U2 αθηνα 3/9/2010

Ηταν οπως και το Pop αλλα παντα υπαρχουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ τραγουδια μεσα σε αυτα που κατι μπαντουλες ουτε στα ονειρα τους δε θα βγαλουν…8)

Ευτυχώς πάντα συμβαίνει αυτό με τους U2…

Και γιάυτο μας αρεσουν…:slight_smile:

Μέτριο ήταν το Boots ως κακό.Το no line είναι ένα πάρα πολύ όμορφο και μελωδικό κομμάτι και επίσης ειναι το καλύτερο opening σε δίσκο των U2 απο το '87 και την εποχή του Joshua Tree με το τρισμέγιστο Where the streets have no name…:wink:

Και για να μην ανοίξουμε πάλι την κλασσική κουβέντα αν και γιατί οι U2 βγάζουν μέτριους δίσκους που το POP δεν ήταν καθόλου μέτριο,αλλά τίγκα στους πειραματισμούς,δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι αυτοί οι 4 τύποι στο απόγειο της δόξας τους το 1987 και όταν όλος ο rock και μη κόσμος τους προσκυνούσε δεν μάσησαν και έκαναν ένα ωραιότατο U-turn με τη δισκάρα Achtung Baby και άφησαν για άλλη μια φορά τον κόσμο όλο άφωνο…

Ίδιο το σετ και στο Αννόβερο με μικρή διαφορά στη σειρά, πάλι μέσα το New Years day. Ωραία…

Return Of The Stingray Guitar
Beautiful Day
New Year’s Day
Get On Your Boots
Magnificent
Mysterious Ways
Elevation
I Still Haven’t Found What I’m Looking For
Glastonbury
In A Little While
Miss Sarajevo
Until The End Of The World
The Unforgettable Fire
City Of Blinding Lights
Vertigo
I’ll Go Crazy If I Don’t Go Crazy Tonight
Sunday Bloody Sunday
MLK
Walk On
One
Where The Streets Have No Name
Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me
With Or Without You
Happy Birthday
Moment of Surrender

αντε και στη Αθηνα το New Year’s Day!!

ερωτηση: που δημοσιευονται τοσο γρηγορα τα σετλιστ???

To βρήκα εδώ http://www.setlist.fm/

thank you man! :slight_smile:

Μπορείς επίσης να βρίσκεις τα setlists μέσω του U2tours.com ή μεσω link από το atu2.com ή και και μεσα στο link tours στο U2.com

ειμαι περιεργος ποιος μαμακας θα δωσει 400 ευρω για τα vip tickets…:-k

και για RED ZONE…

Εγω έδωσα 300 για Red Zone.

Γουστάρω τρελά U2 κ δν θέλω να μου βγεί η Παναγία να τρέχω από τα άγρια χαράματα από Θεσσαλονίκη για να τους δω από μπροστά… Θέλω να πάω με την ησυχία μου για μια φορά και να τους δω τέρμα μπροστά…

Τους έχω δεί άλλες 3 φορές. 1 Θεσσαλονίκη, 1 Wembley Stadium και μια Earl’s Court.

Δεν χρειάζεται να είναι μαμάκας κάποιος για να δώσει τόσα χρήματα… Μπορεί απλά να γουστάρει τρελά ένα συγκρότημα…

+ότι τα καθαρά έσοδα των Red Zone πάνε για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εξ’άλλου αν δεν ερχόντουσαν Αθήνα και πηγαίναμε να τους δούμε κάπου εξωτερικό με εισιτήρια στο Θεό, θα μας έβγαινε πολύ περισσότερα…

:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

Επειδη μπορει καποιος να μην το εχει δει και να ενδιαφερεται υπαρχουν ακομα 2 για αρενα στην αρχικη τιμη των 65. Στειλτε email στο rockarolla72@yahoo.gr

το καταλαβαινω αυτο που λες! ισως αν ειχα τα λεφτα να το εκανα και εγω…αλλα αυτο για φιλανθρωπικους σκοπους μην το βαζεις σαν δικαιολογια…ας μην κοροιδευομαστε! το κομματι του κανει ο κυριος Paul Hewson για να πουλαει περισσοτερο! τι φιλανθρωπιες?! απο τη μια παει με Clinton, Bush, Obama κλπ και απο την αλλη μου πουλαει φιλοσοφιες περι φιλανθρωπιων? ελεος πια!

ξερω οτι πολλοι διαφωνουν και ισως με κραξουν! φαν των U2 ειμαι και εγω και θα παω και στη συναυλια και ηταν ονειρο ζωης να τους δω live
αλλα εχουν ξεπουληθει παρα πολυ! αυτη ειναι η αποψη μου

Γουστάρω πόρωση… Δεν είναι από τα πολύ αγαπημένα μου συγκροτήματα, αλλά πάντα υπάρχει “χώρος” για καλή μουσική και σοβαρούς μουσικούς…!!!

…και μόλις τσίμπησα κ το εισητίριο μου για αρένα, 65 ευρώ… :slight_smile:
Αντε να τους δούμε και αυτούς… :slight_smile:

Ρε γιατί τόσος κόσμος πουλάει τα εισητηριά του?

κριση!
και εγω μαλλον θα το πουλησω παντως.
πως θα δω Prodigy,Sodom, Napalm???