Βασικά η δεκαετία μόλις άρχισε οπότε έχουμε ακόμα 9 χρόνια. Τώρα αν εννοείς από το 2000 ε τότε ένα έχω να πω!
28/5/2009 ΑC-f’ckin-DC!!!
Βασικά η δεκαετία μόλις άρχισε οπότε έχουμε ακόμα 9 χρόνια. Τώρα αν εννοείς από το 2000 ε τότε ένα έχω να πω!
28/5/2009 ΑC-f’ckin-DC!!!
#-o#-o#-o
Η αλήθεια είναι ότι το No Line είναι καλύτερο από το How to Dismantle και πιθανότατα και από το All that you can’t leave behind… Δεν ξέρω αν είναι από τις καλύτερες δουλειές τους αλλά είναι και εξαιρετικά δύσκολο να ξεπεράσεις δουλειές όπως το Achtung Baby και σίγουρα ένα συγκρότημα 30+ χρόνων να βγάζει κάτι τόσο διαφορετικό είναι αξιοθαύμαστο…
Όσο για το setlist που περιμένω πιστεύω θα είναι κάτι σαν της Μόσχας με τη διαφορά ότι περιμένω το North Star ή το Every Breaking Wave…
Πάντως τέτοιο “ψάξιμο” για “θάψιμο” νομίζω μόνο οι U2 το βιώνουν! Διάβασα αυτές τις μέρες ότι “δεν πάω γιατί δεν μου λένε κάτι οι μεγάλες σκηνές και αν ήταν ακόμα όπως ήταν δεν θα χρειαζόταν τέτοια σκηνικά” και τέτοια… Δηλαδή (αν γινόταν) αν ερχόντουσαν ξανά οι Pink Floyd με τεράστιες σκηνές και τα υπέροχα show που έκαναν θα έλεγαν τα ίδια; Ή οι Stones;;
Θεωρώ ότι και οι Floyd και οι Stones είναι καλύτεροι και δεν συγκρίνω απλά ενώ καταλαβαίνω να μην σου αρέσει κάτι δεν καταλαβαίνω γιατί ΌΛΟΙ ψάχνουν να θάψουν με το ζόρι τους U2. Στο συγκεκριμένο θέμα δηλαδή αν οι U2 ερχόντουσαν με απλό σκηνικό είμαι σίγουρος ότι ο ίδιος δεν θα πήγαινε γιατί “το show θα ήταν φτωχό”’. Για μένα το πράγμα είναι απλό. Αν σου αρέσουν αρκετά ώστε να αξίζει τα λεφτά πας, αλλιώς όχι. Προσπάθειες μείωσης συγκροτημάτων τέτοιου επιπέδου νομίζω πέφτουν στο κενό έτσι κ αλλιώς…
@ karvou… [SIZE=“5”][FONT=“Arial Black”]επιτελους!!![/FONT][/SIZE]
Οχι απλα πεφτουν στο κενο,αλλα γελαμε κιολας μετα δακρυων!!:lol3::lol3::lol3:
Εεεε τι; Διαφωνείς;;
Φυσικα και διαφωνω αλλα αυτη ειναι εντελως προσωπικη και υποκειμενικη αποψη μου.Ας μην μπουμε παλι στο κλασσικο τρυπακι της αντιπαραθεσης και των συγκρισεων γιατι θα τον κανω τον εμετο,please…
Βασικά, με είχα διαγράψει πριν ποστάρεις, γιατί βαριέμαι να κάνω ξανά την ίδια κουβέντα για τον Bono στο φόρουμ (ειδικά παραμονές της συναυλίας), αλλά αφού με έδωσες, το βάζω ξανά το ποστ μου.
Σας ζηλεύω γαμώτο!!! Δε μπορώ να περιμένω και ψήνομαι μέχρι την εδώ συναυλία και θέλω μέχρι και να γυρίσω Ελλάδα για να τους δω και στην Αθήνα!!!
Όποιος πιστεύει πως το “pop” είναι σαχλαμαρίτσα, του προτείνω να αγοράσει μπατονέτες και να διαβάσει και τις οδηγίες χρήσης!!!
Originally Posted by SpyrOus
Συνεπώς δεν μπορεις να τον “μισεις” γι’ αυτο. τα περι φιλανθρωπιας του μπονο ειναι χιλιοειπωμενα. αν ο αρθρογραφος δινει το 1/1000 των χρηματων που δινει ο μπόνο για φιλανθρωπιες τοτε μπραβο του. αν οχι τοτε να σκεφτει πως τα λεφτα ειναι λεφτα και σωζουν ζωες ειτε το κανει απο καλη καρδια ειτε απο ματαιοδοξία.
Τα προσπερνάω όλα τα υπόλοιπα, γιατί γούστα είναι αυτά, αλλά αυτό θέλω να το σχολιάσω γιατί ως u2 fan, δε μπορώ να βλέπω u2 fans να κλείνουν τα μάτια και να επιβεβαιώνουν όσα μας σούρνουν (μπαίνει σε spoiler γιατί δε μας αφορά ως μη μουσικό)
[SPOILER]Οι φιλανθρωπίες του bono περισσότερο καταδικάζουν χώρες στη φτώχεια, παρά σώζουν ζωές όπως λες. Οι δωρεές που μαζεύει ο bono και ο κάθε “φιλάνθρωπος” και που αγοράζει πρωτογενή υλικά (ρούχα, τροφή, κλπ) από δυτικές βιομηχανίες, θεωρείται από πολλούς πλέον, ο κυριότερος λόγος που αυτές οι χώρες δεν έχουν πρωτογενή παραγωγή και δε μπορούν ούτε να την αναπτύξουν.
Παράδειγμα. Η Ευρώπη παράγει πολύ περισσότερο γάλα από ό,τι καταναλώνει. Αυτό που περισσεύει το κάνουμε σκόνη γάλακτος και το αγοράζουν φιλάνθρωποι σε πολύ χαμηλή τιμή και το δίνουν δωρεάν στις χώρες με υποσιτισμένους. Υποσιτισμένοι και μη, παίρνουν το φτηνό γάλα και όσοι αρμέγουν αγελάδες σε αυτή τη χώρα, αναγκάζονται να τις πουλήσουν, αφού δε μπορούν να ανταγωνιστούν το δωρεάν γάλα. Αυτή η χώρα, πλέον εξαρτάται αποκλειστικά από αυτές τις φιλανθρωπίες για να έχει γάλα και αν δεν υπάρξουν τα λεφτά της φιλανθρωπίας μια χρονιά, τότε θα το αγοράσει μόνη της από την Ευρώπη, κόβοντας λεφτά από άλλες ανάγκες. Το ίδιο έγινε και με τη συμφωνία με Bush για να δίνονται σε εξευτελιστική τιμή, μεταχειρισμένα ρούχα στην Αφρική. Ουσιαστικά, όλες οι βιομηχανίες ρουχισμού των χωρών αυτών, κατέρρευσαν και έκλεισαν, ενώ αυξήθηκαν οι εξαγωγές των ΗΠΑ, με κάτι που το είχαν για πέταμα.
Ο bono ό,τι κάνει, το κάνει για το image του και μπας και πάρει κανένα Νόμπελ Ειρήνης. Αν οι ενέργειες του είχαν πραγματικά κάποια πιθανότητα να φτιάξουν αυτή την άρρωστη κατάσταση με το 1 δις υποσιτισμένους, τότε αποκλείεται να είχε ως συμπαραστάτες όσους ευθύνονται για το ότι κάθε 30 δεύτερα, κάπου στη Γη, πεθαίνει ένας άνθρωπος από την πείνα.[/SPOILER]
Originally Posted by billiejoe
To I’ll go crazy If I don’t go crazy tonight δεν το λένε κανονικά όπως στο άλμπουμ αλλά σε πιο dance εκτέλεση σαν μέρος του σόου.
Βασικά έτσι όπως το λένε δύσκολα θα το καταλάβει κάποιος με την μία αλλά έχει το χαβαλέ του.
Τα σπάει!!! Μία από τις τοπ στιγμές του show τους!!! Τρελή πόρωση είχα φάει με την εκτέλεση του κομματιού, για πολύ καιρό!!!
To I’ll go crazy if I don’t go crazy tonight το έχουν βγάλει και σε μπλούζα για το τουρ.Πολύ καλή!Την είχα τσιμπήσει πέρσι Αγγλία με 20λίρες στο Wembley!Ελπίζω να υπάρχει και εδώ official merchandise εντός γηπέδου πέρα από τους μικροπωλητές.
μπορεί οι AC/DC να ήταν συναυλιακό απωθημένο για πολλούς εδώ στην ελλάδα ( και για μένα που δηλώνω και μεγάλος φαν ), μπορεί να περάσαμε γαμάτα όσοι πήγαμε και να μιλάμε για αυτό το live και στα εγγόνια μας αλλά σαν γεγονός οι U2 είναι μεγαλύτερο…
λέτε να συμπληρώσουμε κανένα 80άρι χιλιάδες ή απλά στην ticketpro κάνουνε κολπάκια για να δώσουν όσο μπορούν περισσότερα?
ηταν ακριβο το merchandise γιατι θελω να τσιμπησω και εγω καμια ?? την εχουν και στο site τους αυτη με 30 δολλαρια νομιζω…
@ karvou το επιτελους ηταν για τις φιλανθρωπιες (και του Bono)! Εχω ακριβως την ιδια αποψη! οσο για το Ι’ll go crazy… οπως ειπα (οχι οτι με χαλαει) αλλα τρελαινομαι για No line…!!
Λογικα,εκτος απο τους μικροπωλητες που θα ειναι γυρω γυρω μεσα στο ΟΑΚΑ θα υπαρχουν stands με original merchandise οποτε ολο και κατι θα τσιμπησουμε,γιατι υπαρχουν παρα πολλες επιλογες.
ναι ναι ναι! ενα t-shirt θα το τσιμπησω! μονο να μην εχει πανω απο 30 ευρα! στους Purple ειχαν 30 και δεν ειχα λεφτα μαζι μου και την πατησα…#-o
Κοιτα,εξαρταται παντα τι αγοραζεις.Αν παρεις απο μικροπωλητη σιγουρα αποκλειεται να εχει πανω απο 15?.Αν θελησεις να παρεις original merchandise θα πληρωσεις κατι παραπανω,αλλα ποιοτικως σιγουρα το ενα με το αλλο απεχουν πολυ.Το κοβω μια τριανταρα για πλακα,εξαρταται παντα με το σχεδιο.
Εμένα μου φάνηκαν λογικές οι τιμές και η μπλούζα είναι μια χαρά σαν ποιότητα.
Δηλαδή αν έχει μια μπλούζα 20-25 ευρώ εγώ το θεωρώ λογικό.Εδώ οι μικροπωλητές τα δίνουν τόσο.Τώρα κάτι καπέλα ή μακρυμάνικα και τέτοια δεν τα κοίταξα καθόλου.
Η συγκεκριμένη δεν έχει επάνω τις ημερομηνίες απλά εμένα μ’άρεσε περισσότερο.
πανετοιμος εγω! τσιμπησα και φωτογραφικη σημερα!! οσο για t-shirt θα προτιμησω το official να εχω κατι αυθεντικο να θυμαμαι!!
[SIZE=“5”]5 και σήμερααα!!![/SIZE]:D:D
Υπάρχει ώρα εμφάνισης των συγκροτημάτων?
Έχουν μείνει εισιτήρια για αρένα ετσι?