U2 αθηνα 3/9/2010

Ωραια πραγματα! Δεν εχω ακουσει να σας πω Geffen αλλα θα ειναι ακομα πιο ενδιαφερουσα η αναμονη:)

Πάλι αυτός??!! Χάθηκε μια καλή ελληνική μπάντα? Ούτε 2 μήνες δε θα έχουν περάσει από την εμφάνιση του στο Rockwave!! και είχε έρθει και περυσι!

Anyway, βίντεο από το Rockwave εδώ.

και πριν κανά μήνα στα Γιάννενα με James… 8O

και μόνο που προσθέτεις χαρακτηρισμούς για όσους διαφωνούν με τη προσωπική σου άποψη, παύει να έχει οποιαδήποτε βαρύτητα…

Εδώ και πολλά χρόνια έχει σβήσει η επιθυμία μου να δω live τους U2. Θεωρώ πως μετά το Pop έχουν τελειώσει μουσικά. Μέχρι τότε, είχαν πραγματικά κάτι να πουν άσχετα από τις δραστηριότητες του κυρίου Bono. Τα εξωπραγματικά σκηνικά, δεν μπορούν να μου πουν και πολλά γιατί αν έχεις δει δει τους Floyd, αν και 21 χρόνια πίσω, δεν υπάρχει θέαμα που να μπορεί να το υπερκεράσει! Θα μπορούσε να με “τσιτώσει” λιγο το σέτλιστ, αλλά και αυτό είναι κατά 13 στα 24 τραγούδια βασισμένο στα τελευταία 3 άλμπουμ. Θα λυπηθώ που δεν θα ακούσω τα Unforgetable Fire & Ultraviolet.

Καλά να περάσετε!

μια χαρά θα περάσουμε…
ευχαριστούμε!

Το αφιέρωμα κατά τη γνώμη μου είναι απαράδεκτο! Είναι ποτέ δυνατόν να σχολιάζεται αρνητικα το ότι οι u2 δεν ειναι πρεζόνια και μαστούριδες, αλλα άτομα με διαφορετικό ήθος. δεν στέρησαν οι u2 απο το ροκ την αλητεία, απλά όλες οι αυτες οι μπάντες με τα “κακα αγόρια” είτε έχασαν τη δημιουργηκότητά τους, είτε διαλύθηκαν είτε το γύρισαν σε γλυκανάλατες ππαουερ μπαλάντες που ταν της μόδας πριν τους u2. επίσης ροκ δεν σημαίνει μόνο αλητεία, υπήρχαν σπουδαίοι ροκ μουσικοι πριν τους u2 εκαναν καριέρα χωρίς να πουλανε αλητεία. Επίσης ειναι αρνητικό οτι ο Μπόνο ειναι παντρεμένος 30 χρονια με την ίδια γυναικα? ελεος δλδ! Επiπλεον ο edge δεν νομίζω ποτε να πλάσαρε τον εαυτό του σαν guitar hero, τωρα το αν ο κόσμος υπερεκτήμισε η οχι τις ικανότητες του σε αυτο δεν φέρει καμια ευθύνη ο ιδιος ο κιθαρίστας αλλα μερικα εκατομμύρια κόσμου των οποιων η αποψη εχει την ιδια βαρυτητα με του συντάκτη.Συνεπώς δεν μπορεις να τον “μισεις” γι’ αυτο. τα περι φιλανθρωπιας του μπονο ειναι χιλιοειπωμενα. αν ο αρθρογραφος δινει το 1/1000 των χρηματων που δινει ο μπόνο για φιλανθρωπιες τοτε μπραβο του. αν οχι τοτε να σκεφτει πως τα λεφτα ειναι λεφτα και σωζουν ζωες ειτε το κανει απο καλη καρδια ειτε απο ματαιοδοξία.

Τωρα δν πιστευω πως το Hall Of Fame δεν ειναι σοβαρος θεσμος καθως καθορίζεται απο ελαχιστα ατομα. παρόλα αυτα οι u2 ειχαν σαφως μεγαλυτερη απηχηση απο τους KISS H τον Cooper στις μαζες, αρα κατα μια εννοια ειναι λογικο.Τωρα περι ασυλιας απο τα mme δν ειναι ολοι μαζι τους, το time και το all music εθαψαν το no line και το pitchfork ειναι μεγαλος hater επισης.

αλλα το βασικο κομματι που με ενοχλει ειναι αυτη η σταση οτι “η αποψαρα μου ειναι σωστη, απο το achtung baby και μετα ολα ειναι μετρια και κακα και τα εκατομμύρια που αγοραζουν τα αλμπουμ αυτα ειναι μαζοποιημενα κουφα προβατα” για μενα το all that you can’t leave behind εχει περισσοτερα τραγουδια-αριστουργηματα και απο το achtung και απο το unforgettable fire! δλδ ειμαι κουφος η γκαγκα? και για μενα το one τραγουδησμενο μαζι με μια τόσο μεγαλη τραγουδιστρια οπως η MJB ειναι τοσο καλο οσο και το αυθεντικο.

Τέσπα ο καθε ενας εχει δικαιωμα να εκφραζει ελευθερα την αποψη του, απλα πιστευω οτι σε ενα κειμενο που δημοσιευεται στο internet θα πρεπε να αποφευγονται τοσο απολυτοι χαρακτηρισμοι σε θέματα τόσο υποκειμενικα, γιατι ετσι προσβάλει και τη νοημοσυνη μερίδασ του κοινου.

στα της συναυλιας τωρα εγω ελπίζω σε stay, wild horses και α sort of homecoming αλλα χλωμο το κόβω…[-X

σωστή ή λάθος, είναι μια άποψη. δεν προσπαθούμε (-ω) να την επιβάλλουμε, απλά την εκθέτουμε.

φωτογραφικες θα επιτρεπονται??

Υ. Γ. επειδη διαβαζω τα…αδιαβαστα για το ΟΑΚΑ δεν νομιζω να υπαρχει κινδυνος για τη συναυλια???

οι απλές φωτογραφικές επιτρέπονται… οι dslr και οι βιντεοκάμερες και καλά απαγορεύονται αλλά με τόσο κόσμο σιγά μην κάνουν έλεγχο… εγώ πάντως την βιντεοκάμερά μου θα την πάρω…

όσο για το ΟΑΚΑ, το πρόβλημα είναι με το χορτάρι και τους ποδοσφαιρικούς αγώνες… εκτός αυτού η συναυλία επηρεάζει τη λειτουργία του ΟΑΚΑ και όχι το ΟΑΚΑ την συναυλία… οπότε δεν υπάρχει κανένας φόβος…

εισαι γιγαντας εσυ!:stuck_out_tongue:
ας γινει torrent το υλικο σου με την βιδεοκαμερα…!!!:p:p

κοροιδεύουμε ε? καλά!!! πέρα από την πλάκα επειδή ξέρω πως λειτουργει το “σύστημα” με τον έλεγχο για τις κάμερες και επειδή live της 360 τουρ έχει κιόλας βγει σε επίσημο dvd σου λέω ότι μάλλον δεν θα γίνεται καν έλεγχος και αν δεν έχεις κανένα μηχάνημα που θα κάνει μπαμ ( π.χ με τρίποδα ή με φακούς 30 πόντων ) κατά 99% δεν θα έχεις πρόβλημα…
όσο για μένα δεν είμαι από τους τύπους που βλέπουν μια συναυλία από την οθόνη της κάμερας οπότε μην περιμένεις από εμένα προκοπή :smiley:

σηκωμενο χερακι με την καμερα πανω σταθερα και το βλεμα ας κοιταει κανονικα στη σκηνη! α! και να εχεις την παρεα σου σε επιφυλακη να σου κανουν “σκριν” για να μην βγει κουνημενο το βιδεο!!:p:p

φωτογραφικη εγω δεν εχω βρει ακομα αλλα θα παρω σιγουρα! απλα ρωτησα μη φαω καμια κρυαδα! μην τους πιασει ο επαγγελματισμος και κανουν ελεγχο! γενικοτερα πουθενα δεν μου εχουν πει κατι για τις φωτογραφικες! μου εχουν ανοιξει τσαντα που ειχα 2 φωτογραφικες και το μονο που εκαναν ηταν παρατηρηση για το καπακι στο μπουκαλι του νερου!

άντε να οργανωθούμε, άλλοι εικόνα, άλλοι ήχο… αναλαμβάνω το τελευταίο εγώ!

Μοσχα αποψε

[SPOILER]Return Οf Τhe Stingray Guitar
Beautiful Day
New Year’s Day
Get On Your Boots
Magnificent
Mysterious Ways
Elevation
Until The End Of The World,
I Still Haven’t Found What I’m Looking For
Pride (In The Name Of Love)
In A Little While
Miss Sarajevo
City Of Blinding Lights
Vertigo
I’ll Go Crazy If I Don’t Go Crazy Tonight (Remix)
Sunday Bloody Sunday
MLK
Walk On

One
Where the Streets Have No Name
Ultra Violet (Light My Way)
With or Without You
Knockin’ On Heaven’s Door (With Yuri Shevchuk, singer of Russian band DDT)
Moment Of Surrender

Aπ’οτι φαινεται το The Unforgettable Fire βγαινει απο το σετλιστ μονιμα, στην θεση του σημερα το Pride. Kανενα ακυκλοφορητο αποψε. Ultra Violet αντι για Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me.

Πολυ πιθανο σετλιστ και για Αθηνα (εκτος του Knockin’ On Heaven’s Door), να δουμε τι θα παιχτει και στην Βιεννη στις 30/8[/SPOILER]

αυτοβιογραφικό κομμάτι; :stuck_out_tongue:

Ακου το, μαθε για ποιον και γιατι μιλαει και παρε με τηλ να μου πεις…:stuck_out_tongue:

ΒΑΛΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ UNFORGETTABLE FIRE ΤΩΡΑ!

Μετριο σετλιστ…Για να δουμε!

Εμένα πάλι μου φαίνεται ικανοποιητικότατο το σετλιστ.Ειδικά αν γίνουν κάποιες μικροαλλαγές [-o<
Και εγώ θα ήθελα να ακούσω πολλά ακόμη αλλά τότε θα έπρεπε να παίζουν κανά 5ώρο και πάλι κάποιοι θα ήθελαν να ακούσουν άλλα.
Δεν γίνεται να περιμένουμε ενώ κάνουν τουρ για το τελευταίο τους άλμπουμ να μην παίξουν καθόλου από αυτό.
Ούτε βλέπω μεγάλες αλλαγές στην Αθήνα καθώς το οπτικό μέρος του σόου είναι κομμένο και ραμμένο γύρω από συγκεκριμένα τραγούδια!!