U2 αθηνα 3/9/2010

ki egw etsi diavasa, alla otan eixa paei na parw eisitirio mou eixan pei oti eixan eksantlithei kai pira kerkida. an isxuei, poulaw to eisitirio pou exw (thura 4, 65 eurw). gia tin timi tha ta vroume.

etsi diavasa simera, alla egw otan eixa paei na agorasw mou eixan pei oti eixan eksantlithei ki etsi pira se kerkida. an isxuei auto, poulaw to eisitirio mou (thura 4, 65 eurw). tha ta vroume gia tin timi.

Παω να αρχισω επαναληψουλα :D. Αντε να ερθει, επιτελους! Α και μην ξεχνιομαστε, θελουμε Unforgettable Fire και στην Αθηνα!

έτσι διάβασα σήμερα, αλλα εγώ όταν είχα πάει να αγοράσω μου είχαν πει ότι είχαν εξαντληθεί κι έτσι πήρα σε κερκίδα. αν ισχύει αυτό, πουλάω το εισιτήριο μου (θύρα 4, 65 ευρώ). θα τα βρούμε για την τιμή. τηλ: 6978879400

Ναι, σπρώξανε τον κόσμο της τελευταίας στιγμής στα ακριβότερα εισιτήρια και τώρα θυμηθήκανε ότι υπάρχουν και φθηνότερα. Άντε με τους ντιντήδες…

http://www.youtube.com/watch?v=z2mXk_p0TzE&feature=player_embedded

Νάτο πετιέται! Άντε σήμερα να δούμε και στη Βιέννη τι θα παίξουν να δούμε τι θα παίξουν…

Φρέσκες

]

Από ότι ξέρω υπάρχουν 10.000 απούλητα εισητήρια.Η μοναδική συναυλία των U2 που δεν θα είναι sold-out

αν είναι μόνο τόσα τα απούλητα είναι μια χαρά γιατί αυτό σημαίνει ότι έχουν πουληθεί γύρω στα 75.000…

Bιεννη αποψε

[SPOILER]

Return Of The Stingray Guitar (Intro)
Beautiful Day
New Year’s Day
Get On Your Boots
Magnificent
Mysterious Ways
Elevation
Until The End Of The World
I Still Haven’t Found What I’m Looking For
Every Breaking Wave
In A Little While
Miss Sarajevo
City Of Blinding Lights
Vertigo
I’ll Go Crazy If I Don’t Go Crazy Tonight (360 Remix)
Sunday Bloody Sunday
MLK
Walk On
One
Where The Streets Have No Name
Ultraviolet (Light My Way)
With Or Without You
Moment Of Surrender

Προσωπικη προβλεψη: Θα εχουμε ιδιο σετλιστ στην Αθηνα με μονο σημειο αλλαγης το νεο/ακυκλοφορητο Every Breaking Wave στου οποιου την θεση θα εχουμε καποιο αλλο νεο/ακυκλοφορητο η το Pride[/SPOILER]

[SIZE=“5”]Next Station: ATHENS:vibrate:[/SIZE]

Kαλο το σετλιστ.Αντε να ερθουν απο’δω!8)

Ρε παιδια, παρακολουθω το τοπικ και σε καθε σετλιστ υπαρχει και ενα αλλο “ακυκλοφορητο”.

Μιλαμε για καινουρια κομματια που ισως αποτελεσουν δισκο ή απλα κομματια που δεν ηταν γραφτο τους να μπουν σε δισκο των U2;;;

καλησπερα και απο μενα παιδια
1ο ποστ και θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος πως γινεται να μπεις στον ‘κυκλο’ ή τελοσπαντων να είσαι κοντα στη σκηνη…
3η φορα που θα δω τους u2 και είπα αυτη τη φορα να προσπαθήσω να είμαι οσο το δυνατόν πιο κοντά στη σκηνη. Αν έχει κανείς καποιο hint να προτείνει είναι κατι παραπάνω απο ευπρόσδεκτο… :-s

απ όσο ξέρω μέσα στον κύκλο μπορούν να μπουν αυτοί που έχουν εισιτήρια για αρένα…
το hint είναι να πας όσο πιο νωρίς μπορείς ( θα έλεγα μετά τον πρωινό καφέ κατά τις 12 να είσαι εκεί ) και όταν ανοίξουν οι πόρτες να τρέξεις όσο πιο γρήγορα μπορείς ώστε να προλάβεις να μπεις μέσα… δηλαδή υπομονή και τρέξιμο :stuck_out_tongue:

Βασικά στο κύκλο δε μπαίνουν αυτοί που έχουν Red Zone Ticket;;

όχι! τα red zone είναι δυο μικρες περιοχές αριστερά και δεξιά του κύκλου…
θα το δεις καθαρά στην παρακάτω εικόνα…

Uploaded with ImageShack.us

Αχα. Οκ να’σαι καλά! Αν και λογικά θα φτάσουμε αρκετά αργά θα το παλέψουμε.

Video wall θα υπάρχουν;

βασικά για μένα δεν αξίζει τόσο η ταλαιπωρία για να μπεις μέσα στον κύκλο γιατί δεν θα βλέπεις ολόκληρο αυτό το επιβλητικό stage…

όσο για βιντεο γουολ μόνο το μεγάλο που έχει το stage επάνω…

OK ευχαριστώ πολύ. Δυστυχώς δεν θα μπορεσω να πάω πριν τις 3 το μεσημερι και να δούμε… :frowning:
Btw μιας και εγινε συζήτηση πιο πριν, τα official μπλουζακια πέρισυ στο βερολίνο έιχαν τιμή 30 ε …

#-o
Όλο το σόου βασίζεται σε αυτή την τεράστια κυκλική οθόνη 360 μοιρών.Δεν είναι ένα απλό video wall.Όπου και να κάθεσαι βλέπεις πεντακάθαρα όσο μακριά και ψηλά να είσαι.
Δεν υπάρχει κάτι άλλο και δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει κάτι άλλο καθώς αυτή η εξωπραγματική οθόνη είναι υπεραρκετή.Όταν την δεις από κοντά να λειτουργέι θα καταλάβεις.
Bάλε και λίγο youtube να δεις!!

To Red Zone δεν είναι τυχαία έξω από τον κύκλο.Είναι καλύτερες οι θέσεις εκεί!Άποψη μου είναι ότι αν είσαι μέσα στον κύκλο χάνεις κάτι από το σόου γιατί είσαι πολύ κοντά.Θέλει λίγο την απόσταση του για να το απολάυσεις καλύτερα.=D>