το σκηνικό μετά το with or without you με τον κόσμο να τραγουδάει από μόνος του την μελωδία συμβαίνει γενικά στις συναυλίες τους ή ήταν εντελώς αυθόρμητο; Κόμπλαρε εκεί λίγο ο Μπόνο ή μου φάνηκε;;!
Ε όχι και ακριβό το εισιτήριο ρε παιδιά αν είναι δυνατόν.Τέτοια απίστευτη παραγωγή.Εδώ Aerosmith με στην ουσία μηδενική παραγωγή και έκανε 85 για μπρόστα και 65 αν θυμάμαι καλά για πίσω.Χαλαρώστε λίγο…
μαν για ακόμα μια φορά τους εκπλήξαμε! δεν έχουν ξαναδει τέτοιο κοινό σαν το ελληνικό!!!
το βρηκα κ στο γιουτιουμπ. Πραγματικά πολύ ωραίο σκηνικό… το ελληνικό κοινό όντως δεν παίζεται
Εγώ που τους ξαναείδα ακριβώς πριν ένα χρόνο Αγγλία μπορώ να σου πω ότι γενικά τραγουδούσε και εκεί ο κόσμος πολύ και είναι συνηθισμένο σε κάποια παλιά κομμάτια αλλά στο συγκεκριμένο σκηνικό όντως κόμπλαρε και δεν το περίμενε.Ούτε εγώ το περίμενα να σου πω την αλήθεια γιατί διήρκησε αρκετά μετά το τραγούδι.Ούτε έχουν ξαναδεί καπνογόνα σε συναυλία τους.Γενικά πολύ καλό σκηνικό!
Τότε μάλλον αναλογικά οι Sodom ήταν ακριβοί, γιατί η τιμή του εισιτηρίου δεν εξαρτάται από το πόσο γουστάρεις εσύ τη μπάντα. Αν είναι δυνατόν να συγκρίνουμε το κόστος του φαραωνικού σόου των U2 με μια «απλή» metal συναυλία σε κλαμπ.
Δεν ξέρω αν συμβαίνει γενικά αλλά ήταν μια εξαιρετική στιγμή και θα αποτελούσε τον καταλληλότερο τερματισμό αυτής της συναυλιάρας, αν δεν ακολουθούσε το νανούρισμα του ?Moment Of Surrender?.
Ειλικρινά, μπροστά σε τέτοια υπερπαραγωγή, τα καπνογόνα και τα λειζεράκια είναι κωμικοτραγικά.
Η συναυλία ήταν πάρα πολύ καλή και είμαι σίγουρος ότι οι οπαδοί θα την καταχάρηκαν. Με ευχαρίστησε πολύ το γεγονός ότι ακούστηκαν με τέτοιο τρόπο μηνύματα για τη Διεθνή Αμνηστία και τον πόλεμο κατά του AIDS. Πάντως, οι επιθέσεις κατά του Bono έχουν καταντήσει πολύ ενοχλητικό χόμπι.
ΝΓΚΑΒΛΑ ΤΟ ΛΑΙΒ…
Εξαιρετικη αποδοση οπως οτιδηποτε εχω δει απο λαιβ U2 και πολυ ομορφη ατμοσφαιρα.
Για σκηνικα,παραγωγη δε χρειαζεται να πουμε τιποτα.Μεγαλεια…
Ας βρισουμε ολοι το Μπονο τωρα μπας και νιωσουμε καλυτερα…
Καλά πες εντάξει τα καπνογόνα.
Τα πράσινα λέιζερ που έπαιζαν σε όλη την διάρκεια της συναυλίας μας έσπασαν τα @@.Όπου και να πάω υπάρχουν πάντα 4-5 μίζερες υπάρξεις που για κάποιο λόγο αυνανίζονται με τα λεϊζερ.
λες αυτό…
και μετά καπάκι μπαίνει το άκυρο
Άρα,
Θες δε θες: Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΗΤΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!
Ό,τι και να πω είναι λίγο!!! Ήταν ανώτερη όλων των προσδοκιών…!!!
Ήταν ΌΝΕΙΡΟ!..
Εγώ την είδα με 33 Ευρώ… χιχιχιχιχιαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!
Λοιπον,
να τονίσω ότι ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗ ΔΕΙ… ΕΧΕΙ [SIZE=“4”]ΧΑΣΕΙ[/SIZE] ΠΟΛΥ!!!.. πόση χαζομάρα να μην ΘΕΛΕΙ κάποιος να ΔΕΙ αυτό το ΥΠΕΡΤΑΤΟ θέαμα… και να ακούσει αυτά τα ΥΠΕΡΟΧΑ τραγούδια…
Άκουγα που έλεγαν μερικοί μερικοί, μέρες πριν τη συναυλία: καλά να περάσετε όσοι πάτε… ευχαριστώ αλλά δε θα πάρω… πφφφφ…
ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΕΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! και λυπάμαι που δεν πήρατε… έστω λίγη απο τη μαγεία… λυπάμαι πολύ…
Επίσης, πόσο απίστευτα ένιωσα όταν άκουσα να κλείνουν το σόου με το Moment Of Surrender… “U2, ευχαριστώ!”
Και τέλος για σήμερα:
[SIZE=“4”]BONOOOOOOOOO!!!σ’αγαπω!!![/SIZE]
,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,
θα επανέλθω…
χαμός σήμερα χαμός. το κατευχαριστήθηκα. Hold me thrill me kiss me και αντε γειά 8)
και μερικές φωτογραφίες
Κουφάλα, το άλλο Σάββατο θα τους δω κι εγώ δε θα ζηλεύω τόσο!
Αφου το λενε και οι Metallica οταν ερχονται
Ο Edge εχει την ηχαρα και ΤΟΝ τονο!
Οσο και να τον κραζουν μερικοι μερικοι εχει επηρεασει απειρες μπαντες και μουσικους το παιξιμο του
Συνολικά ωραία συναυλία, πέρασα καλά και μάλλον αυτό ισχύει και για τους περισσότερους.
Καθόμουν τέρμα πάνω στο άνω διάζωμα και στα πρώτα κομμάτια τα μπάσα ακούγονταν θαμπά. Ευτυχώς στη συνέχεια το πρόβλημα διορθώθηκε (αν και χανόταν στη μίξη ο Edge σε κάποια σημεία) και μπόρεσα να ευχαριστηθώ τη συναυλία.
Σίγουρα καλύτερο setlist από το '97 και πολύ πιό ορεξάτοι. Δυστυχώς δεν έπαιξαν το unforgettable fire…
Eπίσης με ενόχλησαν τα προ-ηχογραφημένα μέρη (ή μήπως χρησιμοποιούν κρυμμένους session μουσικούς; :-s)
Φανμπόης δεν είμαι και η μουσική τους δεν μου λέει και πολλά πράγματα. Εϊναι θέμα γούστου. Πήγα πιο πολύ για να λέω ότι πήγα και είδα ένα τεράστιο γκρουπ. Και δεν απογοητεύτηκα καθόλου. Μα καθόλου.
Από τις βραδιές που σου μένουν μια ζωή. Από σώου, από απόδοση, από κόσμο, από ότι θέλετε, εγώ είμαι καλυμμένος. Σπουδαία εμπειρία.
Και μόνο με 33 γιούρα…:lol::lol:
οντως και γω δεν ειμαι ο φανμπους
γουσταρω επι το πλειστον τους παλαιοτερους δισκους τους
οπωτε μονο που δεν εκανα headbanging με το I will follow…
περασαμε πολυ ωραια παντως
και παρα πολυς κοσμος
οι snow patrol ηταν παρα πολυ καλοι
κυριως για το ειδος που παιζουνε
επειδη ηξερα τα τραγουδια απο την κοπελα μου
ειχανε φοβερο ηχο και πολυ καλη αποδοση
οι u2 φοβεροι και αυτοι
πως και να μην ειναι οταν υποστηριζονται απο τετοιο show
πανω στην 28 που καθομουνα υπηρχαν στιγμες που ο ηχος εχανε λιγο
κυριως στα φωνητικα του Bono - (παιζει να ταν κουρασμενος??)
απο τραγουδια θα θελα να ακουγα και το new years day
και oντως στο κλεισιμο δεν χρειαζοταν το moment of surrender
το hold me thrill me… δεν εχανε στη ζωντανη εκτελεση?? (τουλαχιστον εμενα ετσι μου φανηκε)
ωραιο το σκηνικο με τα μηνυματα και ολα αυτα
αλλα αυτος που γραφε τη μεταφραση στις οθονες…
και επισης οταν μιλαγε για την φτωχεια και ελεγε ημαστε ολοι απενταροι κλπ κλπ
δεν ειναι λιγο αντιφατικο οταν αυτοι δεν εχουν καμια αναγκη??
θα μου πεις απο την αλλη, βοηθανε και αυτοι,ανθρωπιστικο εργο,το να, το αλλο…οκ
απλα μου κατσε λιγο στραβα…
anyway
περασαμε ωραια οπως ειπα
και του χρονου…
Μόλις γύρισα Καβάλα… απίστευτη ταλαιπωρία αλλάαααααα άξιζε μέχρι και το τελυταίο χιλιόμετρο. Δεν ήμουν ποτέ φαν και ίσως να μην γίνω ποτέ αλλά το live ήταν καταπληκτικό και μία τεράστια υπερπαραγωγή!!!
Aυτό.
Τράβηξα ένα 7λεπτο βίντεο από την είσοδο του συγκροτήματος και πολλές φωτογραφίες αλλά τις φωτογραφίες θα τις ανεβάσω πιο μετά…
Οι όποιες αντιρήσεις μου για την παρουσία μου στο live, ξεπεράστηκαν 2 μέρες πριν και … ΕΥΤΥΧΩΣ !!!
Το live αυτό, ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου σε όποιον τομέα και να αναφερθώ! Το σκηνικό εξωπραγματικό (δεν νομίζω πως θα δούμε τέτοιο πράγμα ξανά), η απόδοση των τραγουδιών υποδειγματική, η οργάνωση της Live Nation άκρως επαγγελματική, και ο κόσμος “σωστός” και εκδηλωτικός! Περίμενα πωε στο μισό σόου θα αδιαφορούσα ή και θα έβριζα γιατί τα τραγούδια από τα τελευταία 3 άλμπουμ δεν με συγκινούν, αλλά η απόδοση ΟΛΩΝ αυτών στο live με συγκίνησε πραγματικά!
Να σταθώ λίγο στην παρουσία του γκρούπ πάνω στη σκηνή. Πιστεύω, πως δεν έχει αλλάξει τίποτα από την συμπεριφορά τους από τα πρώτα χρόνια. Επαγγελματίες, γνήσιοι ρόκερ, το γούσταραν, και ήταν όσο θεατρικοί χρειαζόταν!
Όσον αφορά τις προτιμήσεις μου, προσδοκούσα τα Ultraviolet & The Unforgetable Fire, αλλά δεν μου έλειψαν κιόλας! Με αποζημίωσαν με το I Will Follow & Until The End Of The World!
Καταλήγοντας, θέλω να πω πως, δεν υπάρχει χώρος για γκρίνιες! Για το συγκκεκριμένο σόου η γκρίνια γίνεται χαρακτηριστικό του γραφικού!!! (Εδώ είδα με το που πέρασα τον έλεγχο την “αυτού μεγαλειότης” “βασιλέα των συναυλιών” κύριο Λωρίδα και ο εκνευρισμός, μου πέρασε :D)
Υ.Γ. Ευχαριστώ τον χρήστη Xaris74 για το εισητήριο. Του εύχομαι, όπως και σε όσους δεν πήγαν να καταφέρουν κάποια στιγμή να τους δουν!