U2 αθηνα 3/9/2010

δεν θυμαμαι να βγαζει τον εαυτο του εκτος απο αυτη την κατασταση

τωρα βεβαια δεν μπορω να καταλαβω ακριβως τι λεει εκεινη τη στιγμη
λεει δηλαδη οι ελληνες και οι ιρλανδοι εχουν πολλα κοινα…λεει κατι που δεν το πιανω
και μετα ακουγεται σαν να λεει are we broke???

anyway το να μιλας για οικονομικη κατασταση
σε ενα λαιβ υπερπαραγωγη με εισητηρια απο 65 ευρω και πανω
ειναι λιγο αντιφατικο

βεβαια κατι ακουσα οτι θα δωθει μερος των εσοδων σε ερευνες για το aids κλπ
οπωτε μπραβο τους και μαγκια τους

τεσπα
ειναι μεγαλη κουβεντα που δεν αρμοζει να γινει εδω

Μία έκφραση στα Αγγλικά έχει άλλο νόημα το οποίο το χάνει στην Ελληνική μετάφραση η οποία ήταν μέτρια.Όταν και αν λέει we are broke είναι προφανές ότι εννοεί τους Ιρλανδούς και όχι την πάρτη του.Θα ήταν μαλάκας να εννοεί την πάρτη του και απορώ γιατί πολλοί θεωρήσανε ότι εννοεί και την πάρτη του!

Η εμπορικότητα ενός γεγονότος: σόου,διαφήμιση,έσοδα κτλ δεν απαγορεύει στο να πεις κάποια θετικά μυνήματα σε χιλιάδες κόσμου.Δεν σημαίνει ότι πρέπει ντε και καλά να είναι μόνο ένα νταβαντούρι.

Τα έσοδα της Red Zone νομίζω πάνε σε φιλανθρωπίες.

Pride

Until the end of the world
http://www.youtube.com/watch?v=BgqK3df8az0[/u

Miss Serajevo

Hold me, Thrill me,Kiss me

E ας τον ανέβαζαν τον ταλαίπωρο σε μία άκρη της σκηνής να κάθεται σεμνά (όπως κάνουν οι Stones με τους δικούς τους) και ας μην τον άφηναν να βγάινει να κάνει βόλτες στον κύκλο σαν κανονικό μέλος!!!:stuck_out_tongue:

Όχι τίποτα άλλο, να μην μεγαλώνει και η νέα γενιά με λάθος εντυπώσεις σχετικά με το τι ακούει… :wink:

ακου και μονος σου

οταν βγαζεις λογο και λες (ειναι ξεκαθαρο οτι τα λεει)

what we have in our heads
what we have in our hearts
and we are not defined by financial markets
in fact the greeks and the irish really do have a lot in common
not only are we broke

δεν λεει
what YOU have in YOUR heads
what YOU have in YOUR hearts
and YOU are not defined by financial markets
in fact the greeks and the irish really do have a lot in common
not only are YOU broke

σιγουρα
κανεις δεν θεωρει οτι βαζει και την παρτυ του μεσα
και σιγουρα γνωριζω οτι προσφερει κοινωνικο εργο
αλλα
οταν ερχεται καποιος και σου μιλαει για ενα κοινωνικο προβλημα
το οποιο δεν τον επηρεαζει με την καμια
εεε… προσωπικα μου ακουγεται καπως…

σωστο!

και οι aerosmith ακομα τον εδειξαν μεχρι και στις καμερες
και μαλιστα ο tyler παραδεχτηκε οτι τον βοηθαει και στα φωνητικα…

Όχι ότι έχω καμιά συμπάθεια στον Bono αλλά πολύ κριτική για το τπτ.

Eχεις δικιο οτι φανταζει λιγο ασχημο αυτο, αλλα εν μερη τους καταλαβαινω, λογω του οτι ειναι η ιδια 4αδα εδω και 30+ χρονια και ετσι θελουν να φαινονται

Τι να πρωτοπουμε λοιπον για εχθες…

Προσωπικα τους ειδα για 3η φορα και την θεωρω την καλυτερη. Σε σχεση με τις 2 που ειδα στο Παρισι περυσι η Αθηνα ειχε ΦΟΒΕΡΟ κοινο που περιμενε πως και πως αυτην την βραδια και κυριως ηταν ολη νυχτα. Το Παρισι βεβαια ειχε “The Unforgettable Fire” φιλε Mule:p

Ωραια εκπληξουλα το “I Will Follow” το οποιο παιχτηκε για μολις 2η φορα στην 360 Tour αν και εφαγε την θεση του “New Year’s Day”.

Αλλες ωραιες στιγμες περα απο τα κλασσικα τους κομματια ηταν το “Until The End Of The World” απο το Achtung Baby που δυστυχως δεν το ηξερε και πολυς κοσμος, το “Miss Sarajevo” οπου ο Bono τα καταφερε πολυ καλα στο σημειο που κανονικα τραγουδαει ο Παβαροτι και το “Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me” απο το soundtrack του “Batman Forever”

Φανταστικη βραδια, αξεχαστη βραδια και ανεπαναληπτη βραδια. Ακομα και να ξαναερθουν καποια στιγμη, ο χαμος, η συγκινηση, ο παλμος, η ατμοσφαιρα της χθεσινης συναυλιας δυσκολα θα ξεπεραστουν

:roll: To θυμάμαι από αυτά που είχες γράψει τότε…

Και είναι και λογικό το κοινό εκεί να είναι πιό “μπλαζέ” αφού τους έχουν δεί δεκάδες φορές, ανάμεσα σε πολλά άλλα που εδώ δεν έρχονται ποτέ… :roll:

μολις γυρισα θεσ/νικη

δεν νομιζω να υπηρχε στιγμη στην χθεσινη συναυλια που να μην φανταστικη.
ολα τα τραγουδια ηταν πλασαρισμενα ηχητικα και καλλιτεχνικα με απιστευτο τροπο.
για μενα η κορυφαια στιγμη οταν ξεκινουσε το i will follow.
το 2ο τραγουδι του show οπως ηταν και το 2ο το 97.
και μου θυμισε για ποιο λογο οι u2 ειναι το μεγαλυτερο συγκροτημα του πλανητη.

τρομερη ατακα του μπονο το alexander the motherfuckin great για να σκασουν οι γειτονες μας.

χθες για μια ακομα φορα οι u2 απεδειξαν γιατι τοσο σαν συγκροτημα οσο και τα live τους ειναι bigger than life
Υποσχομαι στον εαυτο μου απο δω και μπρος να πηγαινω και στα επομενα tours ακομα κι αν δεν ερθουν ελλαδα.

α!και απιστευτο κοινο πραγματικα!!εγω ημουν διπλα με κατι απιστευτους ισπανους οι οποιοι μονο που δεν βαλαν τα κλαματα μολις ξεκινησε το streets

Για την εφορία είναι για να τα παίρνουν μαύρα (σα τις συναυλίες του Ρέμου ένα πράμα)
Πάμε τώρα στη συναυλία.
Δεν πήγα γιατί πολύ απλά δε μου αρέσουν οι u2 και ότι έχω ακούσει είναι πολύ gay στα αυτιά μου και φυσικά άσχετο με τον ήχο του ροκ.
Οσοι πήγανε ελπίζω να τους απολαύσανε, αλλά από κάποιους γνωστούς που πήγανε δεν άκουσα και τα καλύτερα.Το μόνο που μου είπανε για τον κόσμο ότι ήταν πολύ πουσταριό μαζεμένο (κάτι που επιβεβαιώνει την άποψη μου ότι η μουσική τους είναι gay) αλλά εντάξει λογικό στους u2 και στους rem ( ωχ παναγία μου εκεί πας τοίχο - τοίχο )δε περιμένεις και τίποτα καλύτερο.
Ελπίζω να μην προσέβαλα κανέναν αλλά και να το έκανα δε θα σκάσω κιόλας:lol:

Ποσο χρονων εισαι ειπαμε? Να ξερω δηλαδη…

Πω πω και μια στεναχώρια που κάνανε οι Σκοπιανοί…άλλο πράμα#-o
Αν περιμένεις από τον bono να σου πει για τον Μέγα Αλέξανδρο πιασε το αυγό και κούρευτο.

Εγώ το είπα αν προσβάλω κανέναν δε θα κάτσω να σκάσω κιόλας. :lol:

Oχι νταξει, οντως ειμασταν πολλες μαζεμενες χθες το βραδυ… περισσοτερες και απο τους R.E.M.:smiley:

Ευτυχως που δεν ακουγα Manowar δλδ μικρος (ε μικρη ηθελα να πω) και δεν εγινα κανονικος αντρας:roll:

Κανεις δεν σου ειπε να κατσεις να σκασεις…Απλα ρωτησα για να ξερω πως να αντιδρασω. Απο κει και περα, τι να κανουμε προσπαθουμε το κρυψουμε. Αλλα κατι τετοια κοσμικα events μας δινουν την ευκαιρια να ξεφευγουμε λιγακι!

Εντιτ: Αχ καλε, με προλαβε ο Γιαννης! Πες τα χρυσε μου που εχουμε μπλεξει με αυτα τα φαλλοκρατικα γουρουνια!

:slight_smile: Είδες :slight_smile:
Σοβαρά τώρα κάτι τέτοια έρχονται απευθείας στη δεύτερη θέση στο πουσταριό πίσω από τη eurovision ( Εβρο-βυζιών, κατα Πουλικάκο)

καλά μετά από αυτό - > http://www.rocking.gr/news/Poios_apeilei_ton_prwin_tou_Gaahl/5147/

αναρωτιόμαστε ακόμα ποιος είναι γκέη και τι ακούει ??? #-o #-o #-o

κ δλδ οι φίλοι σου αντί να χαζεύουν τα εκατομμύρια γυναικών (:lol:) που ήταν στην συναυλία, έκαναν στατιστική ανάλυση για το πόσοι gay ακούνε u2 ? ? ? Δλδ ήταν εκεί κ αντί να κοιτάνε τη συναυλία κοιταζαν τους gay ??? :lol: #-o

FAIL σχόλιο :lol:

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την θαυμάσια διοργανωση της βραδιάς !

Η Αθήνα και το ΟΑΚΑ, ειχε μια πόλύ δύσκολη αποστολή. Επρεπε να “δεχθει” το μεγαλύτερο μουσικο γεγονός μετά τη θρυλική συναυλία των Rolling Stones το 1998. Και αποστολη εξετελεσθει.
Οι U2 πιστοποιησαν και χθες οτι δικαια ειναι το δευτερο κορυφαιο ροκ γκρουπ που υπαρχει αυτη τη στιγμη στον πλανητη, αρεσει δεν αρεσει. ( οσο υπαρχουν οι Rolling Stones, ολοι οι αλλοι επονται ).
Αυτο το συγκροτημα εχει φτιαξει μερικα τραγουδια υμνους.
Η συναυλια ηταν οπως αναμενοταν : τιγκα το ΟΑΚΑ, τρομερό το stage, θαυμασιοι ο Μπονο και η παρέα του, εξαιρετικες καιρικες συνθηκες, οτι επρεπε για ενα πολυ καλο συναυλιακο βραδυ.
Ξεχωρισα τα Mysterious Ways, Pride, I Will Follow και With or Without You.

Ο Μπονο (παρολο που ποτε δεν τον θεωρουσα μεγαλο περφορμερ ), απεδειξε οτι ειναι εξαιρετικος μουσικος με πολυ καλα φωνητικα. Ακολουθησε ο Κλειτον.

Οσον αφορα για καποιες φοβερες μπουρδες που ακουγονται για τα χρηματα, ναι τι να κανουμε. Αυτοι οι ανθρωποι ειναι χοντρα κονομημενοι και χοντρα τα κονομανε. Ετσι ειναι η βιομηχανια του θεαματος. Τα φερνεις χοντρα, τα τσεπωνεις χοντρα.
Οποιος ενοχλειται, το αεροπλανακι της Ολυμπιακης κανει 7 ωρες για Αμέρικα, μπορει να παρει ενα μικροφωνο και να παει προς τα εκει να γινει Μπονο η Μικ Τζαγκερ, εμεις του ευχομαστε καλη επιτυχια !

Χρεωνεται στα πολυ συν στη Didi Music το χθεσινο λαιβ. Ηταν παρα πολυ καλο οτι ηρθε στην Ελλαδα μια τοσο ακριβη παραγωγη.

To μονο που ευχομαι τωρα, ειναι να ερθουν προς τα εδω στην farewell tour τους oι Stones. Eκει και αν θα σειστει το συμπαν. Μακαρι Θεε μου !

Το επισημο σχολιο του u2.com καποιες ωρες μετα την συναυλια

‘Incredible People…’

This is the stadium where the 2004 Olympic Games were held and if the times have changed since those heady days for this country, the venue was packed to the rafters tonight, with the Greek audience generating as much noise as any on the tour to date.

Bono acknowledge that there have been tough financial times here lately before adding, ‘Greece is a great country because of the Greeks… Ireland is a great country because of the Irish…’

The place was illuminated like fireworks night during One, not just with phones held high but an ocean of glow-sticks. Looked like someone even set off a flare in the inner circle. The excitement was tangible.

‘Incredible people,’ announced Bono at the end of a breathtaking performance of 'Streets. ‘Incredible place?’

Hold Me Thrill Me is back in tonight and by the time we get to With Or Without You, the audience have decided they can sing the song on their own. ‘Wow!’ We won’t forget this?’

If you were there, sounds like it was a night that you won’t forget either. Check out our Tour Page for the entire set list and add in your own review and upload your own photos. Tell us what moment tonight you will never surrender, what you found tonight that you never knew you were looking for.