U2 αθηνα 3/9/2010

__Τους είχα δει στη Θεσσαλονίκη στην και τότε ΠΟΛΥ εντυπωσιακή περιοδεία τους “Pop (Mart?)”. Και για τα τότε δεδομένα ήταν εντυπωσιακή και πολύ ακριβή η παραγωγή με “πρωτιές”, κλπ (π.χ. η μεγαλύτερη γιγαντοοθόνη που είχε χρησιμοποιηθεί ποτέ). Η μπάντα πολύ καλή, το σετ-λιστ εξαιρετικό, το σόου εξαιρετικό η φωνή του Μπόνο μέτρια έως καλή (υπήρχε περίπτωση να μη τραγουδήσει, είχε σοβαρό πρόβλημα εκείνες τις μέρες, κάτι είχε πάθει η φωνή του). Είχα πληρώσει 4.000 δραχμές και τα άξιζαν μέχρι δραχμής (πολύ φτηνό εισητήριο ακόμη και για τότε -είχε πληρώσει την μισή αξία του εισητηρίου ο Δήμος Θεσσαλονίκης μιας και αυτή ήταν η συναυλία που έκλεινε νομίζω τους εορτασμούς για την “Θεσσαλονίκη - Πολιτιστική Πρωτεύουσα”… σας παραπέμπω σε σχετικό σκίτσο του Αρκά -:lol:).

__Τώρα για του χρόοοοοονου… θα δούυυυμε… Αλλά το πιο πιθανό, αν δεν έχω υποχρεώσεις που δεν αναβάλονται, είναι να πάω. Μέχρι τότε, βλέπουμε. Οταν πρωτοδιάβασα την ημερομηνία είπα “ρε γμτ, λες να την γράφουν με τον αγγλικό τρόπο και να εννοούν πως έρχονται στις 9 Μαρτίου?!”, αλλά μιας και μιλάμε για του χρόνου, θα δούμε.

__Οκ, τους έχω ξαναδεί. Καλύτεροι μουσικά (και φωνητικά για τον Μπόνο), ΔΕΝ θα είναι. Το σετ-λιστ ΔΕΝ θα είναι καλύτερο (χοχοχο, λέγε με “καινούργια άλμπουμ”, οκ-οκ, εδώ πειράζω τους die-hard οπαδούς τους). Το εισητήριο δε θα είναι πιο φθηνό. Γιατί να πάω λοιπόν; Γιατί εγώ προσωπικά, πιστεύω πως αξίζει να δώσω 30 ευρώ για να παρακολουθήσω ένα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ (και σε θέμα καλλιτεχνίας /ποιοτητας, παραγωγής, πρωτοτυπίας, εντυπωσιασμού κλπ) θέαμα από κοντά, υπό τους (live) ήχους των U2, απολαμβάνοντας το συναυλιακό feeling κατα τη διάρκεια και πριν απ’ αυτήν, και την παρέα των “die-hard” φίλων μου (που το είδαν στην Βαρκελώνη και μου έδειχναν μετά φωτογραφίες απ’ τη συναυλία κλπ). Εγώ πιστεύω, πως γι’ αυτά που θα ζήσει (ως “αντικτυπο” έστω μίας ατμόσφαιρας, αν υποθέσουμε πως ψυχολογικά κάποιος δε θα συμμετέχει μιας και δεν ενθουσιάζεται με τους U2), ΘΑ ΔΕΙ και θα ακούσει κάποιος, αξίζουν μέχρι και το τελευταίο λεπτό του ευρώ το εισητήριο των 30 ευρώ.

__Σωστό το σχόλιο πως “θα μαζεύουν και θα τοκίζουν λεφτά”, αλλά δε το είπε με γκρίνια. Ανέφερε κάτι που θα ισχύει και που προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό -μπράβο στον μάγκα επιχειρηματία που θα μαζεύει τόκους, αφού ήταν μάγκας να ανακοινώσει τόσο νωρίς τη συναυλία και να κάνει ο κόσμος τον προγραμματισμό του. Οποιος καίγεται τα σκάει από τώρα και ησυχάζει, όποιος θέλει τ’ αφήνει γι’ αργότερα, άλλος κάνει από τωρα προγραμματισμό κλπ…

:lol::lol::lol:

Πέθανα λέμε!!

Live Review της 360 από Παρίσι

http://www.rocking.gr/article6384.php

Σαν ένας από τους τυχερούς που τους παρακολούθησε φέτος στο Βερολίνο μαζί με άλλους 90000 νοματέους, θα σας συμβούλευα, έστω και αν δεν τρελαίνεστε, να μην το χάσετε. Πρόκειται για μοναδική εμπειρία. Άλλωστε είναι ευκαιρία να παρακολουθήσετε ένα από τα τελευταία ‘συγκροτήματα σταδίων’. Θα είναι κρίμα να επαναληφθεί το σκηνικό με τους AC/DC (όχι πως δεν γουστάραμε, ίσα-ίσα), αν και τώρα τα εισιτήρια θα είναι αρκετά φθηνότερα. Και μια μικρή συμβουλή για όσους πάνε, αν και ακόμα είναι νωρίς: Όποιος θέλει να απολαύσει τη σκηνή σε όλο της το μεγαλείο, πρέπει να είναι λίγο μακριά. Οι χρωματισμοί και οι σχηματισμοί είναι απίστευτοι, και ό,τι και να δεις από το youtube, δεν είναι αντιπροσωπευτικό.

Καλή μας αναμονή! :slight_smile:

κ γω δεν τρελενομαι αλλα αν δεν βαραω σκοπετο θα ηθελα να το δω κ θα προσπαθησω!!!

Επειδή μ’αρέσουν οι προ 2000 U2 (μην πω κ προ '91), άμα πάω με πάω και έχω πανό “Bono Sucks” θα με αφήσουν?

Φυσικα… κρυψ’το στην εισοδο και βγαλ’το οταν βγει ο Bono κατω απο την αραχνη .:stuck_out_tongue: φαντασου τι χαρές που θα κανει οταν το δει…:lol::lol::lol:

Αν αναβληθει κανας αγωνας της Παναθας εξ αιτιας της συναυλιας, θα τα σπασω ολα!:stuck_out_tongue:
Περσι εξ αιτιας κωλο-Μαντονας χασαμε απο τον Εργοτελη!!!:x

οχι, σοβαρα δεν κανω πλακα!

oι u2 θα εθουν με ολο τον εξοπλισμο αραγε!!με εκεινο το θηριο που χουμε δει στις φωτο?

Ε ναι ρε… αν δεν φέρουν αυτή την αράχνη τι 360 tour θα είναι μετά?

Τους είδα το 96 και ήταν μέτριοι. Το show από μόνο του δε μου λέει τίποτα. Και Θεσσαλονίκη να παίζανε μάλλον δε θα πήγαινα. Πιο πολύ γιατί τους βαριέμαι παρά για τα χρήματα.

Εννοείται ότι μπορείς να πάρεις άδεια τις πρώτες μέρες.
Αν έχεις άκρες δεν το συζητάμε αλλά και να μην έχεις όλο και κάτι μπορείς να βρεις για δικαιολογία ή να την ψάξεις με νοσοκομεία.

Ον τόπικ, η μπάντα με αφήνει παγερά αδιάφορο, αλλά να πέσει γκρίνια όταν μπορείς να δεις U2 με 30 έως 60 ευρώ το βρίσκω λιγάκι μίζερο. Αν και με χαλάει κάπως ο διαχωρισμός τιμών ανάλογα με τη θέση. Δηλαδή για να δείξεις πόσο πολύ αγαπάς το συγκρότημα πρέπει να το κάνεις με φράγκα.

Στη Θεσσαλονίκη τους ειδες?

Εχοντας δει ολα τα video των συναυλιων απόλες τις περιοδειες τους καθως και καποια bootlegs -κατα τη γνωμη μου- η περιοδεια του PopMart δεν ηταν και η καλυτερη περα απο τα εντυπωσιακα σκηνικα, προτιμω φυσικα την κορυφαια The Joshua Tree η εστω τη Zoo TV και επισης πολυ καλες οι Elevation και Vertigo (σχετικα με το σετ λιστ).

Ρε όλοι μέσα λεμεεεεεεεεεεεε…:bow2:ποιά τιμη εισητηρίων λέτε να είναι η καλύτερη¨?:-k

μεγαλύτερη ή ίση με το ΑΕΠ :p:p:p:p

:D:lol::lol::lol::smiley:

Σοβαρά τώρα τι πιστέυτετε?εγώ λέω να πάρω με 70-80.Καλά είναι?

είσαι σίγουρος γι αυτό? εγώ νόμιζα ότι μέχρι να ορκιστείς ( ή να τελειώσεις την εκπαίδευση ή κάτι τέτοιο ) δεν μπορείς να πάρεις άδεια…

Σαν πολύ δεν βιάζεσαι? ακόμα δεν ανακοινώθηκαν οι τιμές… που ξέρεις που θα είναι αυτά των 70-80?
η μεγαλύτερη εμπειρία πάντως θα είναι μέσα στον κύκλο αλλά αυτά θα είναι πανάκριβα…

τα πιο ακριβά θα είναι 95 ευρώ,και οι τιμές θα κυμαίνονται απο 30 μεχρι 95…τα εισητήρια των 70 80 πιστεύω πως θα είναι μια χαρά…

Oι περιοχες που ειναι στα πλαγια εξω απο τον κυκλο λεγονται Red Zone και εκει τα εισιτηρια θα ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ, αλλα θα μπορεις να πας 5 λεπτα πριν ξεκινησει η συναυλια και να εισαι καγκελο + οτι σε συγκεκριμενο τραγουδι υπαρχει περιπτωση να σε σηκωσουν στην σκηνη (βαριεμαι να εξηγησω τον λογο παραθετω βιντεο -> http://www.youtube.com/watch?v=6zkMCjqoov8 3:20 και μετα).

Η περιοχη μεσα στον κυκλο ειναι προσβασιμη με κανονικο εισιτηριο για αρενα και για να μπεις πρεπει να στηθεις νωρις εξω απο το σταδιο και να σου βαλουν μια σφραγιδα ή βραχιολακι στο χερι. Το υπερ ειναι οτι δεν μπαινουν υπεραριθμοι και ειναι πιο χαλαρα συν οτι βλεπεις την μπαντα στα 2-3 μετρα, το κακο ειναι πως δεν βλεπεις σχεδον καθολου οθονη και το καταπληκτικο light show

Eγω Παρισι ημουν 15-20 μετρα εξω απο τον κυκλο και στις δυο συναυλιες και εβλεπα και μπαντα και οθονη καλα, αλλα Αθηνα εκτος απροοπτου θα επιδιωξω να μπω μεσα στον κυκλο