U2 αθηνα 3/9/2010

Ποια προηχογραφημένα μέρη;Θα μας τρελάνεις;Μήπως σε μπέρδεψε η πεταλιέρα και τα εφέ του Edge;
Ο Edge κάνει όλη την δουλειά από πίσω-έπαιζε πλήκτρα,δίπλα είχε ένα synth,έκανε backing vocals,γενικά τα έκανε όλα!

Δεν είπε ο Bono είμαστε όλοι απένταροι!Στα 5 μέτρα ήμουν!
Είπε οι Ιρλανδοι μοιάζουν με τους Έλληνες γιατί είναι και οι δύο λαοί απένταροι!Δεν έβαλε τον εαυτό του μέσα.Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιους τους χάλασε αυτό;Ήθελε να το πει και το είπε.Τι να έλεγε δηλαδή;“Καλά να πάθετε”

Για μένα το live ήταν σε πολύ υψηλά στάνταρ ακόμη και για εξωτερικό,κάτι που το βλέπουμε σπάνια στην Ελλάδα.Γι’αυτό ήταν τυχεροί όσοι το έζησαν.
Μην ξεχνάτε ότι οι μισές και παραπάνω συναυλίες που έγιναν στην χώρα φέτος είχαν απίστευτα προβλήμα ήχου,οργάνωσης και παραγωγής!

Παντα εχουν εναν κρυμμενο session πληκτρα/programmer και στην 360 ο συγκεκριμενος λεγεται Terry Lawless. Τον ειχε αναφερει περυσι στο Παρισι ο Μπονο.

Εχει προηχογραφημενα φιλε μου, οπως το beat του I’ll Go Crazy If I Don’t Go Crazy Tonight, αλλα φωνη/κιθαρα/μπασο/ντραμς ειναι 100% αυθεντικα, το απεδειξαν και κατι μικρολαθακια χθες

Γνωμη, σκεψεις για το χθεσινη αποθεωση, αλλη στιγμη

Ένα χτυπητό λάθος ήταν:

Στο Hold me thrill me Kiss me Kill me μπήκε νωρίτερα να τραγουδήσει,σταμάτησε και μπήκε μετά σωστά!#-o

αυτο δεν ηταν τπτ, το χτυπητο λαθος ηταν στην αρχη του Vertigo

Εκεί δεν το κατάλαβα γιατί:bounce::bounce:

Εκεί έγινε πανικός στο ξεκίνημα του τραγουδιού, μια έμπαινε λάθος ο Μπόνο, μια ο Έτζ, μια ξανά ο Μπόνο, μια ο Έτζ αλλά το έσωσε στο τέλος ο Μπόνο…

Σε τέτοιες στιγμές φαίνονται οι έμπειροι μουσικοί και η χημεία μεταξύ κάποιων ανθρώπων μετά από τοοοοοοοοοοοσα χρόνια…

Ορίστε και λίγες φωτογραφίες…

Σχετικα με τη δηλωση του Bono για τους Ελληνες και Ιρλανδους στο βιντεο.

http://www.youtube.com/watch?v=IRh2YWp0-hg

Δεν πηγα, ηθελα γαμωτο να παω αλλα λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων φετος εχασα ολα τα καλα live.

Τα βιντεα δειχνουν γαματο live, τυχεροι οσοι το ζησατε.

Δεν μπορω ακριβως να περιγραψω τι ηταν αυτο που χτες ειδα…Βρισκομουν 3-4 μετρα εξω απο τον κυκλο,ειδα και τους τεσσερις μπροστα μου…Σετλιστ;παρουσια;κλιμα;φωνη μπονο;Ολα ηταν υπεροχα…Ειμαι τυχερος που εζησα συναυλια τετοιας παραγωγης !Επεισαν και τους πιο δυσπιστους.Περασαν πολλα μυνηματα.Μας ξεσηκωσαν,και μας συνεπηραν![SIZE=“5”]Ηταν οι u2 ρε πουστη[/SIZE]…Παντα τετοια μαγκες!!!8)

παιδια πολυ ωραια η συναβλια δεν εχω να πω. :slight_smile:
τελειος ηχος, πολυ καλη η μπαντα, απλα ισως υπερβολικα πολλα εφε…
δεν λεω καλα και αυτα αλλα μονο εγω νομιζω οτι το παρακανε λιγο?

επισης ρε παιδια εχετε καμια ιδεα τι εγινε και γεμισε ο τοπος ασθενοφορα και γιατρους? :-k

Mεγαλυτερος τους φαν δεν ειμαι σιγουρα ουτε ειναι και το αγαπημενο μου συγκροτημα (αλλα τους γουσταρω, σε οτι εχω ακουσει). Ε χθες εδωσαν αξια σε ολα τα χρηματα που ειχα σκασει (65αρι). Καλα για το σοου τα ειπαν οι προηγουμενοι, αλλα και ως σετλιστ, αποδοση, ηχο κτλ ηταν αριστοι. Τρομερη φαση και να μας ξαναρθουν συντομα! Να παιξουν και ενα Ultraviolet/Unforgettable fire που τα εχω αχτι :p:p

http://www.u2.com/news/title/athens-recap

χαμος

κ 2 video

Από τα πιο ωραία σημεία χτες για μένα ήταν η ειίσοδος τους με την συνοδεία του space oddity.Ενώ δεν είμαι φαν, ήταν πολύ συγκηνιτική στιγμή.Τρομερή συναυλία.

Απο οσο φαινεται το ευχαριστηθηκαν και αυτοι κατα πολυ και ολα δειχνουν οταν αν ξανακανουν περιοδεια θα ξαναρθουν 8)8)8)

Βλέπω στις ειδήσεις που δείχνουν πλάνα από την συναυλία όπως θα ήταν σε ένα dvd και αναρωτιέμαι γιατί ποτέ δεν κυκλοφορούν αυτά τα video στο ευρύτερο κοινό?

η χθεσινή συναυλία μαγνητοσκοπήθηκε (έτσι έγραφαν κάτι πινακίδες απ’έξω). Παίζει να κυκλοφορήσει σε dvd; ή απλά τις μαγνητοσκοπούν όλες;;

Εχουν κυκλοφορησει dvd απο παλαιοτερες tour…Πολυ πιθανον να βγει ενα dvd με την 360 tour απο ολες της χωρες!!!Αποσπασματα!

Ποσο κοσμο ειχε πανω κατω ξερουμε?

80,000 ~~~

ορίστε και η γνώμη του ρόκιν

http://www.rocking.gr/live/U2_Snow_Patrol_Aviv_Geffen_@_OAKA_030910/8057/

Μια χαρά το report από την συναυλία και πολύ καλογραμμένο!Εύγε!:thumbup:

Στο επίσημο site τους γράφει ότι χθες ήταν το καλύτερο κοινό που έχουν συναντήσει μέχρι στιγμής!