Κομμάτι αφιερωμένο στον Martin Luther King. Όπως εξ άλλου και το Pride.
Μεγάλο Respect γι αυτό το κομμάτι.
Κομμάτι αφιερωμένο στον Martin Luther King. Όπως εξ άλλου και το Pride.
Μεγάλο Respect γι αυτό το κομμάτι.
θα προτιμουσα παντως αντι για το I’ll Go Crazy If I Don’t Go Crazy Tonight το No Line on the Horizon…!! κατα τα αλλα θα ειμαι ευχαριστημενος με ενα τετοιο σετλιστ!
molis thimithika oti exo eishthrio kai gia autous … kai oti xrostao 80 euro ston kollhto mou…( sorry gia greeklish exo provlhma me ypologisth, mhn varate ) 9 kai shmera
To I’ll go crazy If I don’t go crazy tonight δεν το λένε κανονικά όπως στο άλμπουμ αλλά σε πιο dance εκτέλεση σαν μέρος του σόου. :vibrate:
Βασικά έτσι όπως το λένε δύσκολα θα το καταλάβει κάποιος με την μία αλλά έχει το χαβαλέ του.
εμένα μου αρέσει το κομμάτι αλλά σε αυτή την εκτέλεση το σκοτώνουν
τελικά θα είναι και ο γκέφεν σαπορτ? δεν είδα καμια επίσημη ανακοίνωση…
7 και σημερα :p:p:p
θα είναι ναι… Το γράφει και στο site των u2.
@#%@*& γαμώ την εξεταστική μου!!!
Γράφω μάθημα και την χάνω!!! @#%@*&
και όχι τίποτα άλλο αλλά είναι το ίδιο μάθημα που έκαψα και τον Ιούνιο για να κατέβω σε συναυλία!!!
Anyway έχω εισιτήριο 65άρι ΑΡΕΝΑ όποιος από Θεσσαλονίκη ενδιαφέρετε ας μου γράψει στο kotsoskotsas@yahoo.com
Άντε και καλά να περάσετε εσείς οι τυχεροί!!!
αν δεν είσαι στο πτυχίο θα σου έλεγα να το ξανακάψεις :D:D:D
το εισιτήριο που έχεις είναι για αρένα ή κερκίδα?
και εγω να το ξανακαψεις θα ελεγα…αλλα επειδη και εγω χρωσταω τα κερατα μου σε καταλαβαινω… αν εχεις περιθωρια παντως να πας…!!
Καλημέρα,
Ψάχνω δυο εισιτήρια για αρένα.
Αν μπορείτε να βοηθήσετε, pls email:
philsfyr at hotmail.com
Ειχα να μπω καμια εβδομαδα στο forum και μπηκα τωρα και με αυτα που βλεπω να αναρτωνται κοντευουν να μου βγουνε τα ματια εξω!!!
Ρε παιδια,σε λιγες μερες πραγματοποιειται το μεγαλυτερο συναυλιακο γεγονος στην Ελλαδα για τη δεκαετια που διανυουμε και βλεπω να γραφονται,sorry κιολας κατι παπαριες ανευ προηγουμενου.Καταρχην για να βαλουμε καποια πραγαμτα στη θεση τους το συγκεκριμενπ thread εχει καταντησει πεδιο μαχης σε U2 lovers & U2 haters!Αν ειναι δυνατον!!Διαβασα καπου οτι οι U2 εχουν να βγαλουν πραγματικα γαμιστερο δισκο απο το 1991.Προσπερνωντας την ηλιθιοτητα και το ατοπο της εκφρασης, τι σημαινει πραγματικα γαμιστερος δισκος???
Αν το 1993 & το 1997 το Zooropa & το Pop αντιστοιχα εβγαιναν απο μουσικους ασημους ως τοτε, τι θα λεγαμε??Μαλλον οτι ειναι δισκαρες και οι δισκοι που θα σημαδεψουν τα 90’s και λοιπες κορωνες και φανφαρες!!Ευτυχως η δυστυχως οι U2 εβγαλαν 3 συγκλονιστικα albums πριν απο αυτα τα 2(The unforgettable fire,the joshua tree,achtung baby) και ανεβασαν παρα πολυ τον πηχη και τα standards σε πολυ κοσμο…Προσωπικα θεωρω την αποψη οτι οi U2 εχουν να βγαλουν πραγματικα πολυ καλο δισκο απο το 1991 τελειως παραλογη και δεν ειμαι, πιστεψτε με, τιποτα απο τα παραπανω που περιεγραψε ο αγαπητος φιλος.Επισης τυχαινει τα Παρασκευοσαββατα,παραλληλα με την πρωινη δουλεια που κανω να παιζω μουσικη σε ενα παρα πολυ καλο μουσικα μαγαζι σε θαμωνες οι οποιοι πραγματικα εχουν καλα αυτια και ξερουν να ακουν αυτο που λενε καλη μουσικη,σας βεβαιω οτι οι U2 θεωρουνται απο τα λιγα συγκροτηματα που εχουν πετυχει απο τους 12 συνολικα δισκους τους να βγαλουν 4 συνεχομενα παρα πολυ καλα ALBUMS.
Ας αφησουμε λοιπον τους U2 να κανουν τη δουλεια τους(και εδω που τα λεμε ειτε αρεσει σε ορισμενους ειτε οχι την κανουν περαν του δεοντος καλα) και εμεις ας παμε να τους δουμε και θα περασουμε και παρα πολυ καλα!!
Τελος,αν αυτοι που εκφραζονται ετσι το κανουν για να αποδειξουν κατι συγκεκριμενο το μονο που εχω εγω να πω ειναι ενα τεραστιο μπραβο που προχωρουνε και μουσικα και κυριως πνευματικα με το να μην αποδεχονται αλλες αποψεις περαν των δικων τους και να προσφευγουν σε ατυχεις χαρακτηρισμους.Και μετα αναρωτιομαστε γιατι συναυλιακα δεν θα παμε ποτε μπροστα…
P.s Πειτε μου κατι…
Αν οι U2 για αλλη μια φορα δεν μας συμπεριελαμβαναν ως χωρα στη 360,οπως μαλλον καλα εκαναν τα τελευταια χρονια,τετοιοι που ειμαστε,τι θα λεγατε…??
the future needs a big kiss!!!
Oooh yeah…
Ειπα και γω …ποσταρει ο Deathster σε τοπικ για τους U2;;; 8O
Οντοπικ τωρα…
Μπορει να μην ακουω U2, αλλα ειμαι σιγουρος οτι οσοι βρεθουν θα βιωσουν μια πρωτογνωρη εμπειρια βλεποντας μια μεγαλη υπερπαραγωγη.
Γι’ αυτο ζηλευω και μακαρι να περασετε οσο καλυτερα μπορειτε οσοι πατε.
To No Line On The Horizon ειναι με διαφορα ο καλυτερος δισκος τους στη μετα-Achtung Baby εποχη και ο πιο προσεγμενος και ψαγμενος μουσικα με απειροελαχιστες εξαιρεσεις.
συμφωνω! και νομιζω πολυ μελωδικος!
Για όσους τυχόν ενδιαφέρονται, στο site της ticketpro είναι και πάλι διαθέσιμα εισητήρια για την αρένα.
και απο οτι βλεπω δεν υπαρχουν σχεδον αλλες κατηγοριες…οποτε παμε για παρα πολυ κοσμο!!!:D:D