Πωπω μάγκα μου στραβός είμαι… ολόκληρο πράμα έχει εκεί πάνω και δε το είδα!!
και όχι μόνο… η οθόνη είναι ‘πτυσσόμενη’ και κατα την διάρκεια κάποιων τραγουδιών κατεβαίνει σχεδόν πάνω απο τα κεφάλια της μπάντας… 8O
Γεια όσους το σκέφτονται ακόμη αν θα φέρουν φωτογραφική μαζί τους!
"U2 are officially allowing to bring your camera inside the stadium. They’re encouraging fans to shoot as much videos & photos they can & post them later at the community section of U2.com. This is exactly the reason you see that YouTube, Vimeo & other video hosting sites are not deleting the fan videos from U2 360° shows. It’s a specific line from the band and it’s perfectly clear, safe & legal. "
Από την άλλη αν κοιτάξει κανείς το εισητήριο που εκδίδει η τραγικοDIDI γράφει από πίσω τα κλασσικά, δηλαδή ότι απαγορεύονται όλα τα οπτικοακουστικά μέσα(συμπεριλαμβανομένου και των minidiscs???#-o:lol:).Δεν έχουν μπει στον κόπο ούτε το κείμενο να αλλάξουν!Τα minidiscs έχουν εκλείψει από τον προηγούμενο αιώνα!!8O
ολα τελεια! Πεμπτη βραδυ θα ειμαι Αθηνα και Παρασκευη πρωι κατα τις 11 ΟΑΚΑ οποιοις συμφορουμιτης παει και αυτος ετσι νωρις ας στειλει κανα pm μεχρι αυριο να περιμενουμε παρεα :8)! ψιλοκομπλε και η τιμη των t-shirts…!! κομπλε και με τις φωτογραφικες! ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!! :D:D
[SIZE=“5”]2 και σήμερα!!![/SIZE]
Α! και κατι ακομα! θα εχει υπαρχει σε κανενα μαγαζι κανενα U2 παρτυ την Πεμπτη???
ειχα παρει αποφαση να προσπαθησω να μπω στον κυκλο αλλα μ’αυτα που διαβαζω δεν ξερω ακομα τι να κανω…σκεφτομαι κι’ολας οτι μεσα δεν θα εχει κ τοσο σπρωξιδι…
ξερει κανεις ποσο κοσμο χωραει ο κυκλος??
δεν ειμαι καλος στους υπολογισμους χωρητικοτητας!
τσεκαρε την φωτο στην προηγουμενη σελιδα! παντως και εγω τον ιδιο προβληματισμο με σενα εχω και φανταζομαι και πολλοι αλλοι…!!
re paides peripou kata ti wra tha pate sto stadio ? ? ? ?
Ναι ρε παιδιά. Αυτό θα ρωτούσα κι εγώ. τι ώρα είναι καλά να πάω? Έχω εισιτήριο για αρενα.
Με έχετε αγχώσει εσείς που θα πάτε από τις 11!!! Και κάτι άσχετο: Επειδή έχω ξεμείνει τελικά από παρέα για τη συναυλία, υπάρχει μήπως κανείς που ψάχνει επίσης για παρέα??
ε σιγα μωρε! πρωινο καφεδακι εξω απο το ΟΑΚΑ…!! 8)
δεν ψαχνω παρεα αλλα οσο πιο πολλοι τοσο καλυτερα!!
Δλδ τι ώρα να πάμε για να μην είμαστε τέρμα πίσω στην αρένα?
Άντε πείτε.
με δεδομενο οτι το ΟΑΚΑ ειναι τεραστιο κατα τις 2-3 φανταζομαι θα ειναι καλα! αν εχεις υπομονη οσο πιο νωρις τοσο καλυτερα! 8)
11-12 θα ειμαι εκει!The day has come!!!8)
Thanks a lot Μιχάλη
Αν πάμε μετά τις 5+μισή?
επειδη ξεχασα να ρωτησω! ο ηλεκτρικος παει κανονικα μεχρι ΟΑΚΑ ε??? η θυρα για την αρενα ειναι κοντα στη σταση του ηλεκτρικου??
υπολογιζω θα εισαι αρκετα πισω! αλλα δεν παιρνω και ορκο γιατι ειναι και εργασιμη μερα και δεν ξερω αν η προσελευση του πολυ κοσμου θα ειναι απο αρκετα νωρις! αλλα σου λεω οσο πιο νωρις τοσο καλυτερα! και εμενα ειναι η πρωτη μου τοοσο μεγαλη συναυλια για αυτο σκεφτομαι να παω τοσο νωρις! γενικα σκυλιαζω στις συναυλιες και παω ετσι και αλλιως 2-3 ωρες πριν ανοιξουν οι πορτες! τωρα θα παω κανα 6ωρο 8O8O
κανονικοτατα… η εισοδος ειναι κανα 5λεπτο περπατημα απο τη σταση…οπως θα φτασεις στο οακα, δεξια…
thanx man! 8)
sorry που μονοπολω λιγο το thread αλλα αυριο θα λειπω ολη μερα απο το σπιτι και θελω να ειμαι σιγουρος οτι δεν θα εχω προβληματα:)