μου το ειπαν κ κατι φιλοι μου που ηταν στην 8 οτι ο ηχος ηταν γτπ…
στον κυκλο παντως ηταν πεντακαθαρος…8)
Καλά στο θέμα του ήχου πιστεύω ότι πιο πολύ σχέση έχει ο χώρος παρά τα ίδια τα μηχανήματα.Επειδή το στάδιο δεν είναι φτιαγμένο για συναυλίες η ακουστική του πρέπει να είναι πολύ μέτρια οπότε ανάλογα που θα κάτσεις τέτοιο ήχο θα πάρεις.
Φοβερή συναυλία και πιθανότατα μέχρι εκείνη τη στιγμή η καλύτερη του φετινού καλοκαιριού. Πέρασα (και εγώ) υπέροχα αν και ήθελα λίγο ακόμα! Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να παραθέσω ένα link για κατέβασμα της συναυλίας σε audio. Αν όχι ας διαγραφεί. Η συναυλία είναι στα δύο part.
http://u2start.com/shows/2010-09-03/Athens,%20Greece%20-%20Olympic%20Stadium/#audio
ΥΓ Δεν το έχω ανεβάσει εγώ οπότε νοητό ευχαριστώ σ’ αυτόν που το ανέβασε!
έχει και στο dime και στο u2t οπότε όσοι πιστοί ευχαροστήστε τον Παντελή!
ο ηχος εμενα με ικανοποιησε παρα πολυ! ημουν μεσα στον κυκλο! ωστοσο δεν ξεχωριζα τοσο πολυ τα οργανα…βεβαια γινοταν και ψιλοπανικος επειδη τραγουδουσαμε αλλα οκ! παντως τον “5ο” δεν τον ακουγα με τιποτα.!!
Α ώστε τελικά μπήκες μέσα στον κύκλο ε;8)8)
ε ναι ρε! μετα το πρωτο καγκελο πριν μπουμε σε εχασα! που πηγες εσυ??? (ρεμαλι! δες τα βιδεο!!! )
Ρε εγώ σε έβλεπα,μάλλον λόγω ύψους,μέχρι και πριν ανοίξουν οι πόρτες.Αλλά ναι είχες πάει μπροστά εσύ!:p:p
Μετά σε έχασα.Ποια βίντεο να δω ρε;
επρεπε να χωθεις! εκανα ποστ πριν κανα 2 σελιδες τα βιδεα που τραβηξα! αντε να παρω κανα view παραπανω…!!! :p:p
οσον αφορα τις μανουρες που εγιναν εξω απο τη συναυλια ο Καρπετοπουλος σημερα αναφερει πως η διοργανωτρια εταιρια ειχε την πανεξυπνη ιδεα να αναθεσει την περιφρουρηση του χωρου στους σεκιουριτι του παο και της αεκ με τη λογικη οτι οι συγκεκριμενοι γνωριζουν καλυτερα τον χωρο.
Αυτοι ηταν που πλακωθηκαν μεταξυ τους με τα λοσταρια,αναφερει το αρθρο.
Οποτε να ειστε ευχαριστημενοι που δεν καηκε το stage και ειδαμε τη συναυλια.
Έπρεπε να φέρουν και του Θρύλου να γίνει ο νέος παγκόσμιος.
το U2 plane από http://athensairport.blogspot.com/
Friday, September 3, 2010
U2 arrived in Athens from NCE (Nice, France) on a Blue Line MD-83 registered F-GMKL as BLE910. The plane landed at 17:05L on runway 03L and the band left the airport on 6 limos for the place where the concert will be held tonight.
φωτο απο αλλο αεροδρομιο
Ζηλεύουν τον Dickinson
οχι ο ντικινσον τους ζηλευει γιατι των u2 ειναι καινουριο και των iron maiden μια μπακατελα για αποσυρση:):)
των maiden ειναι μεγαλυτερο ομως…
το αεροπλανο
:lol::lol: θεος…!
Eπισης, ο Bono δεν πιλοταρει και κραταει ετσι ενεργεια και δυναμη για υπεροχα live…
Οχι οτι ο Bruce θα εφτανε ποτε εστω και στο ελαχιστο τον Παβαροτι απλα λεμε…:roll:
12-09-2010 Zurich II
- Intro - Space Oddity
- Return Of The Stingray Guitar
- Beautiful Day / Rain (snippet)
- I Will Follow
- Get On Your Boots
- Magnificent
- Mysterious Ways
- Elevation / Singing In The Rain (Snippet)
- Until The End of The World
- I Still Haven?t Found What I?m Looking For / Singing In the Rain ( Snippet)
- North Star
- MERCY
- In A Little While
- Miss Sarajevo
- City Of Blinding Lights / Singing In The Rain (Snippet)
- Vertigo
- I?ll Go Crazy If I Don?t Go Crazy Tonight(remix) / Relax (snippet) / Two Tribes (Snippet)
- Sunday Bloody Sunday
- Mothers Of The Disappeared
- Walk On / You?ll Never Walk Alone (Snippet)
<Desmond Tutu speech>
Encore:
20. One
21. Rain (Snippet) / Where The Streets Have No Name
22. Moment of Surrender
Οι προσευχές έξι χρόνων εκπληρώθηκαν.
έτσι για να ποστάρω κάτι τελευταίο…
[FONT=“Arial Black”][SIZE=“5”]
U2 FOREVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER[/SIZE][/FONT]
=D>=D>=D>=D>=D>=D>
Τι θες να πεις ότι ο Μπόνος έχει καλύτερη φωνή από τον Βρασίδα;
Άμα είναι έτσι κοίτα λίγο το 1982-1983 και έλα να σε κεράσω κανά υποβρύχιο μετά:p