__Τους είχα δει στη Θεσσαλονίκη στην και τότε ΠΟΛΥ εντυπωσιακή περιοδεία τους “Pop (Mart?)”. Και για τα τότε δεδομένα ήταν εντυπωσιακή και πολύ ακριβή η παραγωγή με “πρωτιές”, κλπ (π.χ. η μεγαλύτερη γιγαντοοθόνη που είχε χρησιμοποιηθεί ποτέ). Η μπάντα πολύ καλή, το σετ-λιστ εξαιρετικό, το σόου εξαιρετικό η φωνή του Μπόνο μέτρια έως καλή (υπήρχε περίπτωση να μη τραγουδήσει, είχε σοβαρό πρόβλημα εκείνες τις μέρες, κάτι είχε πάθει η φωνή του). Είχα πληρώσει 4.000 δραχμές και τα άξιζαν μέχρι δραχμής (πολύ φτηνό εισητήριο ακόμη και για τότε -είχε πληρώσει την μισή αξία του εισητηρίου ο Δήμος Θεσσαλονίκης μιας και αυτή ήταν η συναυλία που έκλεινε νομίζω τους εορτασμούς για την “Θεσσαλονίκη - Πολιτιστική Πρωτεύουσα”… σας παραπέμπω σε σχετικό σκίτσο του Αρκά -:lol:).
__Τώρα για του χρόοοοοονου… θα δούυυυμε… Αλλά το πιο πιθανό, αν δεν έχω υποχρεώσεις που δεν αναβάλονται, είναι να πάω. Μέχρι τότε, βλέπουμε. Οταν πρωτοδιάβασα την ημερομηνία είπα “ρε γμτ, λες να την γράφουν με τον αγγλικό τρόπο και να εννοούν πως έρχονται στις 9 Μαρτίου?!”, αλλά μιας και μιλάμε για του χρόνου, θα δούμε.
__Οκ, τους έχω ξαναδεί. Καλύτεροι μουσικά (και φωνητικά για τον Μπόνο), ΔΕΝ θα είναι. Το σετ-λιστ ΔΕΝ θα είναι καλύτερο (χοχοχο, λέγε με “καινούργια άλμπουμ”, οκ-οκ, εδώ πειράζω τους die-hard οπαδούς τους). Το εισητήριο δε θα είναι πιο φθηνό. Γιατί να πάω λοιπόν; Γιατί εγώ προσωπικά, πιστεύω πως αξίζει να δώσω 30 ευρώ για να παρακολουθήσω ένα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ (και σε θέμα καλλιτεχνίας /ποιοτητας, παραγωγής, πρωτοτυπίας, εντυπωσιασμού κλπ) θέαμα από κοντά, υπό τους (live) ήχους των U2, απολαμβάνοντας το συναυλιακό feeling κατα τη διάρκεια και πριν απ’ αυτήν, και την παρέα των “die-hard” φίλων μου (που το είδαν στην Βαρκελώνη και μου έδειχναν μετά φωτογραφίες απ’ τη συναυλία κλπ). Εγώ πιστεύω, πως γι’ αυτά που θα ζήσει (ως “αντικτυπο” έστω μίας ατμόσφαιρας, αν υποθέσουμε πως ψυχολογικά κάποιος δε θα συμμετέχει μιας και δεν ενθουσιάζεται με τους U2), ΘΑ ΔΕΙ και θα ακούσει κάποιος, αξίζουν μέχρι και το τελευταίο λεπτό του ευρώ το εισητήριο των 30 ευρώ.
__Σωστό το σχόλιο πως “θα μαζεύουν και θα τοκίζουν λεφτά”, αλλά δε το είπε με γκρίνια. Ανέφερε κάτι που θα ισχύει και που προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό -μπράβο στον μάγκα επιχειρηματία που θα μαζεύει τόκους, αφού ήταν μάγκας να ανακοινώσει τόσο νωρίς τη συναυλία και να κάνει ο κόσμος τον προγραμματισμό του. Οποιος καίγεται τα σκάει από τώρα και ησυχάζει, όποιος θέλει τ’ αφήνει γι’ αργότερα, άλλος κάνει από τωρα προγραμματισμό κλπ…