U2 αθηνα 3/9/2010

Αργησα λιγακι, αλλα τωρα βρηκα χρονο. Χαρηκα επειδη αποζημιωθηκα για το γεγονος οτι πριν ενα χρονο αφησα το γραφειο για να τρεξω στο ΟΑΚΑ και να παρω εισιτηριο των 33 γιουρων. Χαρηκα εξαιτιας του value for money, διοτι αν δεν εβρισκα αυτη την τιμη ισως να μην επαιρνα εισιτηρια για αρενα (λογω των 65 ευρω) και να το εχανα.

Τελικα, ειδα μια σπουδαια μπαντα, μια εξαιρετικη παραγωγη -και πιθανως την καλυτερη που εχω δει ποτε- με τραγουδια που τα γνωριζω (εξ’ οψεως :D:D:D:D:D) αλλα δεν ακουω στην καθημερινοτητα μου. Οι τυποι “γεμισαν” μια απιστευτα μεγαλη σκηνη παροτι ηταν μονο τεσσερις και χωρις να κοπιασουν ιδιαιτερα. Το κοινο ηταν φοβερο και με τους U2 μπροσταρηδες βοηθησε να “κρατησει” εμας, τους “περιεργους”, που δεν ειμαστε οπαδοι της μπαντας. Ο ηχος ηταν πολυ καλος, ο Μπονος κρατιεται πολυ καλα στα φωνητικα, οι αλλοι τρεις εδωσαν ο,τι ειχαν και σιγουρα ευχαριστηθηκα και διασκεδασα.

Πιο σημαντικο ολων κατα τη γνωμη μου ηταν το γεγονος οτι ειδαμε παντου οικογενειες, παιδακια, δυο και τρεις γενιες ανθρωπων να παρακολουθουν ενα γκρουπ που σιγουρα δεν περιλαμβανεται στα μουσικα μου ακουσματα, αλλα ειναι παραλογο να μην εκτιμα καποιος την προσφορα και την αξια τους.

Περασαμε ομορφα, οι φανμποηδες το καταευχαριστηθηκαν, οι επωνυμοι (για οσους τυχον ενοχλουνται) θα βρισκονται παντα εκει σε τετοια event και η ζωη συνεχιζεται. Αντε να δω Μπαλατσινου και Λακη (Γαβαλα ντε) στον Οζζι. Μια τρελα θα ειμαστε…

Υ.Σ.: Hats off στη μπαντα που σεμνα μπηκε και σεμνα εφυγε απο το γηπεδο. Με τα φωτα αναμμενα (στο εμπα), να χαιρετα το κοινο χωρις αηδιοκαταστασεις με τουπε ή “τρελιτσες”. Σοβαροτατοι, κυριοι. Μπραβο τους.

[SPOILER]

Μωρη τρελη, τι να πω κι εγω που ακουγα Manowar; Κοιτα που καταντησα #-o[/SPOILER]

Εεε αφού προϋπόθεση για να μ´αρεσε η συναυλία είναι να είμαι αδερφή οκ λοιπόν το παραδέχομαι :slight_smile: :slight_smile:

city of blinding lights

εξαιρετική βραδιά.
πέρασα σούπερ και οπαδό της μουσικής των U2 δεν με λες.
μουσικά ποτέ δεν ήταν τίποτα ιδιαίτερο στα δικά μου αυτιά, οπότε σε καθαρά μουσικό κομμάτι ήταν απλά όμορφα.
αλλά σαν συνολική εμπειρία και σόου ήταν κάτι που άξιζε να το δεις.

Εγώ γενικά δεν τους ακούγα αλλά πήγα στην συναυλία και θεωρώ πως ήταν απίστευτοι. Δεν ντρέπομαι να το πω γιατι πιστεύω πως με μια φορά δεν γίνεσαι πούστης…!!

[SIZE=“4”]χαιρομαι που συμμετειχα σ’αυτο το μεγαλο ροκ παρτυ…:smiley:[/SIZE]

κι ας μην ειμαι τρελος φαν εκανα το χατιρι στην αδερφη μου κ ανεβηκα απο τις 11 το πρωι στο οακα κ δεν το μετανιωσα καθολου…ξεχασα ολη την κουραση της μερας τη στιγμη που εκανα το πρωτο βημα στον κυκλο… μεγαλη ανεση κι’ας ημουν 3 μετρα απο τη σκηνη…

καλος ο jeffren αλλα καλυτερα τα σχολια που του εκανε το κοινο…:oops:
τους snow patrol δεν τους ειχα ακουσει ποτε, πολυ καλοι μας εφτιαξαν για τη συνεχεια…

το ποσο καλοι ηταν οι u2 φαινεται στο οτι με συνεπηραν τοσο που τραγουδησα δυνατα το get on your boots…:stuck_out_tongue:
τεραστια εμφανιση ανταξια του ονοματος τους… οι καλυτερες στιγμες για μενα ηταν το i will follow,vertigo κ τη στιγμη που τραγουδουσαμε ολοι μαζι το with or without you, ο μπονο ειχε μεινει κ κοιτουσε σα μαλακας…
εννοειται οτι θα ξαναπαμε αν ερθουν σε 3-4 χρονακια,κ μαλακια θα κανουν αν δεν ερθουν…

κ τα τραγουδια ακουγονται πιο heavy live κ μας εφτιαξαν περισσοτερο…:wink:

τι εγινε, ολες οι τρελες στο οακα μαζευτηκαμε??? να κανονισουμε κ καμια εκδρομη για eurovision…:hippy:

Crazy tonight

Από τις 6 το πρωι έξω από το στάδιο, χωρίς ύπνο 3 μέρες… Έφαγα την ζέστη της ζωής μου, έριξα τον ιδρώτα της ζωής μου, έφαγα το ποδοπατητό της ζωής μου αλλά είδα και μία απ’τις καλύτερες συναλίες της ζωής μου… Ήμουν μέσα στον κύκλο και ακουμούσα κάγκελο ανάμεσα από Bono και Edge…

Και τώρα είμαι κομμάτια… :sleep:
αλλά άξιζε…

Τουλάχιστον σε αυτή την συναυλία δεν άξιζε να πας από νωρίς για να είσαι μέσα στον κύκλο. Ξέρω και άτομα που ήρθαν κατα τις 8 κατι τέτοιο και ήταν ακριβώς δίπλα μου.

Οι U2 ειναι νεοι ακομα, σε πολυ καλη ηλικια και επομενως εχουν ακομα παρα πολλα χρονια δουλειας. Μακαρι να ξαναερθουν στην επομενη τουρνε τους, λογικα θα ξαναρθουν, μετα το προσθεσινο επιτυχημενο λαιβ.

Ο Μπονο και η ακτιβιστρια συζηγος του

Ξεγνοιαστες στιγμες για το ζευγαρι με τα παιδια του

Η οικια του Μπονο στο Δουβλινο

Ο Εdge και η οικογενεια του

cool story bro!

μην το παιρνεις αυτο σαν παραγωντα

το λαιβ στην Θεσαλλονικη δεν ηταν επιτυχημενο?
ποσα χρονια καναμε να τους δουμε απο τοτε?

το λαιβ των stones δεν ηταν επιτυχημενο?
τους ξαναδαμε?

Ξύπνησα σήμερα, και άρχισα να συνηδειτοποιώ τι ζήσαμε την Παρασκευή το βράδυ!
Επίσης, το πόσο καταδικασμένοι είμαστε που με το μονοπώλειο της διδι, δεν τους έχουμε δει τόσα χρόνια στην Αθήνα.
Και πάνω στο πρωινό ψάξιμο στο net …

Και αναρωτιόμουν, φταίω εγώ που μου έρχονται στο μυαλό τέτοια πράγματα?

σορρυ που αργησα αλλα εφτασα σπιτι χθες αργα και ημουν πτωμα! ημουν μεσα στον κυκλο! περιμενα περιπου απο τις 13.15 αλλα κομπλε! οχι ιδιαιτερη ταλαιπωρια! καπου πετυχα και τον Floydized στην αναμονη αλλα μετα τον εχασα!
θα περιγραψω αυτο που ειδα με μια λεξη… [SIZE=“5”]WOW[/SIZE] πραγματικα απιστευτο! θα ανεβασω βιντεακια αυριο-μεθαυριο στο youtube και θα τα ποσταρω και εδω! κλασικα μαλακιστηκε για μενα στις δηλωσεις ο Bono αλλα με αυτα που εκανε κατα τη διαρκεια του show αντε να του κρατησεις κακια!! :stuck_out_tongue:

Oh God…Τι ακουμε;#-o

οποιος πηγε νωρις, ξερει…

τελειως ανοργανωτοι (οπως παντα), αλλα ευτυχως μας αποζημιωσε η μπαντα…:wink:

Μου είχε κάνει εντύπωση που ολόκληρο συζήτηση για την συναυλία και κανένας δεν είχε αναφέρει τίποτα για την οργάνωση;
Επιτέλους βγήκε κάποιος να μιλήσει για τον τραγέλαφο που λέγεται Didi!!!
Αν τόσα χρόνια ηταν μαζική η αντίδραση του κόσμου στις πρακτικές μια τέτοιας ιδιωτικής εταιρείας δεν θα ήταν σίγουρα αυτή που είναι!Αλλά από την στιγμή που ο κόσμος (ελλείψη παραστάσεων από το εξωτερικό) νομίζει ότι είναι φυσιολογικά αυτά που κάνει η Didi πάντα έτσι θα είναι.

Εγώ δεν πήγα από τις 3 για να ξέρω αυτά τα σκηνικά που περιγράφει το παλικάρι στο blog.Εγώ πήγα στις 6 παρά τέταρτο.

Φτάσαμε με τα πόδια μέχρι το τείχος των εθνών (μπροστά από το κλειστό του μπάσκετ) και δεν υπήρχε ούτε ένας της διοργανώτριας εταιρείας που να ελέγχει το οτιδήποτε ή το να σε βοηθήσει!Βλέπουμε ένα μικρό πανό που έλεγε VIP/Arena το οποίο έδειχνε πίσω από το κλειστό του μπάσκετ και σε άλλη κατεύθυνση από εκεί που ήταν το ΟΑΚΑ.Το ακολουθήσαμε εμείς και εκατοντάδες άλλοι και ύστερα από μια περιπέτεια 5-10 λεπτών βρήκαμε που τελικά έπρεπε να μπούμε για αρένα.Ακόμη όμως δεν υπήρχε ούτε ένας για να σε κατευθύνει.[-X

Αφού περάσαμε το λαβύρινθο του Pacman με μεταλλικά μπλοκ(μα καλά ποιος το εμπνεύστηκε;) ήταν καμιά 50αριά τύποι όλοι με μαύρες μπλούζες που έγραφαν staff μαζεμένοι μπουλούκι όπου χαβαλεδιάζανε και παίζανε μπουγέλο!!!Πολλοί φαινόντουσαν στην καλύτερη πρεζόνια και μιλώντας με κάποιον διαπίστωσα ότι ήταν και λίγο μαστουρωμένος!!Χωρίς να φανώ υπερβολικός σας ορκίζομαι ότι τον ένα τον έχω πετύχει στον ηλεκτρικό να ζητιανεύει!

Με το που μας βλέπουν ξαφνικά αρχίζουν μερικοί να φωνάζουν “Τα εισητήρια ψηλά στα χέρια” με πολύ ύφος και τσαμπουκά!Πάω να δείξω το εισητήριο μου σε έναν και την ώρα που μου το κόβει έρχεται ένας άλλος και τον μπουγελώνει (του άδειασε ολόκληρο μπουκάλι,όχι αστεία) και με κάνει λούτσα!Μετά αντί να πούνε συγνώμη σκάνε στα γέλια!

Όταν τελείωσε η συναυλία είπαμε να ανέβουμε από τις κερκίδες να φύγουμε γιατί είχε μπλοκάρει η έξοδος της αρένας.Εκεί είναι ένα παλικάρι που θέλει να κατέβει από τις κερκίδες στην αρένα να βρει την παρέα του.Είναι τώρα ένα από τα πρεζόνια του staff και του μπλοκάρει τον δρόμο και του λέει δεν γίνεται να σε αφήσω.Ο άλλος του λέει να εκεί είναι οι φίλοι μου και πάει να συνεχίσει.Τότε ξαφνικά ο τύπος από το staff του χώνει κλωτσιά στο στήθος και μείναμε όλοι μαλάκες που είμασταν τριγύρω!!Ο κόσμος αντί να τον κράξει κοίταγε να φύγει γιατί φοβήθηκε!

Τελικά όταν βγήκαμε έξω από το γήπεδο υπήρχε μία καγκελόπορτα 1,5 μέτρο πλάτος όπου όλοι σπρωχνώμασταν από εκεί να βγούμε.Αν για κάποιο λόγο χρειαζόταν άμεση εκκένωση πως θα έβγαινε ο κόσμος;;:-k

Η Didi δυστυχώς είναι μια κωμικοτραγική εταιρεία της αρπαχτής που δεν ίδρωσε ιδιαίτερα για την οργάνωση μιας συναυλίας 80.000 ατόμων και τα άφησε όλα λίγο πολύ στην τύχη!Oύτε έλεγξε τι άτομα έβαλε για staff,αν έχουν ποινικό μητρώο,τι εμπειρία μπορεί να έχουν από παρόμοια διοργάνωση,ούτε τους εκπαίδευσε.![-X

Εγω ειμαι σιγουρος πως στην επομενη τουρ θα ειμαστε μεσα…!

σοβαρα τωρα…
το εννοεις αυτο???

Καταρχήν δεν ξέρω αν τους πληρώνει,μπορεί να είναι εθελοντές τύπου Rockwave.

Γιατί να μην το εννοώ; Εννοείται το εννοώ!

Τους εκπαίδευσε να κάθονται όλοι 50 άτομα μπουλούκι έξω από την είσοδο της αρένας και να χαβαλεδιάζουν και να μην υπάρχει κανένας να κατευθύνει τον κόσμο τριγύρω από ΟΑΚΑ;Τους εκπαίδευσε να κλωτσάνε και να μιλάνε όπως γουστάρουνε;Εκτός αν εσύ εννοείς εκπαίδευση το να σκίζουν τα αποκόμματα από τα εισητήρια και να φωνάζουν “τα εισητήρια ψηλά”.

Για την εμπειρία έβγαζε μάτια ότι δεν είχαν ιδέα τι τους γινότανε!

Και όχι δεν τους έψαξε ιδιαίτερα για να τους βρει.Δεν μιλάω για όλους τους υπαλλήλους της εταιρείας,μιλάμε για τα τελειωμένα παλικάρια με τις μπλούζες staff.

Όσο για το ποινικό μητρώο εντάξει δεν παίρνω και όρκο ότι δεν το ελέγξανε.

Αν για κάποιο λόγο που εσύ ξέρεις σου φαίνονται υπερβολικά ή περίεργα αυτά για Ελλάδα θα σου πω ότι υπάρχει τεχνική εταιρεία που στήνει μεταλλικές κατασκευές για γάμους,εκδηλώσεις και συναυλίες χωρίς να βγάζει άδεια και χωρίς να τσεκάρει όπως πρέπει το αν θα αντέξει η κατασκευή.(λίγο τύχη-λίγο εμπειρία)