Αδελφέ, 35 χρ είμαι και δόξα το Θεό βγάζω μόνος μου το εισόδημά μου απ τα 20 8)
Έχει να κάνει με το με τι συγκρίνεις την τιμή. Επειδή μιλάμε για διασκέδαση στην Ελλάδα - γιατί για μένα μια συναυλία είναι διασκέδαση, δεν είναι μίζερος τρόπος να βρεις κάτι άσχημο να πεις - με 65 ευρώ πίνεις 5 ποτά στα “καλά” μαγαζία - για να μην μιλήσω για Σαντορίνη που ήμουν που είχε το ποτό 15!!! Αν το συγκρίνω με άλλες μεγάλες συναυλίες στην Ελλάδα, ναι, εγώ γούσταρα πιο πολύ απ οτιδήποτε GnR και τις 2 φορές γιατί είμαι fanboy απ τα γεννοφάσκια μου , γουστάρω πιο πολύ AC/DC και Metallica, αλλά πρέπει να πραδεχθώ ότι η παραγωγή που είδα - σκηνή, videowall, φώτα, ήχος κτλ είναι ότι καλύτερο έχει έρθει μέχρι στιγμής στην Ελλάδα… Οπότε ναι, με 65 ευρώ αγοράζεις πράγματα σουπερ μαρκετ για να φάει μια οικογένεια 5 μέρες, αλλά με αυτή την λογική δεν θα βγάλουμε άκρη (ένα CD κοστίζει όσο 15 φρατζόλες ψωμί )
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι τα λεφτά ήταν λίγα, τώρα αν δεν τα έχω λογω συγκυρίας, αυτό είναι μια άλλη κουβέντα
Το ευχαριστήθηκα, ήταν εξαίσια, μου έμεινε η εντύπωση ότι με σεβάστηκαν και γούσταρα που ψιλο-ψάρωσαν με το ελληνικό κοινό
ΥΓ: αν καθόταν κάποιος κοντά στο μπροστά δεξιά “πόδι” της σκηνής , μπορεί να μου εξηγήσει τι έγινε στο τέλος και την έπεσαν στον καμεραμάν που ήταν πάνω στο πόδι?? Ο τύπος άρπαξε κάτι μπύρες και κάτι που έμοιαζαν σαν καθίσματα (?) στο κεφάλι και μάλιστα τα πεταγε πίσω εκνευρισμένος! Πήγε να γίνει μανούρα εκεί , αλλά το έσωσαν οι staff-boy το θεμα…
Μπα…Με 65? την βγαζεις δεν την βγαζεις 1 εβδομαδα.Για 2 δεν το συζηταω καν…
+2 παρατηρησεις
(Και ελπιζω να μην ορμηξετε να με κατασπαραξετε)…Καθομουν 5-6 μετρα εξω απο τον κυκλο προς το κεντρο και λιγο αριστερα.Εμενα ο ηχος δεν μου φανηκε καθολου καλος (και εχω σαν παραδειγμα το 97 που καθομουν πανω κατω στην ιδια θεση και ο ηχος ηταν τελειος).
Καλη η φαση με τα κινητα και το γεγονος οτι θα μεινουν για παντα οι στιγμες που ζησαμε, αλλα υπηρχαν φασεις που δεν εβλεπα καθολου σκηνη και ειμαι και 1.90 υψος.
αυτα κατα τ’αλλα και χειροτερος να ηταν ο ηχος και δεκαπλασια να ηταν τα κινητα εγω παλι το ιδιο θα περνουσα.Δηλαδη ΓΑΜΑΤΑ!!!
Αφού το έθεσε κ κάποιος άλλος, ας πω κ εγώ τον πόνο μου… Εμένα γενικά με ψιλοεκνευρίζει η φάση με τα κινητά κ τις κάμερες. Κ δεν είμαι 1,90 αλλά 1,65!! Οπότε δε μ’αρέσει να μου μειώνουν κ άλλο το ήδη περιορισμένο οπτικό μου πεδίο!
Ανεξάρτητα από αυτό, ειλικρινά πιστεύω ότι απολαμβάνεις καλύτερα τη συναυλία όταν είσαι απαλλαγμένος από τέτοιες “έγνοιες”. Να ανοίξεις την κάμερα, να εστιάσεις, να προσέχεις να είσαι μέσα στο πλάνο… Επιπλέον οι περισσότερες κάμερες και τα κινητά δεν προσφέρουν κ καμιά τρομερή ποιότητα, για να πεις ότι αξίζει τον κόπο. Αμφιβάλλω δηλαδή πόσες φορές τα βλέπουν μετά αυτά τα βίντεο. Τελοσπάντων, καταλαβαίνω ότι ο καθένας έχει τη δική του άποψη πάνω στο θέμα απλά η δική μου γνώμη είναι ότι χωρίς κάμερες θα ήταν καλύτερες οι συναυλίες…
Πράγματι έχει παραγίνει το κακό με τους ερασιτέχνες εικονολήπτες του youtube που για να ανεβάσουν -άλλο ένα- βιντεάκι με άθλια εικόνα και ήχο σπάνε τα αρχίδια των γύρω τους.
Προσωπικά έχω σπρώξει χέρια χωμένα μέσα στα μούτρα μου και χαλάσει λήψεις κρετίνων. Καιρός να ξεκαθαρίσουμε πως το εισητήριο σου εξασφαλίζει το δικάιωμα να δεις τη συναυλία και όχι να την βιντεοσκοπήσεις ενοχλώντας όλους τους υπόλοιπους.
δεν θα συμφωνησω με το οτι ητανε απογοητευτικοι
συμφωνω οτι δεν ηταν ωραιο το οτι εχανε τα λογια του
αλλα κατα τα αλλα εμεινα πολυ ικανοποιημενος
πολυ καλος ηχος, στησιμο στη σκηνη και αν εξαιρεσεις το παραπανω θεμα και πολυ καλη αποδοση
γενικα ειναι δυσκολο μια νεα μπαντα να φτασει τα μεγαθηρια
οχι οτι δεν εχουν τα φοντα
απλα δεν εχει τυχει να γραψουν το αντιστοιχο one/with or without you τους
γιατι καλως η κακως χωρις τις υπερκομματαρες/υπερχιτακια καμια μεγαλη μπαντα δεν θα βρισκωταν εκει που ειναι
εβλεπα παλαιοτερα ενα dvd kansas
και αναφερανε οι ιδιοι μεσα οτι ολοκληρη η καριερα τους ητανε το dust in the wind…
ή θυμασαι το επιπεδο που φτασανε οι no doubt με το don’t speak…
οπωτε don’t be harsh on bands that really deserve it
και τσεκαρε το κουρασμενο πονυ…
Λοιπόν,
αρχίζοντας απο τον Aviv Geffen, που ομολογώ ότι έμαθα για την παρουσία του στο live, όταν άρχισαν να παίζουν το “Blackfield”… λολ!.. και ξέρω ότι δεν ήμουν η μόνη… Αυτό έγινε ενώ περίμενα Snow Patrol με “run”… και σκέφτηκα “τι κάνει αυτός εδώ??”
Είναι τρίτη φορά για μένα που ακούω Aviv Geffen live… καλούλι είναι… λίγο χαζούλι με διάφορα άκυρα που κάνει… π.χ. έβγαλε τη μπλούζα, τη φόρεσε στο πρόσωπο, και έκοβε βόλτες στον κυκλικό διάδρομο… χαχααχαχα… αλλά ντάξει… δεν είναι βαρετός να τον βλέπεις… έχει ενδιαφέρον… Και η μουσική του είναι πολύ ωραία… Οπότε, για μένα… καλή αρχή σε γενικές γραμμές!..
Snow Patrol είδα πρώτη φορά… ήξερα τα περισσότερα απο τα τραγούδια που είπαν… με αγαπημένα μου τα “Run” και “Οpen your Eyes”… αλλά σκοπεύω να τους ψάξω πιο πολύ. Πολύ ωραίο συγκρότημα! Με κέρδισαν…
Παρατήρηση: τι γαμάτη φωνή που έχει live αυτός ο Gary!!!.. (έμαθα και το όνομα χεχε… )
Αλλά κι ο ίδιος το είπε ότι ήταν ενα απλό ζέσταμα μπροστά σ’αυτό που ακολουθούσε…
Είμαστε 1 λεπτό περίπου πριν βγουν απο τα αποδυτήρια οι u2!!!
Όλοι είναι όρθιοι και περιμένουν με αγωνία στραμμένοι προς την είσοδο…
… όλοι φωνάζουν… ακούγεται σ’ολο το στάδιο ένα “ΩΩΩΩΩΩΩΩΩ”
… ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΚΑΝΕ ΜΥΤΗ ΟΙ ΘΕΟΙ!..
… εκει ΟΥΡΛΙΑΖΩ… “ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ…ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ”
περπατάνε με στυλ μπροστά μας για να ανέβουν στη σκηνή…
Τα πρώτα κύματα συγκίνησης έχουν ήδη ανεβει στα μάτια μου…
Δεν μπορούσα να το πιστέψω: ήταν αλήθεια που τους έβλεπα απο ΤΟΣΟ κοντά…
Και εκεί αρχίζει η μουσική… Ο Bono (<3) αρχίζει να χορεύει…
ΚΡΑΤΑΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ… ΝΟΜΙΖΑ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ…
κλάμα και τρέλλα και ΕΥΤΥΧΙΑ… Έκσταση, όνειρο… ΜΑΓΕΙΑ… Ταξίδι στο διάστημα…
Μα πόσο πιο γαμάτο μπορεί να είναι ένα live… πόσο πιο πολύ!!!..
Σκέφτομαι κάποιους που τους έπαιρναν με το φορείο του Ε.Σ.
ευτυχως που κάπως κατάφερα να συγκρατηθώ κι εγώ, και τελικά απόλαυσα ΟΛΟ το show…
ήταν απλά ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ… δεν ξέρω… ο,τι και να πω θα είναι ΛΙΓΟ…
μπροστά σ’αυτό που έζησα… Ό,τι πιο όμορφο έχω ζήσει… ΠΟΛΥ όμορφο!
Μου άρεσε πάρα πολύ όλο το σετλιστ, γιατί είχε απ’όλα…
Ξεκίνησαν με το Beautiful Day… τι άλλο θα χαρακτήριζε όλο αυτό που ζούσαμε…
(Βέβαια περίμενα το No Line on the horizon… αλλά it’s ok! )
… Υπέροχες στιγμές στα
Get on your boots-ΤΡΕΛΟΣ ΧΟΡΟΣ!,
Miss Sarajevo-Α ΡΕ ΦΩΝΑΡΑ ΒΟΝΟ!,
One, With or without you, - απίστευτος συντονισμός μουσικής-U2-σκηνής-κόσμου…
όπως είπε κι ο Bono “Just… WOW!”
Και βέβαια η αδυναμία μου το “Moment of Surrender”… που το έπαιξαν τελευταίο,
αμέσως μετά απο το special δωράκι του κόσμου… που “απάντησε” στους U2… τραγουδώντας τα φωνητικά που έχει στο τέλος του with or without you… … ήταν πολύ συλλογικό και όμορφο… Ο Bono έμεινε… και είπε ότι αυτό δε θα το ξεχάσει!..
Και τελικά πραγματοποιήθηκε η φαντασίωσή μου γι’αυτό το κομμάτι… ακούγοντας το έστω τελευταίο…
να το τραγουδάει όλο το οακα… μαγεία… U2 - Moment of surrender live@Athens.
Σιγά ρε παιδιά πολύ υπερβολή έπεσε με τα βίντεο. Εγώ τράβηξα 5-6 βίντεο και γύρω μου τραβούσαν όλοι και δεν με ενοχλούσε στο να βλέπω την συναυλία.Δηλαδή αν ο άλλος είναι 1,80 σας ενοχλέι αν έχει ψηλά το χέρι του και τραβάει με την κάμερα και το ίδιο του το ύψος δεν σας εμποδίζει να δείτε την συναυλία?Υπερβολές…
Setlist απο Τουρκια με μια ωραια εκπληξουλα για τους die-hard fans
Return Of The Stingray Guitar
Beautiful Day
New Year’s Day
Get On Your Boots
Magnificent
Mysterious Ways
Elevation
Until The End Of The World
I Still Haven’t Found What I’m Looking For
Pride (In The Name Of Love)
In A Little While
Miss Sarajevo
City Of Blinding Lights
Vertigo
I’ll Go Crazy If I Don’t Go Crazy Tonight
Sunday Bloody Sunday 17. Mothers Of The Disappeared
Walk On
One
Where The Streets Have No Name
Ultra Violet (Light My Way)
With Or Without You
Moment of Surrender
Mιλάμε για το Mothers Of The Disappeared, τελευταιο κομματι του The Joshua Tree, γραμμενο και αφιερωμενο στις μητερες των αγνοουμενων της χουντας στην Αργεντινη. Εχει παιχτει παρα πολυ λιγες φορες
Το απόλυτο πάντως γεγονός της χθεσινής ημέρας για τους die-hard fans ήταν το soundcheck του πιο πολυσυζητημένου τους τραγουδιού εδώ και 6 χρόνια, του Mercy. Πιθανότατα οι Ελβετοί θα έχουν την ευκαιρία να το ακούσουν για πρώτη φορά ζωντανά.
Τοξικέ μαζί σου! Κι εγω στην ιδια κατηγορία ανήκω. Απιστευτη συναυλία, μάλλον εμπειρία πρέπει να το λέμε και οχι συναυλία!:lol:
Έχω πάει σε πολλές συναυλίες στη ζωή μου, δόξα το Lemmy! Αυτή συγκαταλέγεται μεσα στις 5-6 καλύτερες…
όχι μόνο υπήρχαν εισιτήρια με 33? ( για τις κάτω θύρες στο πέταλο πίσω από το stage ) αλλά κάποιοι τυχεροί από αυτούς που τα είχαν μεταφέρθηκαν σε καλύτερες θύρες, ακόμα και σε αυτές των 165!!!
Έκανα το report μου για το ξύλο δεν είπα.
Στην 1 που ήμουν έπεσε απίστευτο κυνηγητό μέχρι την αρένα και ξύλο και κωλοτούμπες στον διάδρομο δίπλα μας. Πάντα θα πρέπει να υπάρχουν 20-30 κάφροι τσαμπατζήδες που θα πλακωθούν με τα πρωτοπαλίκαρα τους Stuffατζήδες, οι οποίοι παρεπιμπόντως έκαναν τους καμπόσους με τα λοστάρια. Το σκηνικό επαναλήφθηκε αρκετές φορές, δεν μπορούσαμε να απολαύσουμε την συναυλία και σε κάποιες φάσεις επίσης δημιουργήθηκε ένας τρελός πανικός γιατί άρχισαν να πέφτουν κάποιες χοντρές!!!
Κρίμα σ’ αυτήν την χώρα οι μαλάκες οι ξύπνιοι και οι ανεγκέφαλοι πάντα θα περισσεύουν!!!:thumbdown:[-X