U2 αθηνα 3/9/2010

παίδες εγώ σε καμιά ώρα πάω να πάρω το τρένο να κατεβώ Αθήνα.

SEE YOU AT THE SHOW !

:rockon:

εγω σε κανα 2ωρο το λεωφορειο απο Γιαννενα! τι ωρα ραντεβου στο ΟΑΚΑ???

Και γω το απογευματάκι πάω Σαλόνικα και από εκεί αύριο το πρωί special εκδρομή για U2!!! Ταλαιπωρία μεν γιατί φεύγουμε καπάκι μετά την συναυλία αλλάαααααααα και γαμώ τις φάσεις!!! :smiley: :smiley:

P.S. Έχουμε καμιά εκτίμιση πόσο κόσμο θα έχει περίπου;

με τον καιρο τι γινεται ? Γιατι σημερα την εχει την συννεφια του. Λετε να εχουμε καμια ηλεκτρικη καταιγιδα παλι ?

http://meteo.gr/cf.asp?city_id=29

Μια χαρά θα είναι αύριο!!!

Μια μερα ακομα για τη μεγαλη συναυλια!!!
Ρε παιδια υπαρχει κανεις που να εχει θεση στη θυρα 34 τμημα γ και να θελει να κατεβει αρενα?? Εγω εχω θεση στην αρενα αλλα η παρεα μου ειναι σε αυτη τη θυρα και θελω να παω εκει… Κανεις για ανταλλαγη??? Ευχαριστω!

ναι θα ειμαι κ εγω εκει μετα απο κοπο βεβαια!! ανυπομονωωωωωω εχω διαβασει τα καλυτερα κ τα περιμενω!!!

αντε,λιγες ωρες εμειναν απο το πρωινο ξυπνημα…8)

με χαλαει λιγο το σετλιστ (ποσο καβλα θα ηταν να ειχε 3-4 τραγουδακια απο το boy) αλλα τι να κανουμε, ετοιμαζομαστε για μια σημαντικη συναυλιακη εμπειρια…

Το γεγονος οτι οι U2 μαζι μετους Rolling Stones εχουν καταφερει μετα απο δεκαετιες δισκογραφικης δουλειας, να κανουν sold out συναυλιες εν ριπη οφθαλμου, βασιζεται κατα κυριο λογο στην απιστευτη επαγγελματικη ματια και σχεση που εχουν αυτα τα δυο μουσικα φαινομενα με τους θαυμαστες τους.
Κανενα αλλο γκρουπ περα απο αυτα τα δυο δεν σεβεται το κοινο του τοσο πολυ.

Χαρακτηριστικο ειναι οτι οι U2 οι ιδιοι εχουν δωσει το ελευθερο και προσκαλουν οι ιδιοι το κοινο τους σε αυτη την τουρνε, να αποθανατισει με φωτογραφικες, βιντεοκαμερες και οτιδηποτε ελευθερα μεσα στα σταδια των συναυλιων, μοναδικο τους σοου.

Αυτο θα πει 100% επαγγελματικο συγκροτημα !

Ετσι λοιπον εξοπλιστειτε και γεμιστε το διαδικτυο με φωτο και βιντεο απο το τρομερο μουσικο γεγονος που θα ξεδιπλωθει αυριο στο ΟΑΚΑ !

Φίλος δεν μπορεί να πάει αύριο και πουλάει δύο εισιτήρια των 110? (ΘΥΡΑ 13, ΤΜΗΜΑ Β, ΣΕΙΡΑ 18, θέσεις μαζί).
Αν ενδιαφέρεται κάποιος στέλνει πμ

Εχω 2 εισιτηρια των 165 Ευρω εκαστο (θυρα 23) και θελω να παω αρενα.

Αν καποιος εχει 2 για αρενα και τον ενδιαφερει ανταλλαγη, με οτι διαφορα αυτος θελησει, pm me.

:slight_smile:

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΜΑΓΚΕΣ8)

ρε παιδια τι ωρα ξεκιναει??

Doors Open: 17:30
AVIV GEFFEN on stage: 19:15
SNOW PATROL on stage: 20:15
U2 on stage: 21:45

ολοι γρηγορα για υπνο…8)
αντε, καλα να περασουμε…

Δεν έχω κοιτάξει αν έχει αναφερθεί, αλλά σίγουρα θα ενδιαφέρει όλους όσους πάνε. Θα υπάρξουν δρομολόγια της ΕΘΕΛ, στο site οι ώρες.

http://www.oasa.gr/index.asp?pageid=494

Its a beautiful day…

12 θα ξεκινησω…8)

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑΙ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕ!

Εδώ,εδώ!!!
Εχω ενα για την 34 και για παρομοιο λογο θα ηθελα ενα στην αρενα. Ενδιαφερεσαι να ανταλλαξουμε;;; Στειλε μου P.m. αν θελεις να το κανονισουμε…