον από το light show.
απλα την εχω πατησει σε αλλες συναυλιες που ημουν καγκελο και θελω να ειμαι σιγουρος…