Aυτό το Get on your boots δεν παίζει να το πετάξουν έξω? Ειναι γελοίο το κομμάτι, μακραν το χειρότερο τους. Γενικά καλό και γεμάτο το σετ. Ειδικότερα το Elevation και το Unforgetable fire θέλω πολύ να τα ακούσω. Αν είναι να έχει αλλαγές αντι να βάλουν New years day βέβαια θα προτιμούσα να χώσουν With or without you, Staring at the sun και Pride. Για κανένα παμπάλαιο τύπου Gloria ή Party Girl ξέρω ότι δεν παίζει αλλα δεν πειράζει…
Δυστυχως στο σετ λιστ περιλαμβανεται μονο 1 απο τα 5 αγαπημενα μου τραγουδια. Παρολα αυτα, περιμενω με τρελα τη συναυλια και απο τωρα ψαχνω και για του χρονου σε καποιο live στην Αμερικη.
- Τrip Through Your Wires ( το πιο αγαπημενο μου τραγουδι )
- Desire
- Pride
- Mysterious Ways ( ειναι στο σετ λιστ )
- Μοfo
μπροστά από ποιές θύρες θα στηθεί η σκηνή… ? :-k
Οποιος ενδιαφερεται για εισιτηρια arena στην κανονικη τιμη 65 ας στειλει mail στο rockarolla72@yahoo.gr αφηνοντας ενα τηλ και αν γινεται περιοχη! Thanx!!!
έχεις mail
Για την Αθήνα δεν θα ήμουνα σίγουρος μιάς και το New year’s day δεν πολυπαίζεται στη 360.Αλλά ρε παιδιά όχι άλλο Pride,δεν υποφέρεται πλέον το κομμάτι,όσο πιο περισσότερο το παίζουν πια, τόσο χάνει τη μαγεία του…
Ο bono είναι συνέχεια γύρω από τον κύκλο; μην μπω μέσα κ τον εχω πλάτη…:roll:
Oχι ρε συ…Απλα θα περασει μερικες φορες απο τον κυκλο…!
Φρανκφουρτη αποψε
[SPOILER]
- Return Of The Stingray Guitar
- Beautiful Day
3. New Year’s Day - Get On Your Boots
- Magnificent
- Mysterious Ways
- I Still Haven’t Found What I’m Looking For
- Glastonbury (new song)
- Elevation
- In A Little While
- Miss Sarajevo
- Until The End Of The World
- The Unforgettable Fire
- City Of Blinding Lights
- Vertigo
- I’ll Go Crazy If I Don’t Go Crazy Tonight
- Sunday Bloody Sunday
- MLK
- Walk On
- One
- Where The Streets Have No Name
- Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me
- With Or Without You
- Moment Of Surrender
Μονη διαφορα με το Τορινο η προσθηκη του New Year’s Day, στην θεση του ακυκλοφορητου “North Star”. Μακαρι να ισχυσει και στην Αθηνα η αλλαγη[/SPOILER]
Είμαι χαρούμενος που παίζουν σταθερά το Unforgettable fire, γενικά καλό είναι το setlist.
Μεγάλε μ’ έφτιαξες. Αν πουν το New Years Day θα ξεσαλώσω! Θέλω πολύ να το ακούσω. Είναι απο τα αγαπημένα μου.
Σε γενικές γραμμές νομίζω ότι τα φετινά σετλιστ είναι πολύ καλύτερα από τα περσινά γιατί έχει λιγότερα κομμάτια απο το ψιλομέτριο No line on the horison…
ελπιζω τουλαχιστον εδω να παιξουν το pride.
δυστυχως ανηκω σ’αυτους που δεν τους πολυαρεσουν τα μετα το POP αλμπουμς τους.[-X
συμφωνω! αν και μου ηταν αρκετα ευχαριστο στο ακουσμα το No Line on the Horizon…
ελπιζουμε για New Year’s Day!!! :papas::papas:
o:o:o
Δηλαδή?
Δηλαδη ρε μαγκες δεν ηταν μετριο το no line on the horizon…Μην τρελαθουμε κιολας!Δεν ηταν ΤΟ επος αλλα οχι και μετριο…!
Νταξει δεν είπα ότι ήταν και μούφα, αλλα αν δεν ήταν μέτριο αυτό τότε ποιο ήταν?