U2 αθηνα 3/9/2010

σχεδόν όλες τρέχουν σε διάφορα σημεία στο δίκτυο… (πχ dime) εγώ από την άλλη έχω και τα κονέ μου! θα δείξει και μετά το λάιβ!!!

μ αρεσει το κλιμα περιπου 48 ωρες πριν ανοιξουν οι πορτες!!! :D:D

φτανει η ωρα!!

A ρε Σαλονικα!!!:smiley:

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ !!!
:p:p:p

2 ερωτήσεις

1. Όσοι έχουν εισιτηριο για arena μπορούν να μπούν στον μπροστά μπροστά κύκλο?Να υποθέσω πως θα μπουν οι πρώτοι και μετά θα" κλειδώσει "

2)Πιστεύετε ότι θα βρούμε εισιτηριο απέξω για αρένα αν είμαστε εκεί κατα τισ 6-7??

1. ναι, ναι :smiley:
  2. δύσκολα θα βρεις για αρένα στα εκδοτήρια… για τις κερκίδες σίγουρα… βέβαια θα υπάρχουν και κάποιοι “ξέμπαρκοι” που θα πουλάν εισιτήρια… πάντως αν μπορείς να τα πάρεις από το τικετ χαους αυριο θα στο συνιστούσα…

Παιδια ο κολλητος μου εχει ενα εισιτήριο αλλα διστυχως δεν θα μπορεσει να παει γιατι γραφει μαθημα στην σχολη του :(.

Εαν καποιος ενδιαφερεται για το εισιτήριο ας μου στειλει ενα πμ. για να μην παει χαμενο

Θα είμαι και εγώ εκεί.
Ρε φίλε το μπλουζάκι Pink Floyd με το γουρούνι πες λίγο πως είναι.
Είναι σκέτο το γουρούνι ή γράφει και τίποτα άλλο πάνω όπως “In The Flesh” κτλ;
Άμα είναι το πρώτο είσαι θεός.Το φορούσανε οι Floyd το 1977.

Sorry για το off-topic.
Εγώ θα σκάσω με κάτι φυλλαράκια να 'ουμ.Θα φοράω ένα πράσινο πουκάμισο8)

σιγουρα θα βρεις,ξερεις ποσοι θα ειναι απ΄εξω και θα πουλανε,ομως θα τα πουλανε χρυσαφι και παιζει να ειναι καποια μουφα:-k:-k:-k:-k

Εγώ δεν ξέρω πως τα κατάφερα και μου κόπηκε το εισιτήριο…

re paidia epeidi to eisitirio dn tou exw parei apo to Ticket House alla apo mia kopela p dn tha paei gt exei eksetastiki (mesw Internet tin vrika), pws mporw na katalabw an einai moufa eisitirio 'h original ? ? ? ? ?:-k

[SIZE=“6”]Στήνεται το “Νύχι του Γύπα”[/SIZE] !

οποιος περασει με το αυτοκινητο του απο το ΟΑΚΑ , θα διαπιστωσει οτι οι εργατες εχουν ξεκινησει να στηνουν το “Νυχι του Γυπα” !

Προκειται για το πιο εκπληκτικο, φουτουριστικο και πανακριβο stage που εχει στηθει ποτε σε συναυλια. Η 75 μετρων τεραστια κατασκευη αποτελειται απο 4 “νυχια” τα οποια ενωνονται στην κορυφη σε υψος περιπου 60 μετρων.

Ειναι χαρακτηριστικο οτι η τουρνε αρχισε να βγαζει τα λεφτα της, στο φετινο leg 2. Κυριο χαρακτηριστικο του stage ειναι το εκπληκτικο φωτιστικο σοου.

ρε παιδιά μια πληροφορία αν είναι δυνατόν…

επειδή πήρα από μια κοπέλα εισητήριο καθώς δεν θα πάει λόγω εξεταστικής, πως γίνεται να καταλάβω αν το εσητήριο είναι μούφα ή όχι;

ποτέ δεν ξες τι γίνεται γι’ αυτο ρωτάω…

ευχαριστώ…

γραφει “In the Flesh”! πρεπει να ειναι κατι σαν αφισακι απο μια συναυλια των Floyd το 77! τα λεμε στο ΟΑΚΑ!!! 8)

κάποιος αν μπορεί να μου απαντήσει…
:frowning:

Χωρίς να ξέρω και πολλά για τα πλαστα εισιτήρια κοίταξε αν υπάρχουν στο πράσινο και στο λευκό μέρος , κάτω 2 ορθογώνια γκρι πλαίσια…Και αν στο πράσινο μέρος υπάρχει διάτρητη (θεωρημένη) η θεώρηση της εφορίας…Δεν ξέρω κάτι άλλο…

εχω 2 εισιτηρια για αρενα(αρρωστησε μια φιλη μου και δεν θα ερθει) οποιος θελει αυριο το πρωι να με βρει στο ΟΑΚΑ!εννοειτε 65?! το τηλ μου ειναι 693 44 77 510

ξερουμε τι ωρα ξεκιναει αυριο το πανηγυρακι…?

(ωρες που ανοιγουν οι πορτες, τα σαπορτ κλπ…)

Doors Open: 17:30
AVIV GEFFEN on stage: 19:15
SNOW PATROL on stage: 20:15
U2 on stage: 21:45

Doors Open: 17:30
AVIV GEFFEN on stage: 19:15
SNOW PATROL on stage: 20:15
U2 on stage: 21:45