YES IT IS!!!
http://www.youtube.com/watch?v=EpxueNk-0e4
[SIZE=“5”]U2[/SIZE] BABY!!!
Άσχετο ρε συ guys, απλά επειδή δεν είδα καμιά ανακοίνωση στο site, τα αποτελέσματα του διαγωνισμού βγήκαν?
Ειπε ο Bono λεει “ειμαστε ολοι Ελληνες, ειμαστε ολοι αφραγκοι”
Και δεν γκρεμίστηκε το στέγαστρο να του ανοίξει το κεφάλι?
:lol:νταξει το εμπεδωσαμε, ειχε κοσμο…οι U2 που ειναι;#-o
ΤΙΓΚΑ ΣΤΑ ΡΟΚΑΚΙΑ
το ξεραμε αυτο,θα πηγαινε και η κουτση Μαρια,στυλ scorpions κι ετς
Αντε να μας πουνε και εντυπωσεις οσοι πηγαν! Ηθελα και εγω πολυ να παω αλλα λογω εξεταστικης και αποστασης δεν μπορεσα
Τι σκατα μια ωρα επαιξαν μονο? :-s
Παρα τεταρτο δεν ξεκινουσε? Ποτε τελειωσε?
εδιτ μαλακια ειπα XD
Δεν ξερω αν εχει τελειωσει ακομη.
21:45 θα εβγαιναν στη σκηνη
Δεν ξέρω που το διαβάσες αλλά μόνο αυτό δεν είπε!Είπε οι Ιρλανδοί είναι χρεωκοπημένοι σαν τους Έλληνες.Δεν είπε είμαστε όλοι άφραγκοι,ούτε είμαστε όλοι Ελληνες!
Έλεος πια ακόμη δεν γυρίσαμε από την συναυλία και διαβάζουμε παραποιημένες μαλακίες στο ίντερνετ μόνο και μόνο για να βρίσουμε τον Bono.Είναι αυτός που είναι αλλά δεν είπε τέτοια μαλακία!#-oΈλεος πια!
μην γκρινιάζετε ρε, εννοείται δεν είπε έτσι ο Bono!
Πολύ ωραία συναυλία, παρα πολύς (η μεγαλύτερη συναυλία εβερ στην ελλάδα ίσως, ή είμαι υπερβολικός;;!) κ ωραίος κόσμος για U2. Οι U2 παρόλο που δεν είμαι κ ιδιαίτερα φανατικός θαυμαστής ήταν απολαυστικοί. Όσο για το show, την σκηνή δεν υπάρχουν λόγια, ήταν απίστευτα! Πολύ καλά κ τα 2 support επίσης
Η συναυλία ήταν απίστευτη.Τέτοια οργάνωση και παραγωγή δεν έχω ξαναδεί ποτέ. Πολύ εντυπωσιακή σκηνή , ωραίο και το συγκροτημα που το έβλεπα πρώτη φορά.Ίσως από τις πιο ξεκούραστες συναυλίες που έχω πάει.
Μακάρι και άλλες συναυλίες στην Ελλάδα να είχαν τέτοιο ήχο!
Υπερπαραγωγή!
Οι Snow Patrol φοβεροί αλλά δυστυχώς οι περισσότεροι αγνοούσαν ακόμη και το όνομα της μπάντας.Μάλιστα όταν τελείωσε ο Aviv Geffen ορισμένοι νόμιζαν ότι τελείωσαν οι Snow Patrol και ότι θα βγαίνανε οι U2!!!Κυρίως κάτι 40φεύγα τύποι και κυρίες!
Παρόλ’αυτά έπαιξαν τόσο καλά που παρέσυραν ακόμη και τους άσχετους!
U2
Επειδή τους είδα πριν ένα χρόνο ξανά στο Wembley μπορώ να πω πως δεν υστερούσε σε τίποτα η συναυλία εδώ!Ίδιος επαγγελματισμός,μπορώ να πω ότι ο Bono τραγούδησε κατά διαστήματα φανταστικά και έμεινα μαλάκας.Τον είχα για χειρότερο!Ειδικά στο Miss Sarajevo τραγούδισε και το κομμάτι του αείμνηστου Pavarotti!!
Ο κόσμος στο τέλος έδειξε απίστευτο παλμό και έβγαλε πολύ ενέργεια.Μάλιστα σε κάποια φάση τραγουδούσε ρυθμικά κάνα δίλεπτο όλο το γήπεδο και κόπηκε για λίγο η ροή του σόου!Πάλι εξεπλάγην γιατί δεν το περίμενα!
Προσωπικό αγαπημένο: Hold me Thrill me Kiss me Kill me.
Τα υπόλοιπα αύριο!
Υ.Γ. Ρε didi music τι εθελοντές-υπαλληλους πήγες και μάζεψες,όλα τα πρεζόνια από την Ομόνοια.Έλεος.Μιλάμε για κάτι τελειωμένα παλικάρια που πάω στοίχημα κόβουν βόλτα στον ηλεκτρικό για ψιλά!
νταξ. δεν τρελαθηκα. ηταν αρκετα καλα, αλλα για μενα δεν αξιζαν τα 65.
ειδικα για μια μπαντα που το παιζει επανασταση και οικολογια…[-X
βεβαια σαν σοου ηταν το καλυτερο που εχω δει ποτε!
εγω πηγα κυριως για να θυμηθω τα παλια, μια απο τις πρωτες μπαντες που μου εβαζε η μανα μου. αυτοι ομως τα πρωτα, τα πανκικα δεν θα θυμηθηκαν και πολυ…
2 ώρες και 5 λεπτά φουλ συναυλίας χωρίς να λείψουν από την σκηνή πάνω από 1-2λεπτά!
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ!!
Σόρρυ ρε φίλε αλλά τόσο ακριβό σόου με τόσους υπαλλήλους και 2 support μπάντες με πόσο ήθελες να σου παίξουν;;;;;Mε 30 Ευρώ;;
Άλλο αν δεν σου αρέσει η μουσική και πήγες για το νταβαντούρι!
Για σύγκριση:
Στην Αγγλία το φθηνότερο είχε 100 Ευρώ και έιχαν 1 support.
το λεω σε συγκριση πχ οτι θα δω σοντομ που γουσταρω τρελα με 22 ευρω ενω υ2 ειδα με 65.