U2 αθηνα 3/9/2010

Βασικα εχει να κανει με το γεγονος οτι τα αγορασε νωρις, σχεδον 9-10 μηνες πριν. Μεσα σε ενα τετοιο διαστημα αλλαζουν αρκετα πραγματα, ειτε μιλαμε για χρηματα, ειτε για υποχρεωσεις κτλ

Κατάλαβα… Σωστό

@Destroyer: Γιατί πήρες εισητήριο? :stuck_out_tongue:

Στα λογια μου εισαι :lol:

2η βραδια χθες στην Δανια με μια μικρη αλλαγη

Eξω τα Unforgettable Fire, Until The End Of The World και μεσα στο encore το Ultra Violet (Light My Way). Δεν νομιζω ομως οτι αυτη η αλλαγη αφορα την Αθηνα, αλλα μονο τις πολεις με 2 συναυλιες

γιατι νομιζω οτι στην Αθηνα θα ειναι η μοναδικη συναυλια των U2 στα καμποσα(πολλα) χρονια που δεν θα γινει sold out??
(οπως και στους AC/DC…)

Ε και?
Θα το ξεπερασουν…

αυτοι θα το ξεπερασουν…εμεις θα ξαναδουμε τετοια μεγαλη συναυλια??? γιατι και οι AC/DC σιγα μην ξαναρθουν…τους Didiδες μου μεσα!!!

:p:p:p γιατί φταίει η εταιρία που δεν αγοράζει ο κόσμος εισιτήρια?

αυτό που έκαναν πέρυσι με τις μάσκες μιας ινδής? και τον κόσμο που περπατούσε με αυτές στον κύκλο γίνεται και φέτος? όποιος γνωρίζει τι, πως και γιατί ας μας ενημερώσει και εμάς…

Μακάρι να ακούσουμε και το bad…(χλωμοοοοο)

Για τον Ελληνα ειναι ακριβο το εισητιριο U2. Ειναι σχεδον οσο μισο μπουκαλι στον Μακη Χριστοδουλοπουλο!!!

Το επαιξαν σε πολυ λιγες συναυλιες περυσι. Μακαρι δεν λες τπτ… μεγαλο κομματι

Eγώ αυτό που γνωρίζω είναι πως το show είναι ακριβώς το ίδιο με πέρσι με κάποιες μικροαλλαγές ίσως στο setlist.Για ποιο λόγο να αλλάξουνε ένα τόσο πανάκριβο στημένο show;

Δεν είναι οι μάσκες μιας Ινδής!#-o

Πρόκειται για την ηγέτιδα της Βιρμανίας Αung San Suu Kyi η οποία εδώ και 20 χρόνια βρίσκεται σε κατ’οίκον περιορισμό-φυλακισμένη από την χούντα της Βιρμανίας.Ενώ είχε κερδίσει τις εκλογές to 1990 ,επιβλήθηκε χούντα και την συνέλλαβαν.Η θα εγκατέλειπε την χώρα για πάντα ή θα έμενε σε κατ’όικον περιορισμό.Tα τελευταία 20 χρόνια είναι λοιπόν φυλακισμένη στο ίδιο της το σπίτι από την πιο σκληρή χούντα που έχει επιβληθεί ποτέ σε χώρα.Δεκάδες κυβερνήσεις έχουν προσπαθήσει μάταια να την απελευθερώσουν και έχει κερδίσει Νόμπελ ειρήνης.

Όχι ο Bono δεν τα πρήζει στο κοινό όλη την ώρα με πολιτικά μυνήματα!Υπάρχουν και αυτά αλλά στην σωστή δόση.Ίσα ίσα που εγώ έμαθα για την ηγέτιδα από την Βιρμανία από εκεί.(δεν έχω ασχοληθεί πολύ με αυτά που γίνονται στην Ασία)

Το show το είχα δει ακριβώς πριν ένα χρόνο στο Wembley με 92000 κόσμο.Είναι ότι πιο ακριβό και καλοστημένο κυκλοφορεί σε περιοδεία εδώ και χρόνια.Ο ήχος ήταν απίστευτος και είχαν παίξει για 2:30 ώρες σερί.Ήταν και είναι εμπειρία ζωής.Κάτι ανάλογο περιμένω και εδώ.

Φυσικά στο wembley μέχρι και στο τρίτο διάζωμα τέρμα πάνω ήταν όρθιοι όλη την ώρα και κοπανιόντουσαν.Γενικά 92000 άτομα τραγουδούσαν,χόρευαν.Αυτό δεν το έχω δει ποτέ από Ελληνικό κοινό.Εκτός από αυτούς που είναι από μέση και μπροστά αρένα συνήθως οι υπόλοιποι που είναι πίσω και σε κερκίδες είναι απλοί θεατές.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι αφού είχε τελειώσει η συναυλία και ήμασταν μακριά από το Wembley και πλησιάζαμε στο σταθμό του τρένου εκατοντάδες άνθρωποι ακόμη τραγουδούσαν και υπήρχε τρελό κλίμα!

το ειχε πει ενας γνωστος στον κολλητο μου! “καλα εδωσες 80 για AC/DC και 40 για Deep Purple συνολο 120! Με 160 πηγαιναμε και Οικονομοπουλο και Τζουλια!!!” :lol::lol:

εντάξει μη βαράς :p:D:p δεν ήξερα ποια είναι γι αυτό ρώτησα… κάποιος μου είχε πει ότι είναι μια ινδή και κάποιος άλλος ότι είναι μια κινέζα :p… τέσπα, τώρα ξέρω… thanks…

ισχύει ότι αυτοί που ανεβαίνουν και περπατάνε στη σκηνη είναι μέλη του φαν κλαμπ της κάθε χώρας?

Aυτούς που ανεβαίνουν στην σκηνή είναι αρκετά άτομα και ούτε εγώ ξέρω πως τους διαλέγουν.Δεν έχω ιδέα αν είναι από το fan club.Για ένα τραγούδι είναι έτσι κι αλλιώς!

Σε ένα άλλο βίντεο δείχνει ένα ηχογραφημένο μύνημα του Desmond Tutu που μιλάει για αγάπη.Ενός μάυρου ιερέα που ήταν το δεξί χέρι του Nelson Mandela στην Νότια Αφρική!Γενικά είναι πολύ καλοστημένη η ιστορία!!

Ξέχασα να πω πριν ότι η μπάντα που είναι support στην Αθήνα οι Snow Patrol είναι απείρως καλύτερη μπάντα από κάποιους Glasvegas που είχαν support στην Αγγλία.Αν και δεν είμαι σίγουρος ότι ο πολύς ο κόσμος θα τους ξέρει στην Αθήνα.:-k

Την ωρα του Walk On, ανεβαινουν στην σκηνη ατομα απο τις 2 Red Zones απ’οσο ξερω

O Tutu αυτα λεει στο μηνυμα του

[spoiler]"The same people who marched for civil rights in the United States are the same people who protested Apartheid in South Africa; who are the same people who worked for peace in Ireland, and are the same people who fought against debts slavery in the Jubilee Year 2000, who are the same beautiful people that I see when I look around this place tonight in 360 degrees.

We are those people. We are the same person. Because our voices were heard, millions more of our brothers and sisters are alive, thanks to the miracle aids drugs and malaria drugs. Ah, they will be doctors, they will be nurses, they will be scientists, who will live to solve great problems.

Yes, there are many obstacles. Of course, there are always roadblocks in the way of justice, but God will put a wind at our back and a rising road ahead, if we work with each other as One"[/spoiler]

αυτα να φανταστω πριν το One??

εισητηρια παιζουν κ ποσο?

Price Level 1 / Κατηγορία τιμής 1  	Regular  	181,50 EUR  	 	
Price Level 2 / Κατηγορία τιμής 2 	Regular 	110,00 EUR 		
Price Level 3 / Κατηγορία τιμής 3 	Regular 	71,50 EUR

(ολα ειναι στις κερκιδες και οι τιμες ειναι ιντερνετικες…)
https://shop.ticketpro.gr/el/Event/Detail/612/u2

τικετ χαουζ παιζει να βρω?